Merhaba, bende hipo hipo hastasıyım. 23 Eylül de transfer oldum tahlil günümü bekliyorum. İlk denememMERHabalar Rabbim isteyen herkese hayirli evlatlar naaip etsin bizlere de o duyguyu tatmak nasip olsun insaallah bende dun itibariyle tedaviye basladim ilk mignemi vurdum benim durum hipo hipo menagon basladik insaallah guzel olumlu sonuclanan bir surec olur hepimiz icinde
Aaaa merhaba ben de hipo hipo hastasıyım ve 23 Eylül'de transfer oldum ne tesadüfMerhaba, bende hipo hipo hastasıyım. 23 Eylül de transfer oldum tahlil günümü bekliyorum. İlk denememUmarım iyi sonuçlar alırız.
Aynı gün olmuşuz hayırlısıSelam kızlar 23 ünde benmde dondurulmuş 5.gün blastokist transferim olucak
İnşallah bir anda yükselir canım hayırlısı duamdasınKızlar test sonucum pozitif ama değerin katlanması gerekli dua ya ihtiyacım var.
Sağol canım sen ne durumdasın?İnşallah bir anda yükselir canım hayırlısı duamdasın
Ay şimdi okudum durumunu inşallah günü gelince sonucun pozitif olur.İnşallah bir anda yükselir canım hayırlısı duamdasın
Bana 2 adet 4.gun embriyosu transfer edildiAaaa merhaba ben de hipo hipo hastasıyım ve 23 Eylül'de transfer oldum ne tesadüf ☺ kaçıncı gün embriyosu oldunuz? Ben üçüncü gün iki tane dondurulmuş embriyo transferi oldum
Benim dondurulmuş embriyo. En erken kaçıncı gün belli olur???Taze transfer orduysanız çatlatma iğnesi etkisi olabilir ama dondurulmuşlarla olduysanız inşallah çizginiz günden güne belirginleşir
Anladim canim Allah yardimcimiz olsun insaallah olumlu sonuc alirsin sendeBnde medova da secil hanima gidiyorum
Sakin ol gününden önce zaten negatif çolar diye tahlil yapılmasını istemiyor dokTorlak.Kızlar bugün adet günüm. Henüz adet olmadım. Test günüm 28 Eylül. Dayanamadım bugün idrar testi yaptım, negatif.
14 eylül de 2. gün embriyosu transferi olmuştum. kan testi vermemek için kendimi zor tutuyorum. bebek tutunmuş olsa test pozitif çıkar mıydı?
2.gun embryosu cikmaz canim bence kan testini bekleKızlar bugün adet günüm. Henüz adet olmadım. Test günüm 28 Eylül. Dayanamadım bugün idrar testi yaptım, negatif.
14 eylül de 2. gün embriyosu transferi olmuştum. kan testi vermemek için kendimi zor tutuyorum. bebek tutunmuş olsa test pozitif çıkar mıydı?
Benim de 1 Ekim test tarihim . Benim de ara ara adet sancısı gibi ağrılarım oluyor . Tedirgin olmuyor değilim , düşünmemeye çalışıyorum . İnşallah iyi sonuçlar alacağızKızlar merhaba. 17 eylülde transfer oldum. 30 eylül test tarihim. Normal adet tarihimi 3 gün geçti ama her an adet olacakmışım gibi ağrılarım oldu. Baya tedirgin oldum. Hâlâ kasık ağrım var ama o kadar şiddetli değil göğüslerimde hassas. Normal bir süreç olduğunu düşünmek istiyorum
Sakin ol gününden önce zaten negatif çolar diye tahlil yapılmasını istemiyor dokTorlak.
Ya gerçekten çok teşekkür ederim. Burada kendimi hiç yalnız hissetmiyorum. Iyi ki varsınız2.gun embryosu cikmaz canim bence kan testini bekle
Merhaba canım ben de 23 Eylül’de transfer oldum benim de ilk denemem. Rabbim isteyen herkese nasip etsin evlat sahibi olmayı. Nasıl sen de belirtiler var mı? Benim biraz karnım ağrıyor gibi ama heyecandan da olabilir ya da kendimi çok dinlemektenMerhaba, bende hipo hipo hastasıyım. 23 Eylül de transfer oldum tahlil günümü bekliyorum. İlk denememUmarım iyi sonuçlar alırız.
Merhaba canım ben de 23 Eylül’de transfer oldum benim de ilk denemem. Rabbim isteyen herkese nasip etsin evlat sahibi olmayı. Nasıl sen de belirtiler var mı? Benim biraz karnım ağrıyor gibi ama heyecandan da olabilir ya da kendimi çok dinlemekten
Aminn canimYa gerçekten çok teşekkür ederim. Burada kendimi hiç yalnız hissetmiyorum. Iyi ki varsınızumarım herşey gönlümüzce olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?