Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canım. Pekmez veriyor musun ek gıda döneminde? Yoğurta bir kaşık katsam mı dedimCanım ek gıda sürecinde maksimum 5 gün kaka yapmayabilirler. Sana tavsiyem bol su ıvır her gıda verdikten sonra ortalama 30ml şu ve kuru erik 3 tane 2 tane de kuru kayısı az suda hasla. Süzgecten geçir ve sabah emzirmeden önce ver. Üzerine su icir sonra emzir. Fayda göreceksin inşallah. 8 gün çok uzun bir süre ek gıda döneminde.
Yoğurda başlamadık yarından itibaren vereceğim 2 3 kere denemeli verdim. Şu kabızlık sorununu çözer çözmez kahvaltıya başlayacağım. Bizimki sebze meyve ayırt etmiyor çok şükür. Pekmezi arada ağzına vereceğim kaşıkla. Bir şeyle karıştırmam üzerine su iciririm.Teşekkür ederim canım. Pekmez veriyor musun ek gıda döneminde? Yoğurta bir kaşık katsam mı dedim
desteksiz için erken deil mi bizim ki de desteksiz düşer ben o konularda hiç ustelemiyorumBizde azalttik emmeyi,biraz emip bırakıyor ama gece çok fazla emiyor. Dis ablanın 8.5 aylık çıktı, şuan görünürde bir disimiz yok acelesi yok daha arkadaşımın kızımın 15. Ayda çıktı. Çok kısa süreli desteksiz oturuyor sonra yana devriliyor, emekliyor hızlandı baya onun harici uykularimiz çok kısa bizimde gece sayisiz kalkiyoruzvah o uykuya çare bulabilsem benimde en büyük sorunum o
aynen illaki içine bişey koy diyo resmen diyo yemiyor yaa pekmez koyunca yiyorSelamlar kızlarr valla iyi oldu sizleri okuduğum
Yoksa gece zırt zırt uyanmalara isyan ediyordum ama bakıyorum bebişler çoğu aynı
dişler hem üst damak kabarık ve beyaz , hem altta iki beyaz çizgi var elleyince de sertlik var hafif
Yani artık kasmadan her uyandığında emzirerek çare buldum kendime , eskisi gibi emzijle falan dalmıyor. Çok emmesi sağlıksız mı olur falan diye endişe ediyordum ama yok benim sinirlerim harap oluyor
Hem şurda kaç ay daha emecek ki diyorum
Ek gıda olayınca biz de kör topal ilerliyoruz
Yoğurt veriyorum çorbalara da karıştırıyorum basen
Tarhana ve patatesli havuçlu çorba ya da püre
Kahvaltı da pirinç unu ve pekmez ya da elma rendesi
Yumurta ve lor bugün öğürdü halbuki seviyordu , biraz pekmez kattım bitirdi kaseyi
Tatlıya alışmasını istemiyorum ama bariz şekilde muz pekmez vs olunca daha iştahla yiyor
Bizimki de üç beş adım atıyor kokundan tutunca şapşik
Bi de mammmmma babbbbba diye ilk hecelemelere başladık ♥
Ay çok uzun oldu yav öpüyorum hepinizi![]()
Pekmezi bir defa bir şeye karıştırmadan vermiştim çok sevdi ama biraz araştırınca bir yaşından önce vermeyin yazıyor bazı yerlerde.Yoğurda başlamadık yarından itibaren vereceğim 2 3 kere denemeli verdim. Şu kabızlık sorununu çözer çözmez kahvaltıya başlayacağım. Bizimki sebze meyve ayırt etmiyor çok şükür. Pekmezi arada ağzına vereceğim kaşıkla. Bir şeyle karıştırmam üzerine su iciririm.
Ama bizim dr 6.5 aylıkken listeuye koymuş pekmez ve reçeliPekmezi bir defa bir şeye karıştırmadan vermiştim çok sevdi ama biraz araştırınca bir yaşından önce vermeyin yazıyor bazı yerlerde.
Hahaha çok haklısın 8 oluyor dişimiz ikisi yolda9 Eylül doğumlu canım
Kız dün durup dururken aklıma geldi
Sen adım atmıyo diyorsun da cimcime 6 diş çıkarmış daha ne yapsın
Hepsini aynı anda bekleme anne mesajı vermiş![]()

Masallah yakinda yirmilik disi de cikarHahaha çok haklısın 8 oluyor dişimiz ikisi yolda![]()
desteksiz için erken deil mi bizim ki de desteksiz düşer ben o konularda hiç ustelemiyorum
ne zaman ne isterse ...
simdiler de Şınav MODUNDA az önce biz çiğ köfte yerken illa cig köfte ver diyodu çatlak yaatatsiz şeyleri ööğüuryor
şekerli ,tuzlu,aci kokulu v.s. olmalı sanırım
bayan milor![]()
Dün bende denedim desteksiz çok kısa 5-10 saniye oturuyor sonra devriliyorOturanlar var bu ayda ama her bebeğin gelişimi farklı 7. Ayda daha rahat otururlar zamanla hepsi oluyor hiç acelemiz yok yeterki sağlıkları yerinde olsun kuzularin
Dün bende denedim desteksiz çok kısa 5-10 saniye oturuyor sonra devriliyorama artık oturması için ufak bir destek yeter oldu daha rahat oturuyor
Onu daha bende çıkarmadım beraber çıkarırız artıkMasallah yakinda yirmilik disi de cikar![]()
Onu daha bende çıkarmadım beraber çıkarırız artıkMasallah yakinda yirmilik disi de cikar![]()

Bizim 4 diş çıktı iki alt iki üst. Diğer dişler nerden geliyor geliş sırası nasılHahaha çok haklısın 8 oluyor dişimiz ikisi yolda![]()
Çok net bilmiyorum ama galiba onlarda üstten geliyorBizim 4 diş çıktı iki alt iki üst. Diğer dişler nerden geliyor geliş sırası nasıl![]()
Ben whatsapp grubuna katilmistim ama cok fazla mesaj oldugu icin yetisemeyecegimi dusunup ciktim. Anlik mesajlasma olunca takip etmesi zor. Artik kalan saglar bizimdir deyip birbirimizle bilgi alisverisi yapacagiz.Su an tam da birbirimize ihtiyacımız olduğu dönemde ek gıda, diş stresleri vs bilgi alışverişinde bulunacağımiz zamanda 3 5 kişi kaldık. Üzülüyorum vallahi. WhatsApp dan takibi zor olmuyor mu ya? Annelerrrr neredesiniz??? Arada bir hal hatır soralım birbirimize...![]()