2019 Eylül ayı tüp bebek yaptıranlar

Insallah canim dualarimiz seninle

İnşallah canım , dualarımız seninle haberdar et bizi

Merhaba meyra bende tavmergene devam ediyorum, 2.gün embriyosunun 11.gün idrar testinde çıkmaması çok normal , sakin olmaya calis 2 gün kaldı

Olmadı kızlar değer düştü Dr ilaç ları bırak dedi inşallah Sizinkiler tutar Rabbim vermedi
Fadik canim yeni okudum ya çok üzüldüm Rabbim inşallah tez vakitte nasip eder belki bu kadar ilacın üstüne kendiliğinden olur inşallah

Kizlar kasiklarda agri belde agri hisseden varmi bende asiri var bide goguslerime dokunamiyorum ... kafamdaki sesleri durduramiyorum acabalar acabalar hep benimle

Kizlar kasiklarda agri belde agri hisseden varmi bende asiri var bide goguslerime dokunamiyorum ... kafamdaki sesleri durduramiyorum acabalar acabalar hep benimle
Benim transferin 3.gününden itibaren kasık ağrım var ve ara ara belim ağrıyor hatta bazen öyle şiddetli oluyor ki adet olacağım zannedip geriliyorum. Bugün 9.günüm hala göğüslerim hassas. Senin adet günün geçti mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…