• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Size yaradı mı tahin acaba
Bana su içsem yarıyor 😬
Sütün beyinde bittigini ve su harici ekstra hic birseye ihtiyac olmadıgına Gönül’den inanıyorum o yüzden sanada tavsiyem ilk önce kafanda benim sütüm cok su bana yeter düşüncesini oturtman
Özel olarak sunu yedim oldu bunu içtim oldu dedigim ekstra bişey yok yani

Kızlar bebeklerinizi sağlık ocağı dışında doktor kontrolüne götürüyor musunuz
Ben götürüyorum
İşyerimden özel sigortam var onun icin rahat rahat görürüyorduk şimdi ücretsiz izne ayrıldım ama devam ediyoruz götürmeye
Özel asılarını yapıyor (rota+meningikok) gelişimini takip ediyor aklıma bi soru takıldımı mesaj falanda atabiliyorum iyi oluyor

Arkadaşlar ramazan ayında benim gibi hamileyken tutamadiginiz oruclariniz varmı? benim 1 ay oruç borcum ve başladım tutmaya 6. Günüm şuan 🤗🤗

Arkadaşlar ramazan ayında benim gibi hamileyken tutamadiginiz oruclariniz varmı? benim 1 ay oruç borcum ve başladım tutmaya 6. Günüm şuan 🤗🤗
Emziriyormusun ?
Benim var borcum ama suanda deli gibi susuyorum ve yoruluyorm takatim olmaz tutmaya

Bana su içsem yarıyor 😬
Sütün beyinde bittigini ve su harici ekstra hic birseye ihtiyac olmadıgına Gönül’den inanıyorum o yüzden sanada tavsiyem ilk önce kafanda benim sütüm cok su bana yeter düşüncesini oturtman
Özel olarak sunu yedim oldu bunu içtim oldu dedigim ekstra bişey yok yani
Teşekkür ederim
Bazen memede ağlıyor
Memeye bakıyırum kupkuru :( yani öyle işte

Teşekkür ederim
Bazen memede ağlıyor
Memeye bakıyırum kupkuru :KK43: yani öyle işte
Hemen bi su ic durumuna bak
Burda arkadaslar tatlı yiyerek arttıgını söylüyorlardı muzlu bebe bisküvili sütler vs ictiler ama ne kadar gercekten arttırdı bilmiyorum
Buarada atak döneminde değilse ve doymadıgını düşünüyorsan kilo alımı az aglama krizi coksa doktoruna danısarak günde bikaç kere mamaya baslayabilirsin

4 aya kadar emzirdim sonrasında sütüm yavaşça kesildi şuan emziremiyorum ondan dolayı başladım tutmaya :)
Emzirirken cok zor olur
Gerci bebegin ne kadar hareketli bilmiyorum ama emzirmeseydimde suanda buna kalkısamazdım benim kız yerinde duramıyor sürekli kucak ve kucakta gezdir hoplat zıplat istiyor

Emzirirken cok zor olur
Gerci bebegin ne kadar hareketli bilmiyorum ama emzirmeseydimde suanda buna kalkısamazdım benim kız yerinde duramıyor sürekli kucak ve kucakta gezdir hoplat zıplat istiyor
Emzirirken bende tutamazdım zaten emziremeyince kış günü kolay olur diye tutmaya başladım bebeğim çok hareketli hep kucakta hep oynuyorum alıştım artık ikindiden sonra acıkmaya başlıyorum susuzluk çekmiyorum:)

Emzirirken bende tutamazdım zaten emziremeyince kış günü kolay olur diye tutmaya başladım bebeğim çok hareketli hep kucakta hep oynuyorum alıştım artık ikindiden sonra acıkmaya başlıyorum susuzluk çekmiyorum:)
Eh tabi kış günü daha erken oruc acılıyor oda bi avantaj :)
Allah kabul etsin

Kızlar yoğundum birkaç gün pek bakamadım buralara. Malum yarıyıl tatili başlıyor. @azizan ve nickini tam hatırlayamadığım arkadaşlar ısizx işe başlayacak mısınız? Ve Plm123 Plm123 ? Ben hala karar veremedim.
Baslayacagim canim 2. Donem. Canim baslamak istemiyor. Oglan iyice bana dustu. Dayanabilecek mi bensiz bilemiyorum. Is konusi farkli bir psikoloji. Sehir merkezine gorevlendirme icin dilekce yazdim. Cikar mi bilmkyorum ama hayirlisi olsun ne doyeyim.

