Ben de mayısta 4040 oldum ben yeni.calisiyorum ama henuz ise donmedim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de mayısta 4040 oldum ben yeni.calisiyorum ama henuz ise donmedim.
Tvyi iyi başarmışsın. Başlarda tvye arkası dönüktü. Şimdi arada bakıyorArtik buyudukleri icin sikiliyorlar haklisin, ben bebisin sikildigini farkettigimde kangruyla kucagima alip islerimi yapiyorum. Agirlastiklari icin gittikce zor oluyor ama, mutfaga girdigimde kasik, catal bardak ne varsa tanitiyorum, dikkatle etrafi inceliyor. Oglen cami acip gunes aldiriyorum, disariyi izliyoruz. Kitaplarini eline vermektense kucagima oturtup oradaki resimlerle ilgili sarkilar filan uyduruyorum, hayvanlari tanitiyorum vs. Cok bunalinca babasina pas ediyorum. Onlar ce ee filan oynuyorlar. Bir de daha once soylemistim yere batyaniye yorgan serdim. Oraya birakip farkli oyuncaklar koyuyorum. Bazilarini kaldiriyorum, unutuyor sonra tekrar cikariyorum. Boyle boyle geciyor bizim zaman. Banyo vaktini uzun tutuyoruz. Daha hic tv izletmedim, izletmeyi de dusunmuyorum... aslinda onlardan cok biz sikiliyoruz. O zaman da kacip bir dusa giriyorum![]()
Tvyi gormesiyle izlemesi farkli seyler bence. Biz de bazen tv aciyoruz, haberleri filan o zaman izledigini farkedersem hemen ceviriyorum. Benim kastettigim, hani yemek yesin, oyalansin diye tv izlemesine izin vermek, onu yapmiyorum. Hatta tv yi tanimasinda fayda var, bir anda gorunce sasirmasinTvyi iyi başarmışsın. Başlarda tvye arkası dönüktü. Şimdi arada bakıyor
İnan bu dediklerinin hepsini yapıyorum ama çabuk sıkılıyor, sonuç; yine kucakArtik buyudukleri icin sikiliyorlar haklisin, ben bebisin sikildigini farkettigimde kangruyla kucagima alip islerimi yapiyorum. Agirlastiklari icin gittikce zor oluyor ama, mutfaga girdigimde kasik, catal bardak ne varsa tanitiyorum, dikkatle etrafi inceliyor. Oglen cami acip gunes aldiriyorum, disariyi izliyoruz. Kitaplarini eline vermektense kucagima oturtup oradaki resimlerle ilgili sarkilar filan uyduruyorum, hayvanlari tanitiyorum vs. Cok bunalinca babasina pas ediyorum. Onlar ce ee filan oynuyorlar. Bir de daha once soylemistim yere batyaniye yorgan serdim. Oraya birakip farkli oyuncaklar koyuyorum. Bazilarini kaldiriyorum, unutuyor sonra tekrar cikariyorum. Boyle boyle geciyor bizim zaman. Banyo vaktini uzun tutuyoruz. Daha hic tv izletmedim, izletmeyi de dusunmuyorum... aslinda onlardan cok biz sikiliyoruz. O zaman da kacip bir dusa giriyorum![]()
Haaa. O zaman suçlu hissetmeyim kendimiTvyi gormesiyle izlemesi farkli seyler bence. Biz de bazen tv aciyoruz, haberleri filan o zaman izledigini farkedersem hemen ceviriyorum. Benim kastettigim, hani yemek yesin, oyalansin diye tv izlemesine izin vermek, onu yapmiyorum. Hatta tv yi tanimasinda fayda var, bir anda gorunce sasirmasin![]()
Bir kac ay once tv aciksa bakmak icin sekilden sekile giriyordu. Arkasini donukken kafasini ceviriyordu. Ben kirk takla atiyordum bakmasini engellemek icin. Simdi tv aciksa pek ilgilenmiyor. Soyle bir bakip baska seylerle ilgileniyor. Ilgileri surekli degisiyor. Benimki emzigi de birakti. 6. Aya girer girmez azaltti, simdi hic almiyor. Cunku annesi emzik zaten ne gerek var.Haaa. O zaman suçlu hissetmeyim kendimi![]()
Bizimki hiç emzik almadı. Bugün herşeye ağlıyorBir kac ay once tv aciksa bakmak icin sekilden sekile giriyordu. Arkasini donukken kafasini ceviriyordu. Ben kirk takla atiyordum bakmasini engellemek icin. Simdi tv aciksa pek ilgilenmiyor. Soyle bir bakip baska seylerle ilgileniyor. Ilgileri surekli degisiyor. Benimki emzigi de birakti. 6. Aya girer girmez azaltti, simdi hic almiyor. Cunku annesi emzik zaten ne gerek var.![]()
MerhabaKızlar selamlar nasılsınız?? Ek gıda serüvenimiz yorucu gidiyor. İştahı iyi ama gaz problemimiz var. Malum sebepten doktora gidemiyoruz ama benimle tartıya aldığımda hiç kilo almamış görünüyor. Siz ek gıdayı hangi miktarda veriyorsunuz? Az veriyor olabilir miyim??
Valla allah hepimize kolaylik versin, 4 duvar arasinda cocuk yetistiriyoruzİnan bu dediklerinin hepsini yapıyorum ama çabuk sıkılıyor, sonuç; yine kucakkitapları ben de eline vermden kucağımda bir şeyler anlatarak resimlerdeki hayvanları tanıtıyorum. Balkon güneş alıyor her gün çıkarıyorum balkona bacaklarından kollarından güneş aldırıyorum. Çatal, kaşık tanıtma Faslını da yaptım
en son babası gitar çalıyor bir süre öyle susuyor
banyo Faslı’nı uzun tutamıyorum banyoda eskiden ağlamazken şimdi durmuyor çok ağlıyor. TV izletme asla yok, zaten tv izletsem akşama kadar oyalanır hiç sıkılmazdı. Yani bunların hepsini yapıyorum ama daha çok kucak istiyor. Kanguruyla evde gezdiriyorum ama belim ağrıyor. Yere pek yatağı kurdum artık, oyuncakları içine attım. Kucağı biraz unutturmam lazım ama diş çıkardığı için iyice kucakçı oldu cimcime.
Amin inşallah rabbim sağlıklarını korusunValla allah hepimize kolaylik versin, 4 duvar arasinda cocuk yetistiriyoruz![]()
Ilacin rengi ne? Ben neevit kullaniyorum. Simsiyah bir damla. Disimiz yok henuz o yuzden bilemiyorum bizimki nasil olacak.Kızlar bebeğimin dört dişi çıktı iki alt iki üst. Alttaki dişinin biri sarı lekeli çıkıyor. Nedeni ne olabilir bilemedim. Nette baktım bazı Demir ilaçları diş sarartır yazıyor. Biz sidefer kullanıyoruz. Sidefer kullanan var mı?
Boğa misin yoksaBen de mayısta 40![]()
EvetBoğa misin yoksa
Yay caanım burctasim gel sarilalim