Evet ilaydanin yarimi gibi oluyor :) eledim ilayi
Bizim daha cinsiyet belli değil. İsim soranlar sorunun ardından hemen bence şu olsun demeye başladı. Kız olursa Esma dedim hemen yanına bir isim uyduruyorlar Allahım ya. Sanki iki isim istiyorum diyen oldu. Yanına kendi adımı koydum, kendi adımı vericem dedim şimdilik susturmak için. Kimliğe öyle bişey yazdırmayacağım tabi.
Çok yumuşak huyluyum galiba ya, herkes hemen fikir peşinde. Erkek olursa da iki isim koydum bile şimdiden. Oğlumda Doğum günü eşime baskı yapıldı, ikinci isim konusunda. Lohusa kafası kabul ettim ozamanlar

Sorma ya direk isim ne koycaksiniz soylediginde de ayyy o nee beee falan diyo kimi arkadasim sanki soran oluyo sinir ediyoolar benide bosver aldirma

Ipekte güzel onu da dusunduk amaonda akrabamizda var bizde gülce ve ilke arasindayiz en cok soylediklerimden ☺ gülcenin anlami gül olmasaydi keske ya gülen yüz geliyo benim aklima sizin gül geliyo mu
ilke çok cool bir isim bence..Kızım olsaydı düşünecektim o ismi..Bana da isim bulalım oğlumun adı Ateş şimdilik aklımdaki isimler de
Toprak
Saygın
Bilgehan
Ulaş
Mert

ilke çok cool bir isim bence..Kızım olsaydı düşünecektim o ismi..Bana da isim bulalım oğlumun adı Ateş şimdilik aklımdaki isimler de
Toprak
Saygın
Bilgehan
Ulaş
Mert
Saygin da cok güzelmis..oglum olsa

Çagan(ilk tercihimdi ) (eski turklerde senlik,bayram demek.)
Çagdas
Evren
Gökalp

Toprak
Saygın
Bilgehan
Ulaş
Mert
Ateş ve Toprak anlam olarak çok uyumlu ama Ulaş ve Ateş de ses olarak çok uyumlu. Bence Ulaş ya da Toprak olabilir

Kızlar ombre konusunda fikriniz nedir? Yaptıran , yaptırmayı düşünen var mi?

Çağan beim oğlumun ismi , gerçekten çok sevdik biz de bi ismi. Erkek çocuğu olacaklara oneririm
Bende cok sevmistim esimle mucadle halindeydik ki kiz oldu ombre ben hamileymisim haberim yok yaptirmistim cok memnun kaldim ama bayaa ucret odedim iyi bir yere yaptirmak onemli 1 yil gidiyo zaten yuzume gidecek sekilde bugdaya yakin renk yapti zamanla acildi suan daha guzel oldugunu soyluyorlar sacim kalin telli yanma vs olmadi ama yipranma oldu acildi cunku :) banyo sonrasi zor taraniyor uzun birde yaptirmasam simdi kisacik kestirirdim de o paraya aciyorum biraz kullanayik bari diyorum

Evet ombre zaman geçtikçe çok doğal laşıyor . Evet kalın telli olsa da saç, yıpranıyor .benimde hep yıpranıyor. Bakim yaptirmadigim için En guel tarafı uzun sure kullanabilmek, bir de beyaz yoksa missss

Evet ombre zaman geçtikçe çok doğal laşıyor . Evet kalın telli olsa da saç, yıpranıyor .benimde hep yıpranıyor. Bakim yaptirmadigim için En guel tarafı uzun sure kullanabilmek, bir de beyaz yoksa missss
Sen hamilelikte mi boyayi sordun :) onun icinde dogal olanlari var sanirim ama beyazin vs.yoksa boyatma derim :) ben de lazerimden vazgectim:)

Sen hamilelikte mi boyayi sordun :) onun icinde dogal olanlari var sanirim ama beyazin vs.yoksa boyatma derim :) ben de lazerimden vazgectim:)
Evet canım aşırı yaptirasim var :) Dr. A sordum yaptırma dedi. Bir de burda sorayim dedim de. Muhtemelen yaptırmayacağım . Zaten her olumsuz bir durumda kendimi suçlayan biiyim.

Ipekte güzel onu da dusunduk amaonda akrabamizda var bizde gülce ve ilke arasindayiz en cok soylediklerimden ☺ gülcenin anlami gül olmasaydi keske ya gülen yüz geliyo benim aklima sizin gül geliyo mu
Gulen yuz ya da gul yuzlu anlamin da Gülru ismi de var düşünürseniz.veya Gülenay.bu isimde öğrencilerim var gerçekten güleryüzlüler

Sanırım kanıtlanmis bir zararı yok boyanin ya da lazerin ama doktorlar da ne olur ne olmaz diye izin vermiyorlar galiba.Ben de boyatmak istiyorum,lazerim de yarım kaldı maşallah eskisine göre daha da gür çıkıyorlar zatenhepsi sonraya kaldı artık sağlıkla bebeler gelsin de inşallah
Ama umuyorumki emla kreme izin verir doktor ağda yaptırmak istiyorum çünkü.Doktora sor diye bir site var orda kullanabilirsiniz diyen doktorlar olmuş yine de soracağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…