Tamam canım sag ol benim ıkı yumurtam catlamıştı İnşâllah ikiz olmuştur hep rüyalarımda ikiz cocuk görmüşümdür genetık te de var ıkız kızkardeşlerım varDüzenli katlanma varsa problem yoktur canım büyük bir ihtimalle. Adete beş gün kala senin değerinde iyi çıkmış. Benim adet olmam gereken tarihten 1 hafta sonra 40 çıkmıştı. Dış gebelik muhtemelen dedi bir doktor. Ama artışına bakıldı sonrasında değer 2000 leri geçince keseye bakıldı. Geç döllenmeymiş meğer. Benimde o sıra ağrım oldu ama psikolojikmiş. Sende düşünmemeye çalış elindem geldiğince tabi..
Inş vaktinde sağlıkla doğar bebeginiz.kızlar selam. dün hafif pembemsi sürüntü şeklinde akıntı olunca doktorumu aradım hemen yatış verdi. muayenede de 1 parmak açıklık çıktı. dünden beri 2-3 saat arayla nst deyim.iğneler serumlar. 31+4 teyim erken doğumu durduruyorlar inşallah en azından 1 ay daha bekler kuzum. dua edin bana
aminn inşallahInş vaktinde sağlıkla doğar bebeginiz.
Allah gönlüne göre versin canımTamam canım sag ol benim ıkı yumurtam catlamıştı İnşâllah ikiz olmuştur hep rüyalarımda ikiz cocuk görmüşümdür genetık te de var ıkız kızkardeşlerım var
Nasılsın canım var mı bir gelişme?aminn inşallah
taburcu oldum ama çok korkuyorum. hastanede yatarken pembe akıntı kesilmişti normale dönmüştü. eve gelir gelmez yeniden başladı. doktoruma wp tan yazdım ilaçları içip yarın gelin dedi. verdiği ilaçlar da: artık kalkmadan yatacağım için günde 1 kan sulandırıcı iğne, sancı durdurucu hap, yine kutu kutu progestan, vitaminler filan bir poşetNasılsın canım var mı bir gelişme?
Eve gelene kadar sallandığın için lekelenmelerin devam etmiştir. Sol yanına yatmaya özen göster canım. Benim ilk gebeliğimde lekelenme ne kelime kanamadan bezlenmiştim resmen bebeğimin keseside aşağı sarkmıştı ona rağmen 10 gün ileri attabildik doğumu. Sende daha fazla ileri atarlar canım Allahın izniyle korkmamaya çalış. Bol bol dua et. Herşey güzel olacak Allah ın izniyle. Yarın da eve gönderirse gitmek istemiyorum de hastahane de yatman senin için daha iyi olur canım.taburcu oldum ama çok korkuyorum. hastanede yatarken pembe akıntı kesilmişti normale dönmüştü. eve gelir gelmez yeniden başladı. doktoruma wp tan yazdım ilaçları içip yarın gelin dedi. verdiği ilaçlar da: artık kalkmadan yatacağım için günde 1 kan sulandırıcı iğne, sancı durdurucu hap, yine kutu kutu progestan, vitaminler filan bir poşet
şimdi doğsun hiç istemiyorum çok üzgünüm inşalah bişey olmaz.
çok sağol canım rahatlattın içimi. sabah doktora gittim yine nst istemişti. orda sorun çıkmadı. lekenmede korkma dedi adet kanamasından fazla kanama olursa endişelnirsin ama olmayacak öyle bişey inşallah dedi. istediğün zaman ara sor gel dedi. yatak istirahati ve dediğin gibi sola yatış önerdi. ilaçları kullanıp haftaya cuma kontrole gidicem işte. şu anda psikolojik olarak daha rahatım, tekrar yatırmaya gerek görmedi. annem de geldi bu sabah, çok şükür artık çok dikkat edeceğim.Eve gelene kadar sallandığın için lekelenmelerin devam etmiştir. Sol yanına yatmaya özen göster canım. Benim ilk gebeliğimde lekelenme ne kelime kanamadan bezlenmiştim resmen bebeğimin keseside aşağı sarkmıştı ona rağmen 10 gün ileri attabildik doğumu. Sende daha fazla ileri atarlar canım Allahın izniyle korkmamaya çalış. Bol bol dua et. Herşey güzel olacak Allah ın izniyle. Yarın da eve gönderirse gitmek istemiyorum de hastahane de yatman senin için daha iyi olur canım.
