- 5 Ocak 2018
- 2.506
- 1.960
- 83
Insallah canim dualarimiz seninleKızlar önceki tahlil pozitif idi 48 saat geçti eğer değer 2 katına çıkmış ise her şey yolunda demektir az önce yeniden kan verdim 10:30 gibi sonucu öğrenmiş olurum dua edin de sonuç istediğimiz gibi çıksın.
İnşallah canım , dualarımız seninleKızlar önceki tahlil pozitif idi 48 saat geçti eğer değer 2 katına çıkmış ise her şey yolunda demektir az önce yeniden kan verdim 10:30 gibi sonucu öğrenmiş olurum dua edin de sonuç istediğimiz gibi çıksın.
Yaa merakla senden haber bekliyordum ne oldu acaba diye .. İnsallah bidahaki denemede kucagin cifte dolar canim ..Olmadı kızlar değer düştü Dr ilaç ları bırak dedi inşallah Sizinkiler tutar Rabbim vermedi
Merhaba meyra bende tavmergene devam ediyorum, 2.gün embriyosunun 11.gün idrar testinde çıkmaması çok normal , sakin olmaya calis 2 gün kaldıKızlar bugün adet günüm. Henüz adet olmadım. Test günüm 28 Eylül. Dayanamadım bugün idrar testi yaptım, negatif.
14 eylül de 2. gün embriyosu transferi olmuştum. kan testi vermemek için kendimi zor tutuyorum. bebek tutunmuş olsa test pozitif çıkar mıydı?
İnşallah caanım bekliyoruz bakalımA
Ay şimdi okudum durumunu inşallah günü gelince sonucun pozitif olur.
Fadik canim yeni okudum ya çok üzüldüm Rabbim inşallah tez vakitte nasip eder belki bu kadar ilacın üstüne kendiliğinden olur inşallahOlmadı kızlar değer düştü Dr ilaç ları bırak dedi inşallah Sizinkiler tutar Rabbim vermedi
Tesellisi nasıl olur ki... Çok üzüldüm. Her şeyin hayırlısı Allah'tan.Olmadı kızlar değer düştü Dr ilaç ları bırak dedi inşallah Sizinkiler tutar Rabbim vermedi
Allahın izniyle pozitifi görüp , yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alalım.Merhaba meyra bende tavmergene devam ediyorum, 2.gün embriyosunun 11.gün idrar testinde çıkmaması çok normal , sakin olmaya calis 2 gün kaldı
Allahın izniyle pozitifi görüp , yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alalım.
Sizin transferiniz oldu mu?
Çok geçmiş olsun. Hadi inşallah diyelim o zaman.aminnnn. Mayista 1 negatif tup bebek denemem var. Hidroselpinks varmis bu surecte ameliyatla tupler alindi histeroskopi yapildi Ekim adetiyle dondurulmus transfer olcak insallah
İnşallahFadik canim yeni okudum ya çok üzüldüm Rabbim inşallah tez vakitte nasip eder belki bu kadar ilacın üstüne kendiliğinden olur inşallah
Canım benim sıkma canını... inşallah tez zamanda bugünü unutacak anlar yaşarsınOlmadı kızlar değer düştü Dr ilaç ları bırak dedi inşallah Sizinkiler tutar Rabbim vermedi
İnşallahCanım benim sıkma canını... inşallah tez zamanda bugünü unutacak anlar yaşarsın
Canım çokkk üzüldüm,inşallah tez vakitte muradına erersin ,ne olur üzme kendiniOlmadı kızlar değer düştü Dr ilaç ları bırak dedi inşallah Sizinkiler tutar Rabbim vermedi
Benim transferin 3.gününden itibaren kasık ağrım var ve ara ara belim ağrıyor hatta bazen öyle şiddetli oluyor ki adet olacağım zannedip geriliyorum. Bugün 9.günüm hala göğüslerim hassas. Senin adet günün geçti mi?Kizlar kasiklarda agri belde agri hisseden varmi bende asiri var bide goguslerime dokunamiyorum ... kafamdaki sesleri durduramiyorum acabalar acabalar hep benimle
Hayırlısı olsun canım, Allah sağlıklı sıhhatli olacaksa hepimize nasip etsin inşallah.Olmadı kızlar değer düştü Dr ilaç ları bırak dedi inşallah Sizinkiler tutar Rabbim vermedi
İnşallahCanım çokkk üzüldüm,inşallah tez vakitte muradına erersin ,ne olur üzme kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?