2019 Eylül Anneleri

Vallahi ben bu haftaları sayamiyorum. En son 4 ocak da doktor 4 buçuk haftaliksin dedi. Ama en son adet tarihim 27 Kasım di. E hesaplayinca nerdeyse 7 haftalik çıkıyo niye öyle acaba ilk defa hamile kaldım pek anlamıyorum
Geç yumurtlamışsın ve geç döllenme olmuş canım. Doktor hamile kaldığın günden hesaplamş :)

Kızlar Doktor bana folik asit verdi ama 2 günde bir kullan dedi kime sorsam hergün diyo aranızda doktoru 2 günde bir kullan diyen var mı acaba nasıl kullanmalıyım

Kızlar Doktor bana folik asit verdi ama 2 günde bir kullan dedi kime sorsam hergün diyo aranızda doktoru 2 günde bir kullan diyen var mı acaba nasıl kullanmalıyım

Benimde çevremdeki hamileler ve kendimde dahil olmak üzere günde 1 defa tok karnina denildi..

Merhaba canım, öncelikle Rabbim bizim ve tüm bebiş bekleyenlerin sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah..
kalp atışını duydun mu diye soracaktım??
Benimde Perşembe ye randevum var ve sata göre 6+6 olacağız inşallah..
Merak ettim..çok stres yapıyorum...Bilgi almak istedim

Amin canim.
Hiç stres yapma bana 6 haftadan itibaren doktor kalp atislarini duyabilirsiniz demişti sende perşembe duymuş olursun allahın izniyle merak etme. Bende dün duydum çok şükür 7+5 olmuşum :)

Selam kızlar bizde 8+2 olduk :) yani doktorun ölçümüne göre 8+2 adete göre 8+4 iki gün oynuyor

Slm kızlar bende yeniyim daha 3 kızım var hayırlı sağlıklı birde oğlum olsun istiyorum 41 yasin okutuyorum sizde okur musunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…