2019 Eylül ayı tüp bebek yaptıranlar

Çok güzel çok şükür Rabbim bize de nasip etin inşallah keseyi görmek kalp atışlarınıduymak sonrada kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin Allahım

Ayyy darısı başıma yarın büyük gün..

Çookkkkk sevindim canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza lütfen bizim içinde dua et 1 Ekim benim de

Sonuca göre tek mi çift mi görünüyor ?

Cok sevindim cnm saglikla kucagina almayı nasip etsin

Arkadaşlar prolutex iğneyi nasıl kullanıyorsunuz. Ben insülin iğnesiyle vuruyorum ama enjeksiyon küçük geliyor ( aynı iğneyi 3 kez çekip vuruyorum ve çok canım yanıyor

Arkadaşlar prolutex iğneyi nasıl kullanıyorsunuz. Ben insülin iğnesiyle vuruyorum ama enjeksiyon küçük geliyor ( aynı iğneyi 3 kez çekip vuruyorum ve çok canım yanıyor
Merhaba , Ben de insulin ignesi ile vuruyorum ama tek seferde vuruyorum ben.yavas yavaş itiyorum enjeksiyonu. Bana da iğnenin ucu kısa gibi geliyor her seferinde gidecegi yere gidiyordur inşallah diyorum

Enjeksiyonun küçük gelmesi ne demek anlayamadım ?gözümde canlanmadı

Çooook güzel bir haber. Rabbim kucağına da almayı, sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah. Duanı bizden eksik etme kardeşim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…