Silil de olsa ikinci cizgiyi goruyorumKizlar belli belirsiz
Seninki daha belirgin cnm :)Bende 2.gün 4 hücreli transfer oldum 8.günüm adet tarzında kaşık ağrılarım var öğlen. Erken gebelik testi yaptımEki Görüntüle 2542037
Silik milik ikinci cizgi varCanim tok karinla birde troid ilacini icmistim belki onlar belirsiz silik cizgiyi cikarmistir
Bastan beri umutsuzdum hep de olumsuz dusundum cnm malum 2.gun embriyosu dedim bir de biliyorsunuz bu testler yanlista olabiliyor
InsALLAH canim ALLAH kimseye aratmasin pazartesi kan vericemSilil de olsa ikinci cizgiyi goruyorumresmen heyecanlandim harika tekrar ediyorum bence pozitif cikacak
Guzel haberlerini bekliyorumInsALLAH canim ALLAH kimseye aratmasin pazartesi kan vericem
Sizinki de gayet belirgin guzel sonuclar alin inşAllahBende 2.gün 4 hücreli transfer oldum 8.günüm adet tarzında kaşık ağrılarım var öğlen. Erken gebelik testi yaptımEki Görüntüle 2542037
Sagol cnm benim ama yaniltici olabilio bu testler cok da umutlanmak istemiyorum ama troid ilaci almistim oda etkilermiki testiSizinki de gayet belirgin guzel sonuclar alin inşAllah
Sagol cnm benim ama yaniltici olabilio bu testler cok da umutlanmak istemiyorum ama troid ilaci almistim oda etkilermiki testi
ALLAH razi olsun cnm desteginiz icin hemsireye attim goruntuyu neden test yaptin cok erken daha dedi pazartesini bekle dediBence troid hapi etkilemez ben nedense pozitif diye dusunuyorum canim inşAllah oyledir iyi dusunelim iyi olsun Allah'in izniyle
ALLAH razi olsun cnm desteginiz icin hemsireye attim goruntuyu neden test yaptin cok erken daha dedi pazartesini bekle dedi
Silik cikmasi da guzel ama dimi cnm :) ama cogu topicte okudugum bazi orneklerde silik goren kanda negatif olan kisilerde olmusOnlar bu gibi durumlarda yorum yapmiyorlar biz agizlarindan cikacak bir kelimeye muhtaçken ama onlarda hakli kendilerince ☺ az kaldi pazartesiye sabret cok erken daha demis bak bu kadar silik cikmasi normalicini rahatlatacaksa benim arkadasim 3.gun tansferiydi 6. Gun test yapmis silik cikmis simdi kizi 5 yasinda maaşAllah
Brnimkike baktinmi canim goruntuye oylemiydi :) belli belirsiz hayalet cizgi gibi :)Kızlar benim de silik çıkıyordu. Bugün hamileliğim kesinleşti çok şükür. 2. Kez kan tahlilini yaptırdım. Beta HCG değeri yükseldi. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Tek diyebildigim çok sukur. Hepimizin gönlündeki gibi olur inşallah
Silik cikmasi da guzel ama dimi cnm :) ama cogu topicte okudugum bazi orneklerde silik goren kanda negatif olan kisilerde olmus
Beklemek sabretmek lazim ama nerdee :)
Canım benim çok sevindim Rabbim sağlıkli sıhhatli hayırlı evlat nasip etsin inşallah benim de olumlu olduBugün doktorum mesaj attı. Kan tahlili yaptır dedi. Transferin 5. Günü ovitrelle vurdurmustu bana. Kan tahlilini etkileyebilir hemen heyecan stres yapma dedi. Sonucum 170 çıktı hoca beğendi ama cuma günü bir daha yaptır dedi. Yükselirse hamilesin dedi. Bakalım hakkimizda hayırlısı olsun inşallah.
Bence de guzel pozitif habercisiherkesin ki bir olmuyor canim biz guzel dusunelim hayra yoralim olyle olsun inşAllahhhhhhhhhhhh
Canim ya cok tesekkur ederim destegin icin iyi ki varsin :) bir test daha aldim onu da yarinmi denesem ki :)Bence de guzel pozitif habercisiherkesin ki bir olmuyor canim biz guzel dusunelim hayra yoralim olyle olsun inşAllahhhhhhhhhhhh
Canim ya cok tesekkur ederim destegin icin iyi ki varsin :) bir test daha aldim onu da yarinmi denesem ki :)
kızlar merhaba b12 biraz dusuk cıktı benim doktor haftada bir 3 defa iğne verdi. adetin 1.günü de ara dedi. adetin 1.günü ya da sonrasında ne gibi işlemler oluyor.? alttan muayene vs mi _?
ilaçlar iğneler acıtıyor mu duygu durumlarınızı bozuyor mu. kaç gün sürüyor acaba biraz anlatır mısınızBuyuk ihtimalle 1. Gunu aradiginda 3. Gune randevu verip muayeneye cagiracaklar evet 3. Gunu alttan muayene yapiyorlar.. Ayni gun ilaclara ignelere basiliyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?