• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu arada yuzundeki tuyler dokÜlmeyen varmi alni ve yanak fouller tam gitmedi :(

Sağlık ocağına gittim hava güzelken
Biri kanguruda diğeri bebek arabasında salına salına gittik 🙈
Herkeste bi yardım etme isteği oldu 🤗
İki çocukla görünce acıdılar mı ne
@azizan canım sendin dimi kanguru takıp bebek arabasıyla dolaşan 🙃

Aşıyı yaptırdık bu ay 700 gr alıp 4 cm uzamış
Gayet İyi dedi. (((Tabi iyi olacak mandıra görevi görüyorum 🙈🙈🙈🙈)))

Bu arada prima külot bez 4 adet ve bepanthol pişik kremi verdi ebemiz.
Dağıtım yapılıyor reklam amaçlı sanırım ☺
Kan damlası da aldık 8 damla vereceğim

Şimdilik bu kadar 🐣
Kan damlası ne verdi acaba?

Kan damlası ne verdi acaba?
image.webp
Bunu veriyor sağlık ocağı canım

Bizim bebiş 2 gündür rüyasında iç çekip nefes nefese kalıyor. Normal mi acaba?

Hafif bir bebek arabası aldım. Yine de arabayla tek başıma aç kapa zorlanıyorum
Kanguru kısa zaman dilimlerinde iyi iş görüyor
Çabuk hareket ediyorsun
Avmlerde asansör beklemiyorsun en basiti ama bi 10 kilo olunca o kollar dayanmıyor kanguruya
Yine arabaya dönüş oluyor
İşin özeti bu ☺️

Bizim bebiş 2 gündür rüyasında iç çekip nefes nefese kalıyor. Normal mi acaba?
Bu aylarda çok normal
Çok fazla uyaran aldıkları için çevreden
Uyku sırasında bu normal bi durum
Her keşif uyku esnasında hayata geçiyor onlar için

Ben akşam saatleri uyutmuyorum çok zor oluyor oyalaması ama uyusa akşam uyumuycak gunduz az az uyuyor gece koynumda uyuyor ama sürekli meme talebiyle. Bugünde aşımızı olduk 5750 kilosu minisimin umutlar ek gidaya kaldi gerci hemsire dogum kilosuna gore gayet iyi dedi
Bence de gayet iyi almış maşallah daha ne olsun. Dün yaratıldık bizde 4 ay 20 gün oldu. Mamayı zorla dayasam kilo alır ama o zaman da sütüm azalır emmez ve diye korkuyorum. Doktor da gelişimi gayet iyi kilo farklı zamanla kapanır merak etme diyor.

Kanguru kısa zaman dilimlerinde iyi iş görüyor
Çabuk hareket ediyorsun
Avmlerde asansör beklemiyorsun en basiti ama bi 10 kilo olunca o kollar dayanmıyor kanguruya
Yine arabaya dönüş oluyor
İşin özeti bu ☺
2 3 ay için almayım o zaman. Zaten soğuktan çıkaıyoruz

Dün akşam kızımı 8den 11buçuğa kadar oyladım uyutmadın sonra emzirip mamasını verip uyuttum yine 1-2 saatte bir kalktı ama emip hemen uykuya daldı tekrar uğraştırmadı ve sabah 10a kadar uyuduk 😍 bu akşam yine aynı taktiği deniyeceğim bakalım. Gönül isterki 8 de uyusun büyüme hormonlarından tam yararlansın ama uyumaz oldu erken ne yapayım 😬

Bunu bende düşünüp şimdiden bi heyecanlanıp bi strese giriyorum. Paylaşalım fikir olur buharlı pişirici almayı düşünüyorum sebzelerini buharda haşlayıp püre halde ayarlarım bişeyler bakalım
Nasıl yapıcaz bilmiyorum valla, ben de tencere içine konulan zımbırtıdan alıcam galiba. Aynen burda paylaşalım bebelere ne yedirdik ne yedirmedik :))

Stres yapinca bebede bizde olumsuz etkileniriz akisina birakip relaks olmali gibime geliyor :)

Back
X