- 17 Haziran 2014
- 1.654
- 3.136
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten surda başlayalı ne kadar oldu. 1 ay geç gelişsin çiğneme refleksiPekmezi nerden alıyorsun? Bir de bunlar tanecikli değil ya çiğneme refleksi gelişmiyor ama bugün senin kahvaltı menünü yaptım. Tüm kaseyi yedi. Teşekkürlerbaşka tariflerin de var mı?
Ben yulaf yerine irmik koydumZaten surda başlayalı ne kadar oldu. 1 ay geç gelişsin çiğneme refleksikuru kayısı ve kuru erik yerine, avokado veya pişmiş elma yada çiğ elma verebilirsin. İşin tuhafı bizimki bu sabah yaptığımın ancak yarısını yiyebildi. Yulaf fazla kaçırdım galiba
![]()
İrmik, pirinç unu un besleyiciligi yok. Fos kilo amaçlı veriliyor. Yulafda bir sürü besleyici özellik mevcut. Ve bağırsakları zorlamiyor. Çalışmasını sağlıyor. BilgineBen yulaf yerine irmik koydum
ÇiğneZaten surda başlayalı ne kadar oldu. 1 ay geç gelişsin çiğneme refleksikuru kayısı ve kuru erik yerine, avokado veya pişmiş elma yada çiğ elma verebilirsin. İşin tuhafı bizimki bu sabah yaptığımın ancak yarısını yiyebildi. Yulaf fazla kaçırdım galiba
![]()
Yulaf yoktu hemen alacağımİrmik, pirinç unu un besleyiciligi yok. Fos kilo amaçlı veriliyor. Yulafda bir sürü besleyici özellik mevcut. Ve bağırsakları zorlamiyor. Çalışmasını sağlıyor. Bilgine
Evet oyle aslinda ama huzursuzlugundan yildim.Ne
Geç çıksa daha iyi değil mi?
Olur canım.
İnanır mısın ben de bugün mercimek çorbası yapacağım
Amiiin inşallaahhhayırlı kandiller arkadaslar su güzel gün hürmetine şu günlerden kurtulum güzel günlere ulaşalım kuzularimizla parklara sahillere ormanlara koşalım ❣❤![]()
Aminnn hayırlı kandiller Rabbim. Dualarımızı kabul etsin canım.hayırlı kandiller arkadaslar su güzel gün hürmetine şu günlerden kurtulum güzel günlere ulaşalım kuzularimizla parklara sahillere ormanlara koşalım ❣❤![]()
Yaptın mı mercimeği? Benimki ocakta pişiyor. Bakalım sevecek mi?Amiiin inşallaahh
Amiiinnnnnn, insallah.hayırlı kandiller arkadaslar su güzel gün hürmetine şu günlerden kurtulum güzel günlere ulaşalım kuzularimizla parklara sahillere ormanlara koşalım ❣❤![]()
Ben de senin dunku sebze corbasindan yapacagim birazdan yulafli olandan. Icine birkac sebze daha ekleyecegim. Insallah butun tencereyi yer.Yaptın mı mercimeği? Benimki ocakta pişiyor. Bakalım sevecek mi?Yedirdiysen sen yorum bekliyorum
Mercimege bayıldı,Ben de senin dunku sebze corbasindan yapacagim birazdan yulafli olandan. Icine birkac sebze daha ekleyecegim. Insallah butun tencereyi yer.minnak bir tencerem var onun icin tantitoniden aldigim.
![]()
Oh afiyet olsun kuzuya.Mercimege bayıldı,çok şükür. Yap yap artık farklı tatlar ihtiyaçları var. Ben tatları i alması açısından tek tip sebze de veriyorum. Ayrı ayrı bilsin tatları i diye.