- 4 Ağustos 2018
- 2.965
- 3.424
- 133
kızlarrrr az önce bi arkadaşın ikizlerini (5.5 aylik)
foto paylaşmış
çocuklar koltukta ayakta duruyor
ya bizim kiz mi anormal daha yeni emeklemeye başladı (7aylik)![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
foto paylaşmış
Yok devam sütü vermiyorum.Emziriyorum. Probiyotik yoğurt Mayası sipariş verdim ondan yapıcam. Bugün zorlanmadan yaptı şükür ama 4 günde bir yapıyor artıkCanım daha önce de sormuş olabilirim ama devam sütü veriyor musun? Yoğurdunu mutlaka probiyotik maya ile yap ve her gün yedir. Biz çok çektik kakadan ek gıda öncesi. En son çok şey denedik hangisi işe yaradı emin değilim.
Bizim ki de emeklemiyorBizimki emeklemiyor bile
Ya benimki de emeklemiyor, kafayı geriye atıp vücudunu yuvarlıyorValla mesajına sesli güldüm
Seninki en azından emekliyor, benimki bırak emeklemeyi sağa sola dönüyor sadece. Bacanak naptın dobloyu der gibi oturuyor
![]()
foto paylaşmış
Koptummm yaaValla mesajına sesli güldüm
Seninki en azından emekliyor, benimki bırak emeklemeyi sağa sola dönüyor sadece. Bacanak naptın dobloyu der gibi oturuyor
![]()
Bizimki de çok nadir yüzüstünden sırtüstüne dönüyor. Tersini yapamıyorBenim oğlan da sırtüstünden yüzüstüne dönüyor ama tersini yapmıyor. 21 eylül doğumlu. Normal mi acaba. Sizinkiler dönüyor mu
5 aylık ayakta duruyor deyince şok oldumYa benimki de emeklemiyor, kafayı geriye atıp vücudunu yuvarlıyor![]()
Aynen 2 ya da 3 gun. Gunluk mayalayin diyorlar da yani ben totomun uzerine oturamiyorum. O da gunluk olmayiversin.Kızlar yogurdu kac gün içinde veriyosunuz? Ben 2 gün bazen de süt alamadıysam 3 gün veriyorum malum süreçten dolayı hep markete gidemiyoruz
Hahahah benimki hep oyle oturuyor. Hatta bi fotosu var, tam capslikValla mesajına sesli güldüm
![]()
Kesınlıkle kızlar uçacak yakında oğlanlar hala nereye yatsam derdindeHahahah benimki hep oyle oturuyor. Hatta bi fotosu var, tam capslikerkekler tembel bence bu konuda. Kizlar hizli cikti.
Bizim dr 3 gun dedi, ben 3 gun veriyorum.Kızlar yogurdu kac gün içinde veriyosunuz? Ben 2 gün bazen de süt alamadıysam 3 gün veriyorum malum süreçten dolayı hep markete gidemiyoruz
Benim tembel tenekemde öyle :) yuzustu durunca agliyor :) kaplumbaga gibiBenim oğlan da sırtüstünden yüzüstüne dönüyor ama tersini yapmıyor. 21 eylül doğumlu. Normal mi acaba. Sizinkiler dönüyor mu
Aynen kızlar hızlı çıktıHahahah benimki hep oyle oturuyor. Hatta bi fotosu var, tam capslikerkekler tembel bence bu konuda. Kizlar hizli cikti.