Geç yumurtlamışsın ve geç döllenme olmuş canım. Doktor hamile kaldığın günden hesaplamş :)Vallahi ben bu haftaları sayamiyorum. En son 4 ocak da doktor 4 buçuk haftaliksin dedi. Ama en son adet tarihim 27 Kasım di. E hesaplayinca nerdeyse 7 haftalik çıkıyo niye öyle acaba ilk defa hamile kaldım pek anlamıyorum
Kızlar Doktor bana folik asit verdi ama 2 günde bir kullan dedi kime sorsam hergün diyo aranızda doktoru 2 günde bir kullan diyen var mı acaba nasıl kullanmalıyım
Bizde bugun keseyi gördük adet tarihine göre 5+5’ti, ultrasonda 5+3 olduğumuzu gördük
Merhaba kızlar bende çarşamba günü tahlil verdim 5.84 çıktı bugün yani iki gün sonra verdim 30 çıktı normal değilmiSalı günü gidicem ultrasona canım benim hesabıma göre 5+2deyim
Merhaba canım, öncelikle Rabbim bizim ve tüm bebiş bekleyenlerin sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah..hayırlı olsun
Merhaba canım, öncelikle Rabbim bizim ve tüm bebiş bekleyenlerin sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah..
kalp atışını duydun mu diye soracaktım??
Benimde Perşembe ye randevum var ve sata göre 6+6 olacağız inşallah..
Merak ettim..çok stres yapıyorum...Bilgi almak istedim
Bende 6+1 deyim bugün duyduk kalbiniKızlar 6+1 keseyi de kalğ atışınıda gördük elhamdülillah
Maşallah suphanallah. Benimde 1 gün öndeSelam kızlar bizde 8+2 olduk :) yani doktorun ölçümüne göre 8+2 adete göre 8+4 iki gün oynuyor
Sağol canım sizede masallahh. Tam gününde gidiyordu ilk önce yanlış ölçtü sonrada 8+1 dedi sağlıklı olsunda kuzucuklar :)Maşallah suphanallah. Benimde 1 gün önde
Tabi canım önemli olan sağlıklı olması. Sabırsızlanıyorum bir an önce hissetmek istiyorumSağol canım sizede masallahh. Tam gününde gidiyordu ilk önce yanlış ölçtü sonrada 8+1 dedi sağlıklı olsunda kuzucuklar :)
Aynen bende zaten şuan çok tuhafim hamile olduguma bile inanamıyorumTabi canım önemli olan sağlıklı olması. Sabırsızlanıyorum bir an önce hissetmek istiyorum
Evet bende öyle inanamıyorum kalbini duysam bile bi belirti yok ya ondan heraldeAynen bende zaten şuan çok tuhafim hamile olduguma bile inanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?