Kızlar ayın 13 unde 4 aylık kontrolü ve aşıları için sağlık ocagina gittiğimizde hemşiremiz bingildaginin erken kapanacağını söyledi. Çocuk doktoruna gitmemiz gerekiyo ama ortalıkta salgın var bi iki hafta ertelemeyi düşünüyorum. Fakat bingildaginin erken kapanmasının risklerini okudukça korkuyorum. Baş çevresi normal ilerliyo şuan. İnşallah bi sıkıntı yoktur sizde hic duydunuzmu etrafınızdan 😞
Randevu alabilirsen randevu alarak götür, hemşire ne kadar bilir bilmiyorum ama ihmal etme bence doktorun içini rahatlatır birsey yoksa boşuna strese girme derim.D vitamini de verme doktora gidene kadar o da erken kapanmasına sebep olabiliyomuş.

Grip bizi de fena çarptı :KK43: önce ben hasta oldum ama 3 günde büyük ölçüde atlamıştım ki 4.gün eşim hasta oldu o benden çok daha ağır oldu ilaçlarla bile düşmeyen 39 derece ateş 😵 kız da hasta oldu onunda yavrum ateşi 38 derece oldu. 2 gün calpol verdim 2 günde geçti kızın ki Allahtan ama eşim hala kötü :KK43:
Geçmiş olsun aman dikkat edin çok fena salgın varmış biz de izole yaşıyoruz misafir kabul etmiyoruz bu ara umarım bozulmuyolardır ama çok fena grip varmış:(

Günaydın kızlar biz d vitamini olarak lalika kullanıyoruz kendi damlalığı var onunla 2 damla veriyorum çünkü baya büyük damlıyor gibi geldi bana.D vitaminin fazla verilmesi de iyi değilmiş.Varmı lalika kullanan? D vitamini kaç damla veriyosunuz?

Kızlar ayın 13 unde 4 aylık kontrolü ve aşıları için sağlık ocagina gittiğimizde hemşiremiz bingildaginin erken kapanacağını söyledi. Çocuk doktoruna gitmemiz gerekiyo ama ortalıkta salgın var bi iki hafta ertelemeyi düşünüyorum. Fakat bingildaginin erken kapanmasının risklerini okudukça korkuyorum. Baş çevresi normal ilerliyo şuan. İnşallah bi sıkıntı yoktur sizde hic duydunuzmu etrafınızdan 😞

Banada kızımda erken kapanacağını söylemişlerdi d vitamini kes demişlerdi ben kullanmadım ozaman normal zamanında kapandı.gorumcemin kızı doğduğunda kafa kemikleri geçmiş birbirine hatta kspanmis çok az bir fark kalmış gayet sağlıklı bir cocuk. Ozaman bende korkmuştum erken kapanicak diye ama sorun olmadı bizim.kafa çevresi sürekli ölçülüyor bu onemliydi sanirim bu durumda.ben suan acil bir durum olmadiktan sonra bebeği hastaneye sokmam. Geçen haftalarda hastaneye gittik büyük kızımla atkısıyla hep ağzını baglayarak dolandım sonra ben hastalandim suan cok virüs var hastaneye sağlam giden hastalaniyor

Kızlar aranızda sadece emzirip adet olan var mı? 4 aylık oldu adet oldum bugün. Sütün tadı mı değişti benm kokum nu değişti ne oldu anlamadm. Oğlan memeyi ağzına almıyor. Biraz zorluyorum bu sefer öğürüyor. Normalde memeye çok düşkündü.

Back
X