2019 Eylül ayı tüp bebek yaptıranlar

Çok teşekkür ederim geçte olsa bende bu yöntemi duydum. Peki bir şişenin hepsini vuruyoruz değil mi? Biraz fala geldi bana

Kızlar iki embriyo transfer edilenler kendi isteğinizle mi oldu yoksa doktor isteğiyle mi?
Biz tek istiyorduk aslında . Bir tane 5.5 yaşında kızım var benim allah bağışlarsa 3. Gün empriyosu olarak transfer yapıldı , ikisi de birinci kaliteydi ama genede doktorum daha fazla bekle istemedi ,biran önce doğal ortamına koymak istedi, neden 2 tane koymak istediğini olasılıkları ile açıkladı doktorum ( bu arada doktorumdan çok memnunum , her zaman en ince ayrıntısına kadar herseyi anlatır . İlk kızımı da normal yollarla aynı doktorun takibi ile dünyaya getirdim ) eşimin de benim de kafamıza yattı ve kabul ettik . Bu arada 2.5 yıldır uğraşıyoruz . Daha önce başarısız 2 aşılama ve 1 tüp var . 39 yaşındayım,amh düşük fsh yüksek , sorunumuz bu ( amh 0.16 , fsh 18.9 ) biraz uzun oldu galiba

Test gününüz ne zaman pekii

Kizlar ne ignesi vurduyosunuz bana igne degil vajinal yoldan alinan bir ilac verdiler bide agizdan alinan ostorejen hormonu salgilayan bir ilac

Kizlar ne ignesi vurduyosunuz bana igne degil vajinal yoldan alinan bir ilac verdiler bide agizdan alinan ostorejen hormonu salgilayan bir ilac
Prolutex diye bir iğne , transfer gününden beri günde 1 tane . 9. Günde de hibor diye bir iğneye daha başlayacağım

Prolutex diye bir iğne , transfer gününden beri günde 1 tane . 9. Günde de hibor diye bir iğneye daha başlayacağım
Ya bana hic oyle bisey vermedi doktorum ( yumurta toplamadan sonra basladigim ilaclar disinda baska bir sey vermedi herkes igne olurken ben ilav kullaniyorum

Ya bana hic oyle bisey vermedi doktorum ( yumurta toplamadan sonra basladigim ilaclar disinda baska bir sey vermedi herkes igne olurken ben ilav kullaniyorum
Herkesin tedavi süreci farklıdır canım. Sen doktoruna güven . Ben de ilaç olarak folik asit , corasprin ve estrofem alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…