- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.027
- 348
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canımBiz ek gıda sürecine 12 gün erken başladık, son sürat gidiyoruzyarın sağlık ocağında kontrol var, emme-mama-ek gıda derken devamlı bir beslenme rutini içindeydik ama benim kız yine az kilo aldı gibi bakalım ne kadar almış bu ay
6.ay aşıları da korkutoyor gözümü
Bende yeni açtım tv yi yeni gördümhayırlı cumalar olsun
güne kötü haberle başladık Rabbim ailelerine yakınlarına sabır versin şehitlerimizin mekanı cennet olsun
İnşallah canımAleyküm selam canım benim olabilir cumaları görüşme günümüz olabilir.Receb ayı hepimize sağlık huzur ve esenlik getirsin çok öpüyorum kuzumu da seni de ☺❤
Koşturmaca içinde geçiyor canım günlerInan ben de 38his nerdesin diye yazacaktım kaç zamandır sesin çıkmadı?
Amin canım dualarımız kabul olur inşallahben aklıma geldikçe girmeye çalışıyorum cuma günü de özellikle girerim
![]()
Allah yardımcın olsun canımÇok teşekkürler bu aylar hepimize huzur sağlık getirsin inşallah yavrularımıza da öyle ❤ bi de bol uyku inşallahGüzel fikir herkes girdiği zaman aynı anda birbirini bulamıyor cuma günleri toplanabilir
![]()
Geçmiş olsun canım düzelir inşallahKızlar benim kızımın da sesi Kısıldı
4-5 gündür geçmiyor
Ben ve eşim hastalandık , Erva da hapşırdı falan ama ateş vs olmadı çok şükür
Geceleri ağlayarak uyanınca falan sesi kısık hala
Göğsünü dinliyorum hırıltı yok gibi öksürüğe çevirmez inşallah
Karanfilli soğan koydum odaya
Eşimle ikimize iyi geldi kızımda tıkanıklık yok ama ona da fayda etmİştir inşallah
Ben de kopmak istemem ya bebişlerimizin büyüdüğü zamanları falan hayal ediyorum hep birlikte görmek nasib olur inşallahGünaydın hayırlı sabahlar tatlım ☺
Özleniyor canım özlenmez mi
Bi günde olsa fırsat yaratalım istedim
Yoksa baya kopukluk olacak ve sonunda herkes dağılacak
Böyle olsun istemem
Az buçuk tanıyoruz birbirimizi
Bi günde olsa buluşup kaynatalım
Sizin o etekte hiç uzamamış
(Profilden yola çıktım)
Kuşun nasıl![]()
Ya sabah eşim morali çok bozuk bakmış haberlere ben de anlamamışım o gidince fırsat bulup baktım 33 asker şehit görünce nasıl içim gittihayırlı cumalar olsun
güne kötü haberle başladık Rabbim ailelerine yakınlarına sabır versin şehitlerimizin mekanı cennet olsun
Aminn 33de söylenen rakammıs asıl sayının 100lerin üstünde oldugu söyleniyorYa sabah eşim morali çok bozuk bakmış haberlere ben de anlamamışım o gidince fırsat bulup baktım 33 asker şehit görünce nasıl içim gitti
Kalanlar ne durumda Aileler ne halde
Allahım yardım et ferahlık ver..
![]()
EvetSağdaki demi
Bende bi uzman ablasıyımAminn 33de söylenen rakammıs asıl sayının 100lerin üstünde oldugu söyleniyor![]()
İnşallah o günleri de görürüz canımBen de kopmak istemem ya bebişlerimizin büyüdüğü zamanları falan hayal ediyorum hep birlikte görmek nasib olur inşallah
Kuş büyüyor elhamdulillah
Mama sandalyesine koyuyorum her gün az az
Küçücük kalıyor içinde bal kızım
Senin oğluş nasıl gülmüş maşallah öpüyorum sizi![]()
Allah yardımcınız olsun siz ve tüm asker yakınlarının güne böyle bir haberle uyanmak çok kötüydüBende bi uzman ablasıyım
Kardeşim Suriye de
Her haberde içimiz gidiyor
Konuştuk az önce ve söylenenin 2 katı kadar dedi maalesef
Allah yardımcıları olsun
bizim acımıZ bu kadar derinken
Ailelerini düşünemiyorum
Hepsi bizim kardeşimiz
Rabbim sabır versin
Gunduzleri fena degiliz ama geceleri burun tikanikligi ve oksuruk zorluyor. Ilaclar biraz fayda etti sanirim dun gece daha az hiriltisi vardi. Sabaha karsi burnu tikaninca biraz sorun oldu. Insallah bugun daha da iyi olur. Ben cok kotuyum ama. Oksurukten bebis uyanmasin diye salonda yattim. Ilac almiyorum. Sadece ihlamur iciyorum ama bebisin bu hali de ekstra yorgunluk verince iyilesmem biraz zaman alacak sanirim. Esimin donmesini dort gozle bekliyorim.Canım nasıl oldu ufaklık? İnş daha iyidir..![]()
Seninki minik adam olmus masallahGünaydın hayırlı sabahlar tatlım
Özleniyor canım özlenmez mi
Bi günde olsa fırsat yaratalım istedim
Yoksa baya kopukluk olacak ve sonunda herkes dağılacak
Böyle olsun istemem
Az buçuk tanıyoruz birbirimizi
Bi günde olsa buluşup kaynatalım
Sizin o etekte hiç uzamamış
(Profilden yola çıktım)
Kuşun nasıl![]()
Amin canımAllah yardımcınız olsun siz ve tüm asker yakınlarının güne böyle bir haberle uyanmak çok kötüydü![]()
Neler verdin simdiye kadar canim. Benim minik agzina giren her seyi tukuruyor. Yogurt, havuc, elma hicbirini yutmadi. Ihlamur verdim onu bile icmedi. Yeni tatlara mesafeliyiz anlayacagin. Bugun meyve suzgeci vericem. Oyuncaklarini cok guzel somuruyor beyimiz. Bunu da somura somura belki elma tadina alisir diye umut ediyorum. Doktoru yumurta sarisi dene dedi. Yarin sabah onu da vermeye calisicam biraz. Bizim de asilarimiz Pazartesi gunu. Insallah o gune kadar iyilesiriz. Biz 2 ayda 800 gr almisiz. Ortalamaya gore fena degil sanirim.Biz ek gıda sürecine 12 gün erken başladık, son sürat gidiyoruzyarın sağlık ocağında kontrol var, emme-mama-ek gıda derken devamlı bir beslenme rutini içindeydik ama benim kız yine az kilo aldı gibi bakalım ne kadar almış bu ay
6.ay aşıları da korkutoyor gözümü
Bizimki de aynı duruma geldi. Sabah ateşle ağladı çokGunduzleri fena degiliz ama geceleri burun tikanikligi ve oksuruk zorluyor. Ilaclar biraz fayda etti sanirim dun gece daha az hiriltisi vardi. Sabaha karsi burnu tikaninca biraz sorun oldu. Insallah bugun daha da iyi olur. Ben cok kotuyum ama. Oksurukten bebis uyanmasin diye salonda yattim. Ilac almiyorum. Sadece ihlamur iciyorum ama bebisin bu hali de ekstra yorgunluk verince iyilesmem biraz zaman alacak sanirim. Esimin donmesini dort gozle bekliyorim.![]()