- 30 Temmuz 2019
- 98
- 37
- 3
- 32
AminHayırlı olsun darısı bize olsun yarın test günüm değil mi pozitif olması yetmiyor kese görünecek mi telaşı var inan bana ben de aynı pozitif olsa bile acaba kese görünecek mi tek mi çift mi ahh deli sorular Rabbim yardımcı lsun bu yolda hepimize. ..
Ayyy ne güzel. rabbim bize de yaşatsın inşallah bu duyguyu. Aratmasın daha fazla. AminEvt carsamba günü yaptim 77 60 cikti iki gun sonra tekrar yaptim iki kati olmus yani pozitif
İnşallah pozitif sonuç alırsınKızlar sabah kanda gebelik testi yapicam çok heyecanliyim
Hayırlısı olsun , sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahDaha önce tek koyuldu yazmıştım çünkü çift olduğunu sonradan öğrendik ama ikinci için hiç umutlu değildi doktor yani çok zor tutar ama diğeri iyi demişti, bizde hep dua ediyoruz tek çift fark etmez yeterki sağlıklı hayırlı evlat ya da evlatlar olsunlar
Inşallah canım hayırlısı bakalım kahvaltı yapıp gidicem inşallahİnşallah pozitif sonuç alırsın
Ay! O sonuç pozitif olsun inşallah.Inşallah canım hayırlısı bakalım kahvaltı yapıp gidicem inşallah
Hemen bize de yaz merak ederiz biz. Bizi unutma pozitif görünce biz de ümitleniyoruz kendi adımıza .Inşallah canım hayırlısı bakalım kahvaltı yapıp gidicem inşallah
Haberdar et biziInşallah canım hayırlısı bakalım kahvaltı yapıp gidicem inşallah
sonucu aldinizmi acabaInşallah canım hayırlısı bakalım kahvaltı yapıp gidicem inşallah
Onları da görüp duyarsınız inşallah, sağlıcakla ilerlesinAma daha kontrole gitmedim kese gozukuyomu diye bide kalp atisini
InsallahOnları da görüp duyarsınız inşallah, sağlıcakla ilerlesinhamileliğiniz
Sonucunuzu bekliyoruzInşallah canım hayırlısı bakalım kahvaltı yapıp gidicem inşallah
Eğer ki tedaviye başlayacağı n kesinleşmiş ise kesinlikle iyi araştırma yap derim varsın biraz pahalı olsun ama kişiye özel tedavi yapan tüp bebek merkezine git derim bunu yaparsan öncesi sonrası zaten seninle iyi ilgileniyorlar sorun olmaz eğer iyi araştırma yapmadan gidersin sömürülürsün derimselam kırlar bizde tadaviye başlıycaz önümüzdeki aylarda, transfer önceci tedavi aşaması varmı ? iğne hap vs gibi, birde başvurduktan nekadar sonra trasfer yapıyorlar, tecrubeli olanlar bilgi verebilirmi
çok teşekkür ederimEğer ki tedaviye başlayacağı n kesinleşmiş ise kesinlikle iyi araştırma yap derim varsın biraz pahalı olsun ama kişiye özel tedavi yapan tüp bebek merkezine git derim bunu yaparsan öncesi sonrası zaten seninle iyi ilgileniyorlar sorun olmaz eğer iyi araştırma yapmadan gidersin sömürülürsün derim
peki öncesinde bi ilaç tedavisi varmı? bu sreç nasıl işliyor, bilgisi olan lütfen paylaşsınçok teşekkür ederim
Hayırlı olsun öncelikle. Öncesinde rutin kontrol ve testler istenir hem senden hem eşinden. Testlere göre bir takvim düzenlenir. Adetin 2. Yada 3. Günü muayeneye çağrılirsin. Herşey yolunda ise iğne yada hap tedavisine başlanir. Tahmini 7 yada 8 gün sonra yumurta toplama işlemin yapılır. Transfer süreci de gittiğin kliniğin uygulama şekline göre değişir. Kimi klinik taze embriyo transferi yapıyor toplamadan 3 yada 5 gün sonra. Kimisi de yumurtaları döndürüyor 1 ay sonra transfer yapıyor.peki öncesinde bi ilaç tedavisi varmı? bu sreç nasıl işliyor, bilgisi olan lütfen paylaşsın
İyi merkez senden bir dünya tetkik ister o tetkikler göre kişiye özel tedavi uygular hormonal anlamda belki ilaç kullanırsın eşin de tahlil vercek sonuçlara göre bir şey söyler Dr. SeN yeter ki kaliteli bir merkeze git araştırpeki öncesinde bi ilaç tedavisi varmı? bu sreç nasıl işliyor, bilgisi olan lütfen paylaşsın
Ay sorma yarın benim test günüm geçmek bilmedi. Bu gün şimdi gideyim baktırayım dedi m göndermediMerhabalar benimde transferin 2. Günü. Şiddetli karın ağrısı var. Sanırım ilaçların yan etkisi. Allahtan hayırlısı İnşAllah 3 Ekim test günüm. En erken ne zaman çıkar bilginiz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?