- 28 Ağustos 2018
- 483
- 367
- 33
Çok güzel çok şükür Rabbim bize de nasip etin inşallah keseyi görmek kalp atışlarınıduymak sonrada kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin AllahımKızlar sonuç pozitif. Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasıp etsin insallah. Doktorumu aradım hemen 15 gün boyunca ilaçlarımı icmemi iğne vurulmaya devam edip ultrasonda bakilcakmis. Insallah her sey guzel ilerler. Simdi sira size bol bol dua etmekte. Hepiniz dualarimdasiniz
Ayyy darısı başıma yarın büyük gün..Kızlar sonuç pozitif. Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasıp etsin insallah. Doktorumu aradım hemen 15 gün boyunca ilaçlarımı icmemi iğne vurulmaya devam edip ultrasonda bakilcakmis. Insallah her sey guzel ilerler. Simdi sira size bol bol dua etmekte. Hepiniz dualarimdasiniz
Çookkkkk sevindim canımKızlar sonuç pozitif. Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasıp etsin insallah. Doktorumu aradım hemen 15 gün boyunca ilaçlarımı icmemi iğne vurulmaya devam edip ultrasonda bakilcakmis. Insallah her sey guzel ilerler. Simdi sira size bol bol dua etmekte. Hepiniz dualarimdasiniz
Ayyyyyy hadi bakalım inşallah sen de pozitif sonuç alırsın yarınAyyy darısı başıma yarın büyük gün..
Sonuca göre tek mi çift mi görünüyor ?Kızlar sonuç pozitif. Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasıp etsin insallah. Doktorumu aradım hemen 15 gün boyunca ilaçlarımı icmemi iğne vurulmaya devam edip ultrasonda bakilcakmis. Insallah her sey guzel ilerler. Simdi sira size bol bol dua etmekte. Hepiniz dualarimdasiniz
İnşallah hepimiz by tedavilerin sonuCunda bebeğimizi kucağınıza alırızAyyyyyy hadi bakalım inşallah sen de pozitif sonuç alırsın yarın
Cok sevindim cnm saglikla kucagina almayı nasip etsinKızlar sonuç pozitif. Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasıp etsin insallah. Doktorumu aradım hemen 15 gün boyunca ilaçlarımı icmemi iğne vurulmaya devam edip ultrasonda bakilcakmis. Insallah her sey guzel ilerler. Simdi sira size bol bol dua etmekte. Hepiniz dualarimdasiniz
Hayırlısı olsun inşallahBen de bugün iki embriyo transferi oldum bugün 5 Ekim tahlil tarihim
Ekimin ilk haftasında mutlu haber alırız inşallahHayırlısı olsun inşallahBenim de 1 Ekim test günüm. Bana da iki empriyo transfer edildi
Merhaba , Ben de insulin ignesi ile vuruyorum ama tek seferde vuruyorum ben.yavas yavaş itiyorum enjeksiyonu. Bana da iğnenin ucu kısa gibi geliyor her seferinde gidecegi yere gidiyordur inşallah diyorumArkadaşlar prolutex iğneyi nasıl kullanıyorsunuz. Ben insülin iğnesiyle vuruyorum ama enjeksiyon küçük geliyor( aynı iğneyi 3 kez çekip vuruyorum ve çok canım yanıyor
Enjeksiyonun küçük gelmesi ne demek anlayamadım ?Arkadaşlar prolutex iğneyi nasıl kullanıyorsunuz. Ben insülin iğnesiyle vuruyorum ama enjeksiyon küçük geliyor( aynı iğneyi 3 kez çekip vuruyorum ve çok canım yanıyor
Yaa insallah guzel haberler alirsinKızlar kan tahlili veriyorum test günüm geldi inşallah bebeklerim benimle beraberdir. ..
Çooook güzel bir haber. Rabbim kucağına da almayı, sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah. Duanı bizden eksik etme kardeşimKızlar sonuç pozitif. Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasıp etsin insallah. Doktorumu aradım hemen 15 gün boyunca ilaçlarımı icmemi iğne vurulmaya devam edip ultrasonda bakilcakmis. Insallah her sey guzel ilerler. Simdi sira size bol bol dua etmekte. Hepiniz dualarimdasiniz
hayırlı olsun canım inşallah.Ben de bugün iki embriyo transferi oldum bugün 5 Ekim tahlil tarihim
Tam sana yazmak için açtım , sen yazmışsın bileKızlar kan tahlili veriyorum test günüm geldi inşallah bebeklerim benimle beraberdir. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?