2019 Eylül ayı tüp bebek yaptıranlar

Gecmedi canim bugun transferin 6. Gunu senin test gunun yaklasmis insallah pozitifi gorusun bebisini saglikla kucagina alirsin

Kizlar bende tup bebek yaptiriyorum. Sormak istedigim yumrta fazla toplanip yinede o ay transfer yaptiranlar varmi
Senin rahminin durumuna bagli kullandigin ilaclar hormanlar rahmini inceltiyor doktor uygun kalinlikta bulursa transfere onay veriyor yoksa diger ay oluyor

Senin rahminin durumuna bagli kullandigin ilaclar hormanlar rahmini inceltiyor doktor uygun kalinlikta bulursa transfere onay veriyor yoksa diger ay oluyor
canim benim 18 yumurta toplandi bugunde serum vermek icin cagirdilar ama doktoru hic gormedim progestron falan hersey iciyorum hemsire sizi transfer icin arayip cagircaklar dedi ondan merak ettim

canim benim 18 yumurta toplandi bugunde serum vermek icin cagirdilar ama doktoru hic gormedim progestron falan hersey iciyorum hemsire sizi transfer icin arayip cagircaklar dedi ondan merak ettim
Opudan sonra kacinci gunun ..3 yada 5 gun ararlar ozman progestorana basladiydan tranfer olursun benimde 5. Gune giden 2 saglikli embiriyoM vardi transfer edildi

17 yumurta toplandi 5. Gune 7 tane gitti 2 adet transfer edildi kalan 5 cok kaliteli degildi blastokist olurmu diye bekledik olmadilar cop .. bugun 6. Gunum 20 tane test yaptim sen yapma cikmiyor ..kuduruyorum sonuc ne diye bakalim
Tamm canim yapmam insallah gebesindir bende dedim acaba rahim dinlendirmemi yapar diye

17 yumurta toplandi 5. Gune 7 tane gitti 2 adet transfer edildi kalan 5 cok kaliteli degildi blastokist olurmu diye bekledik olmadilar cop .. bugun 6. Gunum 20 tane test yaptim sen yapma cikmiyor ..kuduruyorum sonuc ne diye bakalim
Ben de bugün 10.günüm test yaptım çıkmadi. Çoğu okuduğum yerde hep negatif çıkıyormuş zaten. Bence hiç yapmayın. Benim arkadaşım doğal yolla hamile kaldı. Onun hamile olmasına rağmen 4 haftalıkken idrarı hâlâ negatifti.

Kizlar bugun seytana uydum 6. Gunde gidip test yaptirdim sonuc 1.25 cok uzgunum aglamaktan yuzum gozum sisti .. herseyi gectim esim cok umutlanmksti ona nasil soylice m

Kizlar bugun seytana uydum 6. Gunde gidip test yaptirdim sonuc 1.25 cok uzgunum aglamaktan yuzum gozum sisti .. herseyi gectim esim cok umutlanmksti ona nasil soylice m
Canım kan testi için çok erken değil mi? Onların verdiği tarihe daha süre var. Bence canını sıkma test gününü bekle henüz çok erken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…