2019 Eylül ayı tüp bebek yaptıranlar

Canım hemen olumsuz düşünme bazılarında kanda bile belli olmuyormuş kan testi ver son andada katlanabilir değerler
Canim ac karinmi olmasi gerekio test yapmak icin eczaci ac karinla dedi birde test yapmadan once sabah 08.30 gibi troid ilacimi almistim testin goruntusunu atayim cnm

Canım sanki hafif silk görünüyor gibi ama bilemedim Aç karna ilk idrarla olacak diye biliyorum canım

Evet canım yarın tekrar dene kan versen çıkmazmı yarın acaba

Aynen canım öyle yap varmı bir belirtin falan

Bence gebesim canim
Baya cizgi var orda aclik tokluk gerektirmiyor diye biliyorum bence hayirli olsun bebisin
Ay insALLAH canim ya gene de umutlanmak istemiyorum cunku topiclerde okuyorum idrarda pozitif gorup te kanda negatif olan cok kisi var

ALLAH im kimsenin kucagini bos birakmasin

Ama su var canim birde tiroid ilaci almistim oda etkiler miki

Gunaydin canlar 2. Gun transferi ve 2 embriyo transfer edilmisti bugun transfer sonrasi 9. Gunumdu az once dayanamayip test yaptim erken gebelik testi idrarda tek cizgi cikti

Keske yapmasaydin simdi kalan gunler daha zor geciyor. Belki gec tutunmustur ki zaten benim bildigim 2. Gun transferi gec cikiyor testte sen umutsuz olma pozitif dusun kan tahlilini bekle bence pozitif cikacak

Keske yapmasaydin simdi kalan gunler daha zor geciyor. Belki gec tutunmustur ki zaten benim bildigim 2. Gun transferi gec cikiyor testte sen umutsuz olma pozitif dusun kan tahlilini bekle bence pozitif cikacak
Canim tok karinla birde troid ilacini icmistim belki onlar belirsiz silik cizgiyi cikarmistir

Bastan beri umutsuzdum hep de olumsuz dusundum cnm malum 2.gun embriyosu dedim bir de biliyorsunuz bu testler yanlista olabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…