Ben enginari dilimledim attm taze fasulyeyide buzluga attim az az versem bozuluyor cikartip koyuyormYarinki sebze menunuzde ne var? Ne yapacagima bi turlu karar veremedim.evde kabaktan baska sebzr de yok ve iki gundur kabak yiyor...
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben enginari dilimledim attm taze fasulyeyide buzluga attim az az versem bozuluyor cikartip koyuyormYarinki sebze menunuzde ne var? Ne yapacagima bi turlu karar veremedim.evde kabaktan baska sebzr de yok ve iki gundur kabak yiyor...
![]()
Evet ya hem altı hem üstüAyy benn. Ayağının altı demi? Kaç kişiye sordum bunu. Yoo demişti. Sonunda birini buldum![]()
Bu bilgi çevremdekilere de yaradı. Çok sağol
Adet olunca düzelecek diye avutuyorum kendimiiEvet ya hem altı hem üstü![]()
Oh afiyet olsun. Taze fasulye icin biraz daha bekliyorum. Vitmadan mi aldin tarhanayi?Ben enginari dilimledim attm taze fasulyeyide buzluga attim az az versem bozuluyor cikartip koyuyormhele su zamanda surrkli taze taze alinmiyor..yarin bebek tarhanasi almstm onu deneyecegim.icinde biraz nohut var sanirim insallah sorun olmaz..taze faaulyeyi cok sevdk bir dis sarimsak attim :) ustune zeytinyagi ımmm :)
Daha olmadin mi? Bence o da kilo vernekte etkili. Ben 3. Ayda olmaya basladim, sonra hep duzenli devam etti. O yuzden de kilo tutuluyordur vucutta.Adet olunca düzelecek diye avutuyorum kendimii
Makarnalutfenden aldim :)Oh afiyet olsun. Taze fasulye icin biraz daha bekliyorum. Vitmadan mi aldin tarhanayi?
Yok olmadım. Genelde 7.ayda olanları duyuyordum. Bana da öyle olur dedim ama olmadıDaha olmadin mi? Bence o da kilo vernekte etkili. Ben 3. Ayda olmaya basladim, sonra hep duzenli devam etti. O yuzden de kilo tutuluyordur vucutta.
Ben de olmadım olunca düzelir inşallahDaha olmadin mi? Bence o da kilo vernekte etkili. Ben 3. Ayda olmaya basladim, sonra hep duzenli devam etti. O yuzden de kilo tutuluyordur vucutta.
Ama bir yerde okudum adet olunca kilo veririm sanıyordum etki etmedi yazmışlardıYok olmadım. Genelde 7.ayda olanları duyuyordum. Bana da öyle olur dedim ama olmadı
Ben hiç kefir yapmadım ama denicem, bana bir arkadaşım şunu gönderdi, belki sana da faydası olur, ben bununla yapmayı denicemKefir aldık bugün mayaladim. Yalnız sabit 25 derecede tutmam imkansızmayalanir herhalde. Yarın öğleden sonra hazır olcak inşallah ve umarım içer... Ayrıca kaç günde tüketmek gerek? Bilgin var mı canım?
Bizimki de bundan canım. Bakalım bugün olsun. 1 gün dolapta dinlendirmek gerekiyormuş. Yarın tadım yapacağız inş.Ben hiç kefir yapmadım ama denicem, bana bir arkadaşım şunu gönderdi, belki sana da faydası olur, ben bununla yapmayı denicemEki Görüntüle 2625125 Eki Görüntüle 2625125
Hamile kaldığımda 73 idim. Şu an 80.4... Ama her gün tatlı yiyorum. Yemeden yapamıyorum. Bugün dikkat etmeye başladım. Bakalım kilo verebilecek miyim? 1.5 aydır dışarı da çıkmadım. Evde de iş güç yaptığım söylenemez. Tatlı yemeden tartıda eksileri görecek miyim bakalım. İnşallah sütüm etkilenmez. Yeme düzenimi degistirmeyecegim. Sadece tatlı yememek planım... Bu arada hamilelikte de 83 84 arası gittim doğuma herhalde. Tam hatırlayamıyorum. 75 77 arası düştüm ilk başlarda ama sonra aldım öküz gibi yemektenAma bir yerde okudum adet olunca kilo veririm sanıyordum etki etmedi yazmışlardı![]()
Bu arada adet görüyorum. 4.aydan beri. Kiloya etkisi olmadı. Fazla umitlenmemek gerek,Ama bir yerde okudum adet olunca kilo veririm sanıyordum etki etmedi yazmışlardı![]()
Bunu marketteki kefirle mi mayalayacaksınBen hiç kefir yapmadım ama denicem, bana bir arkadaşım şunu gönderdi, belki sana da faydası olur, ben bununla yapmayı denicemEki Görüntüle 2625125 Eki Görüntüle 2625125
1 lt günlük süt ile mayalaniyor.Bunu marketteki kefirle mi mayalayacaksın
Ben de öyle sonradan 3 kilo daha aldımHamile kaldığımda 73 idim. Şu an 80.4... Ama her gün tatlı yiyorum. Yemeden yapamıyorum. Bugün dikkat etmeye başladım. Bakalım kilo verebilecek miyim? 1.5 aydır dışarı da çıkmadım. Evde de iş güç yaptığım söylenemez. Tatlı yemeden tartıda eksileri görecek miyim bakalım. İnşallah sütüm etkilenmez. Yeme düzenimi degistirmeyecegim. Sadece tatlı yememek planım... Bu arada hamilelikte de 83 84 arası gittim doğuma herhalde. Tam hatırlayamıyorum. 75 77 arası düştüm ilk başlarda ama sonra aldım öküz gibi yemekten![]()
Bunu marketteki kefirle mi mayalayacaksın