• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selam kizlar 5.ay kontrolunden geliyoruz.
7 kilo olmusuz.en son 6.200 duk 🤦‍♀️😂 tasirken zorlanmakta anlamistim..

rota olduk..yalniz menenjite cocuk doktoru 9.ay demisti aile hekimi 9.aya kizamik asisi koydular ben 12.ayda oneriyorum dedi isterseniz daha erkende olabilir o zaman bu aylarda baslamak lazim o zamanda cok doz gerekiyor ama 12.ayda tek dozla kurtariyoruz dedi 🙄

Var mi menenjiti bu aylarda olacak olan ?
Ek gidanin bahsini bile acmadi..6.ayi bekleyecegiz gunde 1kez mama veriyorum aksamlari dememe ragmen 6.ayda konusuruz dedi.bizden boylee..

Nerden alinti bu canim
Screenshot_20200205-093205_Adobe Acrobat.webp

sağlık bakanlığından kapak bu

Biz aldık hafta sonu ebebek te joie indirimi vardı. Normalde 1600 civariydi. 1085 tlye geldi sanırım. Joie every fx... Cok rahat ve şık duruyor yarın monte edeceğiz arabaya bakalım. Bir de mama sandalyesi aldık 🥰 joie mimzy modeli. O da indirimle 414 tlye geldi. 2 ay önce falan baktığımda 649 tlydi. Bu ay içerisinde tekrardan joie indirimi olacak. Bir bak istersen. Bizimki de pusette rahatsız olmaya başladı. Bacakları çok dışa çıktığı için ve arabada ters koyduğumuz için bacaklarını hareket ettiremiyordu.

Bizim oto koltuğu da aynısı 4 senedir kullanıyoruz ablaya,memnunuzda daha fazlasına gerek yok bence.cok yolculuk yaptık uyurkende rahat ediyor hala ,bakalım kardeşe verirse yenisini almiycaz

6 ay hiç bişey yememiş bebek zank diye +200kalori icin
1 yumt onun da sadece sarısı olmk zorunda
1kase!!!!😳 yoğurt
1kase çorba
benimki mi iştahsız acaba
tobe yediremem yedirsem de bu kez emmez

Yumurta sarisininda çeyreğini vermiyor muyduk valla unutmuşum bende. Bian okadar yiyemezler ki. Bir kase çorba nerde benim 4 yaşındaki kız içince doyuyor onu

rota olduk..yalniz menenjite cocuk doktoru 9.ay demisti aile hekimi 9.aya kizamik asisi koydular ben 12.ayda oneriyorum dedi isterseniz daha erkende olabilir o zaman bu aylarda baslamak lazim o zamanda cok doz gerekiyor ama 12.ayda tek dozla kurtariyoruz dedi 🙄

Ek gidanin bahsini bile acmadi..6.ayi bekleyecegiz gunde 1kez mama veriyorum aksamlari dememe ragmen 6.ayda konusuruz dedi.bizden boylee..
Ben de yaşında yaptirmayi planlıyorum kısmetse menenjit. Fazla sosyal bir hayatımız olmadığı için ve kalabalık ortamlarda çok bulunmadığımiz için yaşına kadar yaptırmayacağız. Zaten ağır bir aşı. Yaşına kadar bir çok aşı oluyorlar. Ve aşıların koruyuculugu dışında çocuklara ekstra bir huzursuzluk rahatsızlık verdiğini düşünüyorum. Bizde ek gıdaya başlamadık. 5 ay 8 günlüğüz şu an. 6.ayi bitirince başlayacağız. 4 ay 20 gunlukken 7600 Du kilosu.boyu 71 cmdi. İlk 3 aya göre kilo alımı yavaşladı ama yine de iyi. Boylu olduğumuz için tombis durmuyoruz. Birde erkek çocukları kızlara göre daha ağır oluyor genelde ama bir tombislik olmuyor. Anne sütüne devam bizde. Ek gıda için çok heyecanlıyım. Bunyemiz alerjik biraz ama... Bakalım neler bekliyor bizi 🙈🥰

Ben de yaşında yaptirmayi planlıyorum kısmetse menenjit. Fazla sosyal bir hayatımız olmadığı için ve kalabalık ortamlarda çok bulunmadığımiz için yaşına kadar yaptırmayacağız. Zaten ağır bir aşı. Yaşına kadar bir çok aşı oluyorlar. Ve aşıların koruyuculugu dışında çocuklara ekstra bir huzursuzluk rahatsızlık verdiğini düşünüyorum. Bizde ek gıdaya başlamadık. 5 ay 8 günlüğüz şu an. 6.ayi bitirince başlayacağız. 4 ay 20 gunlukken 7600 Du kilosu.boyu 71 cmdi. İlk 3 aya göre kilo alımı yavaşladı ama yine de iyi. Boylu olduğumuz için tombis durmuyoruz. Birde erkek çocukları kızlara göre daha ağır oluyor genelde ama bir tombislik olmuyor. Anne sütüne devam bizde. Ek gıda için çok heyecanlıyım. Bunyemiz alerjik biraz ama... Bakalım neler bekliyor bizi 🙈🥰
Masallah sizede..hemen hemen ayniyiz..bende alerjiden biraz biraz suohelendim ama sanki hafifledi diyet yapmadikca.cok sukur sagliklilar❣ rotayi bile sapur suour yedi daha istiyo cok hosuna gidiyo bisyler deydirdiimde inah zorlamazlar..asi konusunda doktor oyle deedi bende mantikli buldum bizde 12.ayda dusunuyoruz 🙄

Canim bizim doktor 7. Ay ilk doz dedi. Aşısız aylara gelen takvim çıkarttı

Masallah sizede..hemen hemen ayniyiz..bende alerjiden biraz biraz suohelendim ama sanki hafifledi diyet yapmadikca.cok sukur sagliklilar❣ rotayi bile sapur suour yedi daha istiyo cok hosuna gidiyo bisyler deydirdiimde inah zorlamazlar..asi konusunda doktor oyle deedi bende mantikli buldum bizde 12.ayda dusunuyoruz 🙄
Pircici Pircici bizim gittiğimiz hastanede menenjit vakası olduğu için sanırım doktorumuz çok önemli ben üç ayda yaptırıyorum dedi ama bizim süre geçtiği için dört buçuk ayda yaptırdık, maşallah ateş bile yapmadı, hafif mırıldandı. Arkadaşımın çocuğuna iki yaşında yaptılar çocuk iki gün yürüyememiş bacak ağrısından, günlerce ateşi çıkmış, bizi de korkutmuşlardı ama anladım ki büyükken daha zor atlatıyorlar. Şimdi emerek çabuk atlatıyorlar, ya da her çocuk farklı neticede. Bebişler daha da tatlış olmuş bu arada 💕 Ben işe başladım mutsuzum çok alışmışım tüm günü oluşumla geçirmeye.

Hangi modeli canim? 9 kilodan baslayanlardan mi?
Merhaba biz de şubat indiriminde almayı düşünüyoruz henüz 9 kilo olmasak da alıp biraz bekleriz ama bence de pusete sığmıyorlar artık rahatsız oluyorlar ben de önümüzdeki ay geçerim ben britax römer isofiksli 9-36 kilo olan modelden alacağım 8 şubatta ebebekte indirime girecek

Yarın bizim de 5 ay kontrolümüz var ama babası götürecek sanırım, yeni başladığım için işe rapor almak istemiyorum, programımı istediğim gibi yaptılar bir de. Soracaklarımı liste yaptım. Çocuğun düzeni şaştı, mesela şuan uyuyor, bir saate çıkmam gerekiyor karmakarışık duygular.

Biz menenjit bexseronun ikinci dozunu vurdurduk bugun 3-5-7-12.aylar diye gidiyor
Diğer tip menenjit aşısı icin 8.ayda vuruluruz deri

Yumurta sarisininda çeyreğini vermiyor muyduk valla unutmuşum bende. Bian okadar yiyemezler ki. Bir kase çorba nerde benim 4 yaşındaki kız içince doyuyor onu
aynen öyle yaziyo 4de1 de
6 aylik için 200 kalori ek yazmış
onun için de ornek yazmış
senin ki kucuk ben hiç bişey hatırlamiyorum🤣

Merhaba biz de şubat indiriminde almayı düşünüyoruz henüz 9 kilo olmasak da alıp biraz bekleriz ama bence de pusete sığmıyorlar artık rahatsız oluyorlar ben de önümüzdeki ay geçerim ben britax römer isofiksli 9-36 kilo olan modelden alacağım 8 şubatta ebebekte indirime girecek
Ben de o modeli arastirmistim, trifix olan degil mi. Fiyati cok yuksekti. Indirimde bakayim ben de. Tesekkurler.

bilmiyorum işte ben de onu merak ettim o noktaya gelmesi için 4. aydan itibaren yavaş yavaş baslamaliydi bunu saglik bakanlığının hazırladığı bir bildiri tarzı bi yazidan paylaştım
Saglik bakanligi ben hamileyken bilgilendirmek icin beni aramisti. Telefondaki kadinin soyledigi bir sey yanlisti. Bu boyle olmaz dedim. Benim bildigim soyle olmali. Bir arastirayim size donecegim dedi. Sonra dondu tekrar, evet haklisiniz boyle yapmalisiniz dedi. 😂 ne kadar guvenilir tartisilir yani. Kadina gore donmus anne sutunu cezvede isitip verecekmisiz bebege. 🤦🏽‍♀️

Merhaba kızlar sallanan beşik önerisi olan var mı? Anne yanı bir kaç ay sonra küçük gelir

Back
X