- 7 Aralık 2018
- 128
- 225
- 53
- 36
Gecmedi canim bugun transferin 6. Gunu senin test gunun yaklasmis insallah pozitifi gorusun bebisini saglikla kucagina alirsinBenim transferin 3.gününden itibaren kasık ağrım var ve ara ara belim ağrıyor hatta bazen öyle şiddetli oluyor ki adet olacağım zannedip geriliyorum. Bugün 9.günüm hala göğüslerim hassas. Senin adet günün geçti mi?
Senin rahminin durumuna bagli kullandigin ilaclar hormanlar rahmini inceltiyor doktor uygun kalinlikta bulursa transfere onay veriyor yoksa diger ay oluyorKizlar bende tup bebek yaptiriyorum. Sormak istedigim yumrta fazla toplanip yinede o ay transfer yaptiranlar varmi
canim benim 18 yumurta toplandi bugunde serum vermek icin cagirdilar ama doktoru hic gormedim progestron falan hersey iciyorum hemsire sizi transfer icin arayip cagircaklar dedi ondan merak ettimSenin rahminin durumuna bagli kullandigin ilaclar hormanlar rahmini inceltiyor doktor uygun kalinlikta bulursa transfere onay veriyor yoksa diger ay oluyor
Opudan sonra kacinci gunun ..3 yada 5 gun ararlar ozman progestorana basladiydan tranfer olursun benimde 5. Gune giden 2 saglikli embiriyoM vardi transfer edildicanim benim 18 yumurta toplandi bugunde serum vermek icin cagirdilar ama doktoru hic gormedim progestron falan hersey iciyorum hemsire sizi transfer icin arayip cagircaklar dedi ondan merak ettim
Dun opu oldum canim bir torba ilac verdiler asprinden progestrona kadar bakalimOpudan sonra kacinci gunun ..3 yada 5 gun ararlar ozman progestorana basladiydan tranfer olursun benimde 5. Gune giden 2 saglikli embiriyoM vardi transfer edildi
Bu arada canim bugun arayip bilgi vermezlermi kactane dollendi kaci kaliteli diyeDun opu oldum canim bir torba ilac verdiler asprinden progestrona kadar bakalim
Bakalim hergun sana bilgi vericekler 17 yumurtandan dollenenleri solicekler 5. Gune giden olursa buyuk ihtimal 5 gun olursun saglikla dogsun insallah bebisinDun opu oldum canim bir torba ilac verdiler asprinden progestrona kadar bakalim
İnsallah canim senin durumun neBakalim hergun sana bilgi vericekler 17 yumurtandan dollenenleri solicekler 5. Gune giden olursa buyuk ihtimal 5 gun olursun saglikla dogsun insallah bebisin
17 yumurta toplandi 5. Gune 7 tane gitti 2 adet transfer edildi kalan 5 cok kaliteli degildi blastokist olurmu diye bekledik olmadilar cop .. bugun 6. Gunum 20 tane test yaptim sen yapma cikmiyor ..kuduruyorum sonuc ne diye bakalimİnsallah canim senin durumun ne
bende dun transfer oldum canim. Dunden beri kasiklarim ağrıyorKizlar bugun transferin 3. Gunu 2 ekim test tarihim karnimda sislik ara ara kasiklarimda sizi normal mi bu belirtiler evham mi yapiyorum normalde hic boyle seyler yasamazdim
Kacinci gun transferi oldun cnmbende dun transfer oldum canim. Dunden beri kasiklarim ağrıyor
Tamm canim yapmam17 yumurta toplandi 5. Gune 7 tane gitti 2 adet transfer edildi kalan 5 cok kaliteli degildi blastokist olurmu diye bekledik olmadilar cop .. bugun 6. Gunum 20 tane test yaptim sen yapma cikmiyor ..kuduruyorum sonuc ne diye bakalim
3.gunKacinci gun transferi oldun cnm
Amin canım inşallahGecmedi canim bugun transferin 6. Gunu senin test gunun yaklasmis insallah pozitifi gorusun bebisini saglikla kucagina alirsin
Benim 21 tane toplanmıştı. Karnımda su oluştu. Ertelendi. Diger ay da karnimda kist oluştu yine ertelendi. Eylulde transfer oldum en son.Kizlar bende tup bebek yaptiriyorum. Sormak istedigim yumrta fazla toplanip yinede o ay transfer yaptiranlar varmi
Ben de bugün 10.günüm test yaptım çıkmadi. Çoğu okuduğum yerde hep negatif çıkıyormuş zaten. Bence hiç yapmayın. Benim arkadaşım doğal yolla hamile kaldı. Onun hamile olmasına rağmen 4 haftalıkken idrarı hâlâ negatifti.17 yumurta toplandi 5. Gune 7 tane gitti 2 adet transfer edildi kalan 5 cok kaliteli degildi blastokist olurmu diye bekledik olmadilar cop .. bugun 6. Gunum 20 tane test yaptim sen yapma cikmiyor ..kuduruyorum sonuc ne diye bakalim
Canım kan testi için çok erken değil mi? Onların verdiği tarihe daha süre var. Bence canını sıkma test gününü bekle henüz çok erkenKizlar bugun seytana uydum 6. Gunde gidip test yaptirdim sonuc 1.25 cok uzgunum aglamaktan yuzum gozum sisti .. herseyi gectim esim cok umutlanmksti ona nasil soylice m
Canım çok erken değil mi altıncı günKizlar bugun seytana uydum 6. Gunde gidip test yaptirdim sonuc 1.25 cok uzgunum aglamaktan yuzum gozum sisti .. herseyi gectim esim cok umutlanmksti ona nasil soylice m
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?