çok nadir oluyor bana da. şu anda bebeğe giden kan akışı ilk aylara göre daha yoğun olduğundan baş dönmesi olabşliyormuş. dün hemşire söylemişti. sen tansiyonunu düzenli kontrol ettir yine de. düşük olması mühim değilmiş ama çıkmaması önemli.Merhabalar ben 32+4 üm 2 gündür baş dönmesi yaşıyorum böyle olan varmı acaba cevap verirseniz sevinirim
Güzel haberlerine sevindim canım, annen yanındaysa hastahaneden daha rahat edersin :) Geçti gitti diyelim inşallah.. Hepimiz zamanı gelince bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah..çok sağol canım rahatlattın içimi. sabah doktora gittim yine nst istemişti. orda sorun çıkmadı. lekenmede korkma dedi adet kanamasından fazla kanama olursa endişelnirsin ama olmayacak öyle bişey inşallah dedi. istediğün zaman ara sor gel dedi. yatak istirahati ve dediğin gibi sola yatış önerdi. ilaçları kullanıp haftaya cuma kontrole gidicem işte. şu anda psikolojik olarak daha rahatım, tekrar yatırmaya gerek görmedi. annem de geldi bu sabah, çok şükür artık çok dikkat edeceğim.
Tansiyonun düşüyor olabilir canım arada bana da oluyor. Mümkün suretle sırt üstü yatma o da tansiyon düşüklüğüne sebep oluyormuş. Zaten bu haftalardan sonra yan yatış öneriliyor. Ani hareketler de baş dönmesi yapabilirr. Bu haftalardan sonra hayatı ağır çekimde yaşamakta fayda var..Merhabalar ben 32+4 üm 2 gündür baş dönmesi yaşıyorum böyle olan varmı acaba cevap verirseniz sevinirim
Evet canım ama 5 dk iyiysem sonra tekrar baş dönmesi anlayamadım gitti bişey yapamıyorumTansiyonun düşüyor olabilir canım arada bana da oluyor. Mümkün suretle sırt üstü yatma o da tansiyon düşüklüğüne sebep oluyormuş. Zaten bu haftalardan sonra yan yatış öneriliyor. Ani hareketler de baş dönmesi yapabilirr. Bu haftalardan sonra hayatı ağır çekimde yaşamakta fayda var..
evet canım koşa koşa geldi 15 saatlik yoldan sağolsun. amin inşallah geçmiştir ve hepimiz sağlıcakla alalım kucaklarımıza yavrularımızı, sağlıkla büyütelim inşallah.Güzel haberlerine sevindim canım, annen yanındaysa hastahaneden daha rahat edersin :) Geçti gitti diyelim inşallah.. Hepimiz zamanı gelince bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah..
O kadar sıklıkla oluyorsa doktoruna bi danış canım. Çok zorluyordur seni bu kadar sık olması en kısa zamanda düzelir inşallah..Evet canım ama 5 dk iyiysem sonra tekrar baş dönmesi anlayamadım gitti bişey yapamıyorum
Bir sağlıkçı olarak tansiyonunuzu olcturmenizi ve kan değerlerinize baktırmanızı öneririm geçmiş olsunMerhabalar ben 32+4 üm 2 gündür baş dönmesi yaşıyorum böyle olan varmı acaba cevap verirseniz sevinirim
Teşekkür ederim tansiyonumu sürekli kontrol ediyorum kan değerlerimede baktırayım ozamanBir sağlıkçı olarak tansiyonunuzu olcturmenizi ve kan değerlerinize baktırmanızı öneririm geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?