• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seninki minik adam olmus masallah 🥰 ben de bebis de hastayiz. Arada bakiyorum buraya da. Her zaman hemen yazamiyorum. Biz ek gidaya baslayamadik bi turlu. Verdigim hic bir seyi yutmuyor tukuruyor. Bugun meyve suzgecinde elma vermeyi dusunuyorum. En azindan tadini alirsa belki alisir. Anne sutu hastasi cikti benimki. Ihlamur vermek istedim onu da istemiyor. Illa anne sutu. Oglum diyorum hayatinin sonuna kadar bu boyle gitmez. Kebaplar mantilar seni bekliyor bir an once alis, yok illa da annem illa da annem.
Sağol bitanem 💕
Senin paşa da büyüdü mü?
Geçmiş olsun inşallah çabucak atlatırsınız inşallah ❤️
Şu an bol bol emzir canım şifa olur senin sütün ona
iyileşince yine denersin bişeyler yedirmeyi

Amin canım 😍
Dişte kızarıklık filan var mı? Yoksa sadece kaşıntı mı
Ek gıda gerçekten heyecanlı atraksiyonlu geçiyor 😚
İyi olmanıza sevindim ❤️
Bizde iyiyiz canım
Tam anlamıyla ek gıda alıyo sayılmaz
Şuan dişi çok kaşındığı için daha çok emme isteğimiz var
Çok nadir bişeyler veriyorum
Yoksa aç kurt gibi bekliyo benden bişeyler 🤣
Seninki tam olatak kay aylik canim? Biz 2 gun sonra 6 ayi tamamliyoruz. Benimki de sadece emmek istiyor. Verdigim hicbir seyi yutmuyor. Biraz daha rahat olmaya karar verdim. Aylardir yaptigim hazirliklar planlar gereksizmis. Sunu soyle yapicam bunu boyle yapicam olmuyormus. Su an onemli olan sadece yeni tatlara alismasi. Zorlamadan farkli seyler deneticem. Elbet yutmayi ogrenecek.

Gunduzleri fena degiliz ama geceleri burun tikanikligi ve oksuruk zorluyor. Ilaclar biraz fayda etti sanirim dun gece daha az hiriltisi vardi. Sabaha karsi burnu tikaninca biraz sorun oldu. Insallah bugun daha da iyi olur. Ben cok kotuyum ama. Oksurukten bebis uyanmasin diye salonda yattim. Ilac almiyorum. Sadece ihlamur iciyorum ama bebisin bu hali de ekstra yorgunluk verince iyilesmem biraz zaman alacak sanirim. Esimin donmesini dort gozle bekliyorim. 🙏
Çok çok geçmiş olsun. Taze zencefil bal ve karabiber üçlüsünü dene kendin için canım. Şifa bulursun inşallah. Öksürüğü e iyi gelir.

Bizimki de aynı duruma geldi. Sabah ateşle ağladı çok😟
Bizde ates yok. Bence ihmal etme. Hemen doktora gotur. Benimki bir gunde kotuledi. Sabah erkenden doktora goturdum. Ilaclar biraz fayda etmeye basladi. Allah korusun cigerine inmesin. Antibiyotik almak zorunda kalmayalim.

Pircici Pircici nasılsınız aşıları da oldunuz?
Saçlar daha çok uzadı mı sizin o güzelim saçlar 🙈
İyiyiz canım olduk çok şükür sorunsuz geçti. Ateşimiz çıkmadı ama diș derdine düştük şu an. Sürekli kızgınlık hali mevcut belli ki canı yanıyor kuzumun. Eliyle ağzına vurup duruyor. Sizde iyisinizdir insallah💞 saçlarımız tam gaz uzamaya devam. İnmeye pek niyetleri yok. Yer çekimine meydan okuyoruz.
IMG_20200219_152620.webp

İyiyiz canım olduk çok şükür sorunsuz geçti. Ateşimiz çıkmadı ama diș derdine düştük şu an. Sürekli kızgınlık hali mevcut belli ki canı yanıyor kuzumun. Eliyle ağzına vurup duruyor. Sizde iyisinizdir insallah💞 saçlarımız tam gaz uzamaya devam. İnmeye pek niyetleri yok. Yer çekimine meydan okuyoruz. Eki Görüntüle 2597766
Yerim ya, asi mi olacak bebis yoksa 🥰😅

