- 4 Ağustos 2018
- 2.965
- 3.424
- 133
Krem rengiIlacin rengi ne? Ben neevit kullaniyorum. Simsiyah bir damla. Disimiz yok henuz o yuzden bilemiyorum bizimki nasil olacak.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Krem rengiIlacin rengi ne? Ben neevit kullaniyorum. Simsiyah bir damla. Disimiz yok henuz o yuzden bilemiyorum bizimki nasil olacak.
canım biz ek gıdaya işe başlayacağım için 5.5 aylık başladık henüz yulaf vs vermedi dr ilk zamanlar kabız durumu olduğu için 7.aylık olduk hala sebze meyve ve yoğurt yiyoruz sadece. gliserinli fitil verdi çünkü benim bebeğimde sürekli ıkınıyordu mızmızlanıyordu huzursuzdu 3.güne gelince demişti fitil koy.ilk koyduğumda biraz ağladı etti ama artık o da alıştı fitili koyuyorum hemen ıkınıyor ve katı olarak yapıyor çıkan fitili tekrar tekrar koyunca bebeğim tüm içini boşaltıyo ve ondan keyifilisi yok.bazende duphalac şurup veriyorum sabah akşam 1 tatlı kaşığı onunda faydasını görürsünüz.Kızlar benimki 5 günde bir kaka yapıyor ama her kaka yaptığında ıkınarak ağlıyor. Kakası kabız gibi değil. Çok sulu da değil ama eskiye nazaran daha katı. Her kaka yaptığında stres oluyoruz. Bugün 4. Günde yaptı ama sabah kabız olmuş az yaptı. Öğlen normal şekilde yaptı ama nasıl ağladı. Düşünüyorum kabız yapacak hiç bir şey yedirmiyorum. Her sabah yulaf yediriyorum. Bir kez patatesli bir şey yaptım onu da yemedi. Ben az su içiyorum bu aralar, ondan mı acaba diyorum ama suyu çok içtiğimde de kaka yapması gecikiyor.
Bu arada ili gün önceden ilk kez yemeğinde soğan denedim. Patates, soğan, kabak karışımı çorba yaptım giyemedi. Hatta o akşam çok sık kustu.
Onceleri veriyordum ama her defasinda ustu basi sirilsiklam oluyordu. Simdi kendim veriyorum bardagini tutarak. Tabi her defasinda elinden aliyorum diye agliyor.Suyu siz mi veriyorsunuz yoksa kendi alıştırma bardağıyla falan içebiliyor mu?
Cok seviyor benimki. Cok da faydali. Insallah seninki de sever.Kahvaltıda 2 gün avokado deneyeceğiz
1 yas sonrasiKızlar yumurta beyazını ne zaman vereceğiz?
Tarhana nasil yapilir ben bilmiyorum malzemeleri soylermisin bende yapmak ustiyorumTarhana yi pisirdim. Piştikten sonra aklıma geldi. Tarhana ilk yapım aşamasında kayinvalidem tuz atıyor azcık. Kıyamadım vermedim. Ilık sulu sebze çorbası yaptım. Onu yedikhavalar az daha ısınsın kendim yapacağım inş. Tuzsuz ve bol sebzeli tarhana. Onu yediririm insallah
Tum ogunlerinemi katiyosun ? Mercimek bu aylarda yigemiyorlar..ben irmikli muahhallebisinde ya da sabah kahvaltisi icin armut tahil yaptgmda veriyorumEvet ben mecbur kalıyorum. Evde çorba yaptım da verdim dün akşam 5 gibi mercimek brokoli kabak havuc ve ıspanaktan çok severek yedi ama gece boyu gazdan uyuyamadı.Hipe devam edecem napayim![]()
Zeytinyagi verebilirsin gunde 1yemek kasigina kadar dokror boyle soyledi ve her gub yoguet ya da kefir bizi duzene soktu ek gidada 5gun fazla.Kızlar benimki 5 günde bir kaka yapıyor ama her kaka yaptığında ıkınarak ağlıyor. Kakası kabız gibi değil. Çok sulu da değil ama eskiye nazaran daha katı. Her kaka yaptığında stres oluyoruz. Bugün 4. Günde yaptı ama sabah kabız olmuş az yaptı. Öğlen normal şekilde yaptı ama nasıl ağladı. Düşünüyorum kabız yapacak hiç bir şey yedirmiyorum. Her sabah yulaf yediriyorum. Bir kez patatesli bir şey yaptım onu da yemedi. Ben az su içiyorum bu aralar, ondan mı acaba diyorum ama suyu çok içtiğimde de kaka yapması gecikiyor.
Bu arada ili gün önceden ilk kez yemeğinde soğan denedim. Patates, soğan, kabak karışımı çorba yaptım giyemedi. Hatta o akşam çok sık kustu.
Hayır sadece aksam 2 yemek kasigi kadar muhallebi yapiyorum aksam gaz yepacak bişey verirsem uyuyamıyor ki genelde çoğu şey gaz yapıyor. O karışımlar gaz yapmadı. Mercimegi burda veren arkadaşlar var diye ben de heveslendim bizimkine yaramadiTum ogunlerinemi katiyosun ? Mercimek bu aylarda yigemiyorlar..ben irmikli muahhallebisinde ya da sabah kahvaltisi icin armut tahil yaptgmda veriyorum
Kendim yapmadım nette tarifleri var bakabilirsin.Tarhana nasil yapilir ben bilmiyorum malzemeleri soylermisin bende yapmak ustiyorum
Tamam kedisi kendim yapmayı denicem. Henüz yedirmedim umarım sever.Zeytinyagi verebilirsin gunde 1yemek kasigina kadar dokror boyle soyledi ve her gub yoguet ya da kefir bizi duzene soktu ek gidada 5gun fazla.
Muz ve elmayla karıştırdım yedi birazCok seviyor benimki. Cok da faydali. Insallah seninki de sever.![]()
Ben internetten bebek tarhanası aldımTarhana nasil yapilir ben bilmiyorum malzemeleri soylermisin bende yapmak ustiyorum
Ben yurtdisinda yasiyorum burda oyle seyleri malesef bulamiyorumBen internetten bebek tarhanası aldım
Yaa nerdesinBen yurtdisinda yasiyorum burda oyle seyleri malesef bulamiyorum
Güzel sorukızlar selamlar,
ben bebisin meyve sebzelerini organik olsun diye internetten alıyorum. Almışken de biraz fazlaca oluyor, buzluğa atayım diyorum. mesela ıspanak, kereviz filan buzluğa atılır mı? siz neler yapıyorsunuz?
Hangi siteden aliyorsun?kızlar selamlar,
ben bebisin meyve sebzelerini organik olsun diye internetten alıyorum. Almışken de biraz fazlaca oluyor, buzluğa atayım diyorum. mesela ıspanak, kereviz filan buzluğa atılır mı? siz neler yapıyorsunuz?