2019 Eylül ayı tüp bebek yaptıranlar

Merhaba, bende hipo hipo hastasıyım. 23 Eylül de transfer oldum tahlil günümü bekliyorum. İlk denemem Umarım iyi sonuçlar alırız.

Merhaba, bende hipo hipo hastasıyım. 23 Eylül de transfer oldum tahlil günümü bekliyorum. İlk denemem Umarım iyi sonuçlar alırız.
Aaaa merhaba ben de hipo hipo hastasıyım ve 23 Eylül'de transfer oldum ne tesadüf kaçıncı gün embriyosu oldunuz? Ben üçüncü gün iki tane dondurulmuş embriyo transferi oldum

Kızlar bugün adet günüm. Henüz adet olmadım. Test günüm 28 Eylül. Dayanamadım bugün idrar testi yaptım, negatif.
14 eylül de 2. gün embriyosu transferi olmuştum. kan testi vermemek için kendimi zor tutuyorum. bebek tutunmuş olsa test pozitif çıkar mıydı?

Aaaa merhaba ben de hipo hipo hastasıyım ve 23 Eylül'de transfer oldum ne tesadüf ☺ kaçıncı gün embriyosu oldunuz? Ben üçüncü gün iki tane dondurulmuş embriyo transferi oldum
Bana 2 adet 4.gun embriyosu transfer edildi Biri çok iyi biri normal seyrinde dedi doktorum. Bakalım bekliyoruz şimdi. İğne ve ilaçlara devam ediyorum.

Sakin ol gününden önce zaten negatif çolar diye tahlil yapılmasını istemiyor dokTorlak.

2.gun embryosu cikmaz canim bence kan testini bekle

Kızlar merhaba. 17 eylülde transfer oldum. 30 eylül test tarihim. Normal adet tarihimi 3 gün geçti ama her an adet olacakmışım gibi ağrılarım oldu. Baya tedirgin oldum. Hâlâ kasık ağrım var ama o kadar şiddetli değil göğüslerimde hassas. Normal bir süreç olduğunu düşünmek istiyorum

Benim de 1 Ekim test tarihim . Benim de ara ara adet sancısı gibi ağrılarım oluyor . Tedirgin olmuyor değilim , düşünmemeye çalışıyorum . İnşallah iyi sonuçlar alacağız

Aminn inşallah yarın 9.günüm idrar testi yapmak istiyorum çoğu okuduğum yerde de erken olduğunu öğrendim ama denemek istiyorum ☺

Merhaba canım ben de 23 Eylül’de transfer oldum benim de ilk denemem. Rabbim isteyen herkese nasip etsin evlat sahibi olmayı. Nasıl sen de belirtiler var mı? Benim biraz karnım ağrıyor gibi ama heyecandan da olabilir ya da kendimi çok dinlemekten

Belirti olmaz diyorlar bu dönemde. ilaçların etkisinden dolayı vücutta bazı değişiklikler olabiliyormuş. Goguslerde aşırı bir hassasiyet var başka bi değişiklik yok bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…