Seninki tam olatak kay aylik canim? Biz 2 gun sonra 6 ayi tamamliyoruz. Benimki de sadece emmek istiyor. Verdigim hicbir seyi yutmuyor. Biraz daha rahat olmaya karar verdim. Aylardir yaptigim hazirliklar planlar gereksizmis. Sunu soyle yapicam bunu boyle yapicam olmuyormus. Su an onemli olan sadece yeni tatlara alismasi. Zorlamadan farkli seyler deneticem. Elbet yutmayi ogrenecek.
5 ay 19 günlük canım.
Ben baya bişey tattırdım
Elma, yoğurt,muz, çorba, peynir, patates, karnınahar, yumurta sarısı
Geri çıkartma olayı olmadı
Aksine daha çoğunu istiyor benden,
Ağzı boş kaldığında basıyor çığlığı, o anda emzirmeye geçiyoruz hemen
Dişinden dolayı emzirmeye yoğunlaştık
Tam 6 ayında öğünlere başlayacağız
Şimdilik bi düzen yok yani

Geri geri sürünme çabalarımız
Mekik çekme gibi bi hareketler
Değişik sesler çıkarmalar
Bunlarla meşgulüz

5 ay 19 günlük canım.
Ben baya bişey tattırdım
Elma, yoğurt,muz, çorba, peynir, patates, karnınahar, yumurta sarısı
Geri çıkartma olayı olmadı
Aksine daha çoğunu istiyor benden,
Ağzı boş kaldığında basıyor çığlığı, o anda emzirmeye geçiyoruz hemen
Dişinden dolayı emzirmeye yoğunlaştık
Tam 6 ayında öğünlere başlayacağız
Şimdilik bi düzen yok yani

Geri geri sürünme çabalarımız
Mekik çekme gibi bi hareketler
Değişik sesler çıkarmalar
Bunlarla meşgulüz
Biz de mekik cekiyoruz. Karin kaslari var bebisimin 😂 baklava yapiyor. Bizimki her seyi geri cikariyor. Nasil alisacak acaba yutmaya. Havucu, yogurdu sevmedi desem elmayi da mi sevmedi. Bilemiyorum. Illa ki alisacak. Kafaya takmayayim diyorum.

Biz de mekik cekiyoruz. Karin kaslari var bebisimin 😂 baklava yapiyor. Bizimki her seyi geri cikariyor. Nasil alisacak acaba yutmaya. Havucu, yogurdu sevmedi desem elmayi da mi sevmedi. Bilemiyorum. Illa ki alisacak. Kafaya takmayayim diyorum.
Maşallah gelişimlerini görmek çok güzel 🎈
Tam olarak hazır değil galiba
Birde hasta olduğundan olabilir
İlerleyen günlerde değişir bu durum

İyiyiz canım olduk çok şükür sorunsuz geçti. Ateşimiz çıkmadı ama diș derdine düştük şu an. Sürekli kızgınlık hali mevcut belli ki canı yanıyor kuzumun. Eliyle ağzına vurup duruyor. Sizde iyisinizdir insallah💞 saçlarımız tam gaz uzamaya devam. İnmeye pek niyetleri yok. Yer çekimine meydan okuyoruz. Eki Görüntüle 2597766
Ay maşallah 💕 ne güzel uzamış
Darısı başımıza aşıların
İyiyiz şükür gereken tüm gelişimlerimizi gösteriyor miniğim 🐢

Maşallah gelişimlerini görmek çok güzel 🎈
Tam olarak hazır değil galiba
Birde hasta olduğundan olabilir
İlerleyen günlerde değişir bu durum
Insallah canim. Aslinda hasta olmadan baslamistik. Bir de biz yerken agzini sapirdatiyor yalaniyordu surekli. Ben de hazir oldugunu dusundum ama bosuna 6 ayi tamamlayin demiyorlar galiba. 10 gun once baslamak bile erken oldu sanirim.

