2019 Eylül ayı tüp bebek yaptıranlar

ilaçlar iğneler acıtıyor mu duygu durumlarınızı bozuyor mu. kaç gün sürüyor acaba biraz anlatır mısınız
Tup bebek mi asilammi olacak takip edemedim ne yaptiracaginiz☺
Igneler cok acitmiyor kalcadan vurulan kadar degil yani hem cok ince hem cok kisa insulin ignesi gibi ondan yana sıkıntınız olmasin caniniz acimiyor.Ben 13 gun kullandim ilk 5 gun tek igne 5. Gundan sonra bir igne daha eklediler yumurta baskilayici bunlarin yaninda bir de folik asit kullaniyordum. Duygular zaten tedavi dusuncesiyle degismisti bende ama biraz kasik agrisi oluyor yumurta buyumeye gectiginde o da normal zaten tedirgin olma kasik agrin olursa, sonra yumurta toplama oluyor toplamadan sonra bir de fitil verdi bana rahimi guclendiriyormus o biraz kabizlik yapiyor o yuzden bol su ic ve lifli gidalar tuket ben ciddi kabizlik yasamistim sakin ihmal etme su ve lifli gidalari zaten su icmek tutunmasina da yardimci oluyor diyenler var. Sonra transfer oluyor o da agrisiz acisiz 5 dk da oluyor sonrasi bebisinin sana sıkı skı tutunmasini beklemekle geciyor en heyecanli sureç umarim tum bunlarin sonunda bebisine kavusursun

tüp bebek olacak ınsallah. ben bıraz ıgnelerden korkuyorum yumurta toplamada çok acıyo dıyolar.adetımı bekliyorum sonrası başlayacak sanırım. peki çalışıyor