senin rahim kalınlığında bir problem görmemişse bu iğneleri vermemesi gerekir zaten doktorunun. eğer rahim gereğinden fazla kalın olursa da bebek tutunmuyor canım. doktoruna güven. işini allaha bırak inşallah olacakYa bana hic oyle bisey vermedi doktorum( yumurta toplamadan sonra basladigim ilaclar disinda baska bir sey vermedi herkes igne olurken ben ilav kullaniyorum
Bir de vajinadan jel kullanıyorumHerkesin tedavi süreci farklıdır canım. Sen doktoruna güven . Ben de ilaç olarak folik asit , corasprin ve estrofem alıyorum
Kizlar ne ignesi vurduyosunuz bana igne degil vajinal yoldan alinan bir ilac verdiler bide agizdan alinan ostorejen hormonu salgilayan bir ilac
Ya icimi rahatlattin tesekkur ederim 4. Gunum hep evham yapiyorumsenin rahim kalınlığında bir problem görmemişse bu iğneleri vermemesi gerekir zaten doktorunun. eğer rahim gereğinden fazla kalın olursa da bebek tutunmuyor canım. doktoruna güven. işini allaha bırak inşallah olacak
Benimde progestron iceren progestan adinda vajinal yoldan alinan bi kapsulum var gunde 3 kere aliyorum herseyin hayirlisi Allah’tan gonlumuze gore versin rabbimProgesteron içeriyor. Adı Prolutex. Kullanımı çok zor. Test tarihine kadar kullanılacak. Pozitif ise 15 gün daha devam edilecek
Anladim canim Allah yardimcimiz olsun insaallah olumlu sonuc alirsin sendeNovafertil Dilek İncesu. Siz ??
BNde iYa bana hic oyle bisey vermedi doktorum( yumurta toplamadan sonra basladigim ilaclar disinda baska bir sey vermedi herkes igne olurken ben ilav kullaniyorum
Bnde igne kullaniyorum ama cok farkli menapur kullaniyorum gunde 450 ml herkesin durumuna hastaligina gore tedavi uyguluyor yani igne vermemis olmasi bnce arti bisey sanki icini rahat tutKizlar ne ignesi vurduyosunuz bana igne degil vajinal yoldan alinan bir ilac verdiler bide agizdan alinan ostorejen hormonu salgilayan bir ilac
Böyle birsey mi var ? Transfer öncesi doktorum bana rahim kalınlığının çok iyi olduğunu söylemişti ama , şimdi siz böyle söyleyince bilemedim.senin rahim kalınlığında bir problem görmemişse bu iğneleri vermemesi gerekir zaten doktorunun. eğer rahim gereğinden fazla kalın olursa da bebek tutunmuyor canım. doktoruna güven. işini allaha bırak inşallah olacak
yine aynı yere geliyoruz. doktorunuza güvenin kızlar. sadece rahim kalınlığı değil buna etken bir sürü ayrıştırıcı var. diğer hormon testleriniz, tüp bebek deneme sayınız, rahim kalınlığınız, yaşınız, işiniz....Böyle birsey mi var ? Transfer öncesi doktorum bana rahim kalınlığının çok iyi olduğunu söylemişti ama , şimdi siz böyle söyleyince bilemedim.
herkes aynı belirtileri yaşamıyor canım benim. sen hiç üzülme büyüyordur onlarArkadaslar bisey sorabilir miyim ya bn şimdi igne kullaniyorum yumurta büyüten igne yani sizdede bu durum varsa kasiklarda filan agriniz oluyormu benim pek agrim olmiyor acaba büyümüyor mu yumurtalar cok korkuyorum
Bende de pek olmuyordu agrı , hatta doktorum soruyordu ağrı var mı diye , olmuyor diye üzülüyordum . 4 yumurta oluşmuştu bende zaten , 4 ü de büyüdü , 3 ü dolu çıktı , 2 si döllendiArkadaslar bisey sorabilir miyim ya bn şimdi igne kullaniyorum yumurta büyüten igne yani sizdede bu durum varsa kasiklarda filan agriniz oluyormu benim pek agrim olmiyor acaba büyümüyor mu yumurtalar cok korkuyorum
Doğru söylüyorsunuz.. herkes kendi doktoruna güvenmeli , herkesin tedavi süreci farklılık gösterebilir . Ki ben çok şükür doktoruma çok güveniyorum , çok seviyorum kendisiniyine aynı yere geliyoruz. doktorunuza güvenin kızlar. sadece rahim kalınlığı değil buna etken bir sürü ayrıştırıcı var. diğer hormon testleriniz, tüp bebek deneme sayınız, rahim kalınlığınız, yaşınız, işiniz....
Taze transfer orduysanız çatlatma iğnesi etkisi olabilir ama dondurulmuşlarla olduysanız inşallah çizginiz günden güne belirginleşirKizlar bana deli demeyin nolur evde test vardi deneyyim dedim bugun 4 gun benim gordugum cizgiyi goruyomusunuz
Evet sürebiliyor 10-12günde geçiyor etkisi, daha önce aşılama yaptırmıştım ordan söylemişti doktorum, tüp bebekte hiç taze transfer olmadığım İçin bilemiyorum, moralinizi yüksek tutun inşallah birkaç gün sonra hem bu testte hem kanda pozitif sonuç alırsınızCatlama ignesi opudan once vuruldum yaklasik 10 gun gecti etkisi surermi
İnsallahhhEvet sürebiliyor 10-12günde geçiyor etkisi, daha önce aşılama yaptırmıştım ordan söylemişti doktorum, tüp bebekte hiç taze transfer olmadığım İçin bilemiyorum, moralinizi yüksek tutun inşallah birkaç gün sonra hem bu testte hem kanda pozitif sonuç alırsınız
MERHabalar Rabbim isteyen herkese hayirli evlatlar naaip etsin bizlere de o duyguyu tatmak nasip olsun insaallah bende dun itibariyle tedaviye basladim ilk ignemi vurdum benim durum hipo hipo menagon basladik insaallah guzel olumlu sonuclanan bir surec olur hepimiz icinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?