Bende bi uzman ablasıyım
Kardeşim Suriye de
Her haberde içimiz gidiyor
Konuştuk az önce ve söylenenin 2 katı kadar dedi maalesef
Allah yardımcıları olsun
bizim acımıZ bu kadar derinken
Ailelerini düşünemiyorum
Hepsi bizim kardeşimiz🇹🇷🇹🇷
Rabbim sabır versin
Allah ailelerine sabır versin ne acı :(

Seninki minik adam olmus masallah 🥰 ben de bebis de hastayiz. Arada bakiyorum buraya da. Her zaman hemen yazamiyorum. Biz ek gidaya baslayamadik bi turlu. Verdigim hic bir seyi yutmuyor tukuruyor. Bugun meyve suzgecinde elma vermeyi dusunuyorum. En azindan tadini alirsa belki alisir. Anne sutu hastasi cikti benimki. Ihlamur vermek istedim onu da istemiyor. Illa anne sutu. Oglum diyorum hayatinin sonuna kadar bu boyle gitmez. Kebaplar mantilar seni bekliyor bir an once alis, yok illa da annem illa da annem.
Ben de 3 gün oldu başlayalı havuç balkabagi ve patatesli karışımı mama ile sulandırıyorum çok sevdi pirincli elmalı kaşık mama da verdim onu da yedi deneyebilirsin sen de

Ben de ufak tadımlara başladım
Yoğurt verdim , sonraki gün cam rendeden bir dilim elma geçirdim onu karıştırdım çok sevdi 😍
Patates ve bal kabağı haşladık bi kere yeri bi kere tükürdü 😀 buharda pişirme aparatı aldım bi dahakine öyle yapıcam inşallah
Yumurta sarısı da sevdi, yanına ne yapsam diye araştırdım yulaf önermişler
Rondoda incelttim yulafı su işe pişirdim yek halini sevmedi elma karıştırınca yedi
Tatlı şeyleri sevmesi biraz çekindirdi beni
İlerde dengeleriz inşallah
Biraz yemeye yutmaya alışsın kendi yesin diye heyecanla bekliyorum
Çok tatlı bi süreç 🥰

Selamın aleyküm 🌺🌺
Üç aylara girdik kızlar hepimizin duaları kabul olsun
Sağlık huzur mutluluk evimizden eksik olmasın inşallah💕💕

Duanıza beni de katarsanız çok mutlu olurum ❤

Bu kadar yoğunluk arasında herkesi özledim 😘
15 gündür gelemedim foruma ya inanamıyorum 😱

Cuma günleri buluşma günümüz olsun istiyorum kabul ederseniz şayet ☺

Herkes gelir konuşuruz hal hatır sorarız
Gelişimler hakkında konuşuruz
Kimsenin sorusu cevapsız kalmamış olur

Ne dersiniz fena olmaz sanki 🎈🎈

Etikette unuttuklarım kırılmasın lütfen
Herkesi seviyorum 🎀💕

limelemon limelemon @Vahvah85 @Ozlem @Papatyam3422 @azizan @honey bunch @Elwing6 @yesilus @Labazop @morcivertkedi @Koalacikk P Pink85 @Zzynp19 @Nuhra2 @Historyfati @azra-bade T tuboz -EarthLing- -EarthLing- @NotFair X xxyyzztt @sugarpare @ShinSeGi @Miskek @Mavikelebek0134 Pircici Pircici @Plm123 @Serrarana18 @smyr35. @huriye048 @yorgunoz @Sjax @isisxz @Brcbrcbrc84 EslemVera EslemVera @Gula2 @zuka24 @erensar @nery83 @GULUMSE86 @Hatuneymen @Sevgiyeyolculuk @Bienaaaaa
Ah canım ben işe başlayalı feleğimi şaşırdım. Ben de herkesi çokkkkk özlüyorum 😍
Haftada 4 gün 4 buçuk saat ayrı kalıyoruz oğlumla, ben yokken iki kez mama bir kez de anne sütü içiyor sağabildiysem eğer. Kayınvalidem ikinci mamasını 60 yerine 30 cc verdi hep nasıl olsa ben gelicem diye, ve oğlum üç haftada hiç kilo almamış 😕 Söyledik babaannesine iki sefer 90 cc ver dedik. inşallah bu hafta alır biraz, haftaya cuma kontrolü var. Üzüldüm yavruma, süt kuzusu onlar, keşke en az bir yıl yanında kalabilseydim.

Ya dün barbunya yiyeyim dedim buzlukta bekliyorlar yazdan beri, yenisi çıkacak artık pişireyim dedim, bir gaz yaptı çocuğa, aman aman yani.
Bende de kuru fasulye vardı ne olacak bakalım diye yedim valla pek etkilemedi çocuğu
Ama bi mercimek çorba içtim amanın çocuk fosur fosur kendine gelemedi 🙈

Back
X