- 23 Eylül 2019
- 51
- 42
- 3
amin.. çok teşekkür edim bilgilendirme içinHayırlı olsun öncelikle. Öncesinde rutin kontrol ve testler istenir hem senden hem eşinden. Testlere göre bir takvim düzenlenir. Adetin 2. Yada 3. Günü muayeneye çağrılirsin. Herşey yolunda ise iğne yada hap tedavisine başlanir. Tahmini 7 yada 8 gün sonra yumurta toplama işlemin yapılır. Transfer süreci de gittiğin kliniğin uygulama şekline göre değişir. Kimi klinik taze embriyo transferi yapıyor toplamadan 3 yada 5 gün sonra. Kimisi de yumurtaları döndürüyor 1 ay sonra transfer yapıyor.
çok teşekkür ederim, peki bu ilaçlar kilo yapan çok hormonlu ilaçlarmıİyi merkez senden bir dünya tetkik ister o tetkikler göre kişiye özel tedavi uygular hormonal anlamda belki ilaç kullanırsın eşin de tahlil vercek sonuçlara göre bir şey söyler Dr. SeN yeter ki kaliteli bir merkeze git araştır
Enjeksiyonun küçük gelmesi ne demek anlayamadım ?gözümde canlanmadı
Örneğin ilaç 50 cc. Ama iğne 20 cc. Bu sebeple iğneye bi defada sığmıyor. İki kere çekip vuruyorum. Ve çok acılı bi iğne. Bunun başka yolu yok mu
[/
Hımmm. Zaten acıtan bir iğne zor oluyordur . Ben böyle bir sıkıntı yaşamıyorum ama . Normal kalın uçlu enjektör vardı eczane bana bir de insülin iğne ucu. Kalın uçlu enjektör ile ilacın tamamını cekiyorum sonra kalın ucu çıkarıp ince ucu ( insülin iğnesi ) takıyorum ve uyguluyorum . İsterseniz eczane ile tekrar kontrol edin . Doktorum da bu şekilde yapmamı söyledi zaten . Kolay gelsin tekrar . Bol şans
gönlünüzce olsun Allahım gönlünüze göre versin bütün isteyen kardeşlerime..darısı başıma.Kızlar test sonucum pozitif ama değerin katlanması gerekli dua ya ihtiyacım var.
Ne güzel bir duygu pozitifi görmek. Allah'ın izniyle katlanır inşallah değerin. Gözün aydın diyelim öyle olsunKızlar test sonucum pozitif ama değerin katlanması gerekli dua ya ihtiyacım var.
Çookkk sevindim , darısı başımıza . Dualarımız seninleKızlar test sonucum pozitif ama değerin katlanması gerekli dua ya ihtiyacım var.
Sağol canım umarım değer katanır.Çookkk sevindim , darısı başımıza . Dualarımız seninle
İnşallah hepimiz bebeklerimizi sağ Salim kucak larız inşallah bu forumdaki herkesin sonuçları pozitif olurPozitifi gorenler hayirli olsun darisi bize insallah
Aminnn canimmmİnşallah hepimiz bebeklerimizi sağ Salim kucak larız inşallah bu forumdaki herkesin sonuçları pozitif olur
Bana doktor sormadı bileKızlar iki embriyo transfer edilenler kendi isteğinizle mi oldu yoksa doktor isteğiyle mi?
Bende öyle istiyorum kendim dile getircem inşallah doktorum da uygun görürBana doktor sormadı bileistiyordum ama doktor bilmiyordu konuşamadık çok yoğun bir doktorum var genellikle hemsirelerle münakaşaya giriyorsun. Her neyse doktor transfer yapacağı sırada dedi bana
Allah hayırlısını versin inşallahBende öyle istiyorum kendim dile getircem inşallah doktorum da uygun görür
Amin cümlemizeAllah hayırlısını versin inşallah
Çok sağol canım iyi ki varsınız.Tam sana yazmak için açtım , sen yazmışsın bileben de çok heyecanlıyım senin için, dualarım seninle , güzel haberlerini bekliyoruz canım
İyi merkez senin sağlığını da düşünür çok fazla hormon vermez o hormonlarda çok fazla kilo aldırmaz o nedenle hep iyi merkez ve kaliteli tedavi diyorum canım iyi şanslarçok teşekkür ederim, peki bu ilaçlar kilo yapan çok hormonlu ilaçlarmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?