geçmiş olsun canım zamanla geçiyor bir de dediği doğru ucretsizden dönünce yeni bir hayat olucakMerhaba arkadaşlar.. Bugün konuyla çok alakasız bir şey paylaşıcam. Bir nevi içimi dökmek istiyorum. 5 yıldır birlikte çalıştığım, iş arkadaşımdan çok öte, dostum hatt kız kardeşim olarak gördüğüm, dertleştiğim ,hayattaki en yakın arkadasım aradı dün. İşten ayrılıyormuş. Kurum değiştirmiş. Sınava girmiş kazanmış. Biliyorum adıma çok sevineceksin ama çok çok da üzüleceğin için hatta sütün kesilmesin diye sana söylemedim dedi. Boğazım düğümlendi. Biz birbirimize sen olmazsan bu iş yeri çekilmez derdik. Gerçekten o yokken çekilmez. Ben ücretsiz izin alacağım bu sene o da biliyor. Hatta seni orada bıraksam daha çok koyardı ama sen de izindesin en azından böyle düşün dedi. Adına çok sevindim ama çok da üzüldüm. Onu her gün görmeye o kadar alışmıştım ki. İş yerinde birbirimizin gözünden anlardık, bakışarak dahi anlaştığın bir insan düşünün. İşten eve gelir gelmez dedikodularımıza telefon eder evde devam ederdik.Herkes bize kardeş derdi. Dün çok ağladım. Sonra sütüm kesilmesin diye kendimi topladım hemen. Yolu açık olsun.
belki bebiki büyütünce iş degistirirsin
insanin çocuğu olunca güç ve yeni fikirler geliyor