• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Helloooo 4 aylik olduk 🍎😅 ördügüm elbise kizlar 💁‍♀️

Eklentiler

• IMG_20200102_134112_126.webp
    IMG_20200102_134112_126.webp
    55,7 KB · Görüntüleme: 65
  • IMG_20200102_133736_021.webp
    IMG_20200102_133736_021.webp
    60 KB · Görüntüleme: 68
Cok normal iyi yapiyosun napayim yaa verecgim artik sirf anne sutu demek ne kolay.
Aynen öyle napayim başlarda çok kafama takiyodum ama şimdi yeter ki doysun kafasindayim. Bi ara azaltmaya çalıştım olmadı. Napalim ek gıdaya ne kaldi zaten surda..

Ben e watsap grubu kuralım orda daha hızlı iletişime geçeriz inşallah artık beraberiz. İlk kızımda da kk dan Bi toğiğe üye olmuştum önce face de grup açtık ordan watsap şu an çocuklarımız 7 yaşına gircek ve ilk defa hepsi 2. Sınıfa başladılar ve çekiliş yaptılar birlerine hediye ve mektup yolladılar herkez farklı şehirde aynı şehirde olanlar sürekli görüşüyor hani kardeş gibi olduk desem yeridir bişey osa hemen yazarım arada çürük elmalar çıktı tabiki eleme eleme 15 kişi kaldık düşün 7nsenedir bağımız kopmadı bizde böyle bişey yapabiliriz isteyenlerle
Evet ya çok özeniyorum ben de neden olmasın hem daha çabuk iletişim kurarız.Ne güzel ilerleyen yıllarda çocuklarımız iletişime geçer inşallah.
Eşim bile diyorki memlekete giderken yol üstünde varsa kulüpten tanıdığın bi kahve molası verebilirsin diyor:))biz bayburttayiz pek yol üstü olmuyor ama:)yine de yolu düşenleri her zaman beklerim

1.resimdeki bizimki gibi. Boncuklar köşeli olduğu için üstüne bir baskı gelse iz oluyor. Bebişler de bu dönem gıdı var üstüne biniyor. (Ayak bileğine taktım bugünden itibaren öyle kullanayım bakalım).
2.resimdeki damla model yani yuvarlak pürüzsüz. lakin bu da iz yapar mı bilemiyorum. Herkes hiç çıkarmadan kullanıyor. Zaten ilk taktım hemen etki etti diye birşey yok, bebeğin teriyle taş vücuduna etki etmeye başlarmış yani biraz zaman sonra etkisini gösterirmiş.
Haa bir de sahtesi çok varmış. Güvenilir referanslı yerden alın.
dip not: resimler rasgele netten alındı
Abimin tesbihcisi var ben ordan alırım ozaman 😊

Inanilmaz moralim bozuk saglik ocgindan geliyorum probiyotigi sordum onermiyoruz oyle bir pazarliyorki ilac firmalari dedi iyi dedim..dvit ocean kullaniyorum demiride alabilrmiyim diyr sordum hı o zaman vermeyelim dedi yarim agiz..(sanki asilarin tumunu devlet karsiliyorda disardan alacagim eeye bozuluyo)soyle kullan boylrrr kullan yok rahatsizlik duydu adam yani..sonra cocugu sedyede yan koydum amannnn oyle birakmiyoruz falan diyo sanku biz bilmiyorux..sadrce annr sutu falan diye teraneler yine kilo icin bir indik ki 250 gr almisiz sadece gunde 1 mama veriyordum..tabiii bunun icin ne dusunduklerini bilmiyorum..cok sinir oldun kesinlikle degistiricem doktoru..ozelde de gitmiyordum doktora ama takip sart oldu @Pircici microferi eczanede bulamadik size doktor dozunu nasil onerdi..simdi boyle yarim agiz emin sekilde kullan demeyincr icimde rahat degil 🙄 napicam simdi hic bilmiyorum mamayi takviye olarak her beslenne sonrasi vereyim madem..ya da bir doktors gidelin br daha
Sağlık ocağı doktorları şans işi canım sen takma. Benim hamileyken progestan ve kısa bir süre de endol fitil kullanmam gerekiyordu özelde doktorum reçete etti ama o sıra alamadım evde de vardı. Derken reçetenin süresi geçti bende sağlık ocağından yazdırayım dedim. Doktor yarım saat hamilenin parol dışında ilaç kullanması sakıncalı. Yok bebekte ani kalp gelişimi yapar ilerde anormallik oluşur. Kanıtlanmış faydaları yok bu ilaçların falan filan. E zaten ilaçların fazda zarar maliyetine göre kullanıyoruz bunu biliyor herkes. Ben istiyorum lütfen yazın dedim. Başka doktora git ben yazmıyorum dedi. Gittim dışardan aldım ilaçları.
çok geçmedi o doktor değişti zaten. İlk gebeliğimde de aynı ilaçları kullanıyordum. aile Hekimi riskim var tekrar tekrar gelmeyeyim diye 8 kutu birden yazıyordu.
Ben daha önce de yazdım. Özelin en baba doktoru dahi olsa biz en doğrusu nedir araştırıcaz. Heleki çocuk doktorlarını güven olmuyor. Onlar açısından da bakıyorum olaya. hergün 10dk da bir hasta bakıyorlar. Karşılarında derdini anlatamayan yavru, bizden daha iyi mi tanıyacak. O gün gününde değildir, kafası karışıktır, ailevi problemi olabilir vs insan neticede. Ben 9ay karnımda özenle taşımışım doktorun ağzından bikaç saniyede çıkan söze güvenemem.
microferi ben şimdilik 0.5 ml veriyorum. Kapağındaki damlalıkta işareti var

Back
X