- 8 Kasım 2018
- 5.967
- 14.778
- 248
Horultusundan uyanmiyor mu Gulce?Bizimde anne yani ama buyuk odasina gecircem esimi ikna edersem benden cok esim istemiyor bizde de![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Horultusundan uyanmiyor mu Gulce?Bizimde anne yani ama buyuk odasina gecircem esimi ikna edersem benden cok esim istemiyor bizde de![]()
Aşırı ağır bi beşik değilse bikaç hafta denersiniz baktınız olmuyo geri alırsınız odanıza. Dene o zaman bi, bakarsın daha rahat uyur. İlk 1 hafta farklı oda olduğu için yadırgayabilir tabii ki ama alışırsa süper. 12den sonra da 2 kez kalkarsa tamamdır şahaneOy kuzucuk ya yinede uyumuyor heIste gulcede 12den sonra uyaniyor cunku ben odaya geciyorm belkde dedigi gibi arkdsn kokumu duyuyor..bakalim canim bir deneyecegim sanirim :)
Evet cani ne zaman isterse o zaman emziriyorum ama dedgm gibi benim sutum hic doyurmadii gulceyi cerez niyetine simdide.. :) gece yatmadan mama veriyordum o devam..8gibi birde 12de gece..devam sutu o kdrBen de oyle deneyeyim yarin. Bizimki de 6, 6:30 bazen 7'de uyaniyor. Ek gida aralarinda emziriyor musun ya da mama veriyor musun? Mesela 1'de ogle yemegi 3'te yogurt yiyorsa arada emiyor mu?
Ben de kalkar kalkmaz veriyorum da çok azaldı yemelerO sirada emiyordur ama o zaman yemez ki.. doktor bana ilk uyanir uyanmaz ek gida ver dedi de benim sutumde az oldgndn emzirsemde pek farketmiyo 7 de kalkiyoruz 8 8.30da kahvalti bitmis 9da uykusuna gecmis oluyo..sabahin koru ama o sekilde ac oluyo hem
Aynen yoğurt çorbası yaptım. 3 kaşıkBugun sabah yemedigi gibi sonra da yemedi. Su saat oldu anne sutu disinda bir sey almadi. Birazdan yogurt deneyecegim.
Bizimki yogurdu yedi. Gorunce ciglik atti hatta. Ama simdi tahilli meyveli karisim yapmistim, guzel guzel yerken hepsini kustu. Ay sinirim bozuluyor, istahsiz.Aynen yoğurt çorbası yaptım. 3 kaşık![]()
Senle mama saatlerimiz benzer. Hata mı yapıyoruz desem başta iyi yiyordu.Bizimki yogurdu yedi. Gorunce ciglik atti hatta. Ama simdi tahilli meyveli karisim yapmistim, guzel guzel yerken hepsini kustu. Ay sinirim bozuluyor, istahsiz.
Sütümüz ne kadar lezzetliyse ek gıda yetişemioBizimki yogurdu yedi. Gorunce ciglik atti hatta. Ama simdi tahilli meyveli karisim yapmistim, guzel guzel yerken hepsini kustu. Ay sinirim bozuluyor, istahsiz.
senin sütünle doğuyor bence o yüzden yemiyordur..biraz emzirmemeyi denesenBugun sabah yemedigi gibi sonra da yemedi. Su saat oldu anne sutu disinda bir sey almadi. Birazdan yogurt deneyecegim.
7 gibi emziriyorsun 8 gibide emziriyorsun 9 da kahvaltı yapmaz ki canım o zamana açıkmış olmaz on on bucuk gibi ver kahvaltıyıBiz de 6/7 gibi kalkiyoruz. Hemen emziriyorum. Biraz oynadiktan sonra 8 gibi uyuyor (emerek). 9 gibi uyaniyor. O zaman kahvalti yapiyor (yani artik yapmiyor). Acaba hic emzirmemek mi gerekiyor. Belki ac olmuyor. Ama uyaninca ac oldugu icin kahvalti hazirlayana kadar durmaz aglar. Ogleden sonra da fazla emzirmemeye calisiyorum, yoksa diger ogunleri de yemiyor.
evet yoğurt verdim kızardı yanakları..bende diyetteyim artık bıraktım yoğurt peynir yiyorumHa ben peyniralti suyuda koymadm yumurta yerine muz yaziyor sanirim bir tereyagi kaliyor :) onun yerine ne kullanabilirsn bilmiyorm istesut urunlerinemi
Zaten az emziriyorum canim. Ogleden sonra neredeyse hic emzirmiyorum. Bi tek uyuyacaksa. Ama yarin sabah uyandiginda emzirmemeyi deneyecegim.senin sütünle doğuyor bence o yüzden yemiyordur..biraz emzirmemeyi denesen
Yarin emzirmemeyi deneyecegim. Malesef emmeden uyumadigi icin emziriyorum cogunlukla.7 gibi emziriyorsun 8 gibide emziriyorsun 9 da kahvaltı yapmaz ki canım o zamana açıkmış olmaz on on bucuk gibi ver kahvaltıyı
Ya meme gordugunde sevincten ciglik, kahkaha atiyor. Cok komik hallere giriyor. Ama sadece emmek icin degil. Oyun oynuyor, cekistiriyor, dudaklari arasinda kistiriyor, tirnaklarini geciriyor. Acidi yapma deyince gulup yine yapiyor.Sütümüz ne kadar lezzetliyse ek gıda yetişemio![]()
Yarin daha erken vericem bakalim. Uyanir uyanmaz da emzirmeyecegim.Senle mama saatlerimiz benzer. Hata mı yapıyoruz desem başta iyi yiyordu.
2.5 saat çok değil mi? Ben de acıkır diye panik yapıyorum7 gibi emziriyorsun 8 gibide emziriyorsun 9 da kahvaltı yapmaz ki canım o zamana açıkmış olmaz on on bucuk gibi ver kahvaltıyı
Kusma alerji belirtisi olabiliyor. Bir daha verdiğinde dikkat et bakalım. Bizimki yoğurt yedirdigimde kusuyordu.Bizimki yogurdu yedi. Gorunce ciglik atti hatta. Ama simdi tahilli meyveli karisim yapmistim, guzel guzel yerken hepsini kustu. Ay sinirim bozuluyor, istahsiz.
Alerji oldugunu sanmiyorum. Hep yedigi seylerdi, elma armut. Bogazina bir parca takildi. Oksure oksure kusturdu kendini.Kusma alerji belirtisi olabiliyor. Bir daha verdiğinde dikkat et bakalım. Bizimki yoğurt yedirdigimde kusuyordu.