2019 Eylül ayı tüp bebek yaptıranlar

Ya bana hic oyle bisey vermedi doktorum ( yumurta toplamadan sonra basladigim ilaclar disinda baska bir sey vermedi herkes igne olurken ben ilav kullaniyorum
senin rahim kalınlığında bir problem görmemişse bu iğneleri vermemesi gerekir zaten doktorunun. eğer rahim gereğinden fazla kalın olursa da bebek tutunmuyor canım. doktoruna güven. işini allaha bırak inşallah olacak

Kizlar ne ignesi vurduyosunuz bana igne degil vajinal yoldan alinan bir ilac verdiler bide agizdan alinan ostorejen hormonu salgilayan bir ilac

Progesteron içeriyor. Adı Prolutex. Kullanımı çok zor. Test tarihine kadar kullanılacak. Pozitif ise 15 gün daha devam edilecek

Ya icimi rahatlattin tesekkur ederim 4. Gunum hep evham yapiyorum

Progesteron içeriyor. Adı Prolutex. Kullanımı çok zor. Test tarihine kadar kullanılacak. Pozitif ise 15 gün daha devam edilecek
Benimde progestron iceren progestan adinda vajinal yoldan alinan bi kapsulum var gunde 3 kere aliyorum herseyin hayirlisi Allah’tan gonlumuze gore versin rabbim

Ya bana hic oyle bisey vermedi doktorum ( yumurta toplamadan sonra basladigim ilaclar disinda baska bir sey vermedi herkes igne olurken ben ilav kullaniyorum
BNde i
Kizlar ne ignesi vurduyosunuz bana igne degil vajinal yoldan alinan bir ilac verdiler bide agizdan alinan ostorejen hormonu salgilayan bir ilac
Bnde igne kullaniyorum ama cok farkli menapur kullaniyorum gunde 450 ml herkesin durumuna hastaligina gore tedavi uyguluyor yani igne vermemis olmasi bnce arti bisey sanki icini rahat tut

Böyle birsey mi var ? Transfer öncesi doktorum bana rahim kalınlığının çok iyi olduğunu söylemişti ama , şimdi siz böyle söyleyince bilemedim.

Böyle birsey mi var ? Transfer öncesi doktorum bana rahim kalınlığının çok iyi olduğunu söylemişti ama , şimdi siz böyle söyleyince bilemedim.
yine aynı yere geliyoruz. doktorunuza güvenin kızlar. sadece rahim kalınlığı değil buna etken bir sürü ayrıştırıcı var. diğer hormon testleriniz, tüp bebek deneme sayınız, rahim kalınlığınız, yaşınız, işiniz....

Arkadaslar bisey sorabilir miyim ya bn şimdi igne kullaniyorum yumurta büyüten igne yani sizdede bu durum varsa kasiklarda filan agriniz oluyormu benim pek agrim olmiyor acaba büyümüyor mu yumurtalar cok korkuyorum

Arkadaslar bisey sorabilir miyim ya bn şimdi igne kullaniyorum yumurta büyüten igne yani sizdede bu durum varsa kasiklarda filan agriniz oluyormu benim pek agrim olmiyor acaba büyümüyor mu yumurtalar cok korkuyorum
herkes aynı belirtileri yaşamıyor canım benim. sen hiç üzülme büyüyordur onlar

Herkese merhaba. Ben de 21 Eylül'de günde bir kez Merional 150 iğneyle başladım. Dün ultrasonum vardı, 9-10 tane yumurtam görünüyor. Endometriozis hastasıyım; çok korkuyorum az yumurtam olur ya da kaliteli çıkmazlar diye. İnşallah haftaya en geç Cuma opu olacak. Karın kasık ağrım falan hiç yok.

Bende de pek olmuyordu agrı , hatta doktorum soruyordu ağrı var mı diye , olmuyor diye üzülüyordum . 4 yumurta oluşmuştu bende zaten , 4 ü de büyüdü , 3 ü dolu çıktı , 2 si döllendi

Doğru söylüyorsunuz.. herkes kendi doktoruna güvenmeli , herkesin tedavi süreci farklılık gösterebilir . Ki ben çok şükür doktoruma çok güveniyorum , çok seviyorum kendisini

Kizlar bana deli demeyin nolur evde test vardi deneyyim dedim bugun 4 gun benim gordugum cizgiyi goruyomusunuz

Eklentiler

• 30B4C49C-BCCC-4495-8DE5-D2CA38DFB349.webp
    48,5 KB · Görüntüleme: 68
  • DFF8296C-096F-4D16-ADC8-E4CD1C781CFB.webp
    48,8 KB · Görüntüleme: 63
  • 549AE5FB-E488-4292-943F-FCC087A0ED06.webp
    48,5 KB · Görüntüleme: 58
Catlama ignesi opudan once vuruldum yaklasik 10 gun gecti etkisi surermi
Evet sürebiliyor 10-12günde geçiyor etkisi, daha önce aşılama yaptırmıştım ordan söylemişti doktorum, tüp bebekte hiç taze transfer olmadığım İçin bilemiyorum, moralinizi yüksek tutun inşallah birkaç gün sonra hem bu testte hem kanda pozitif sonuç alırsınız

İnsallahhh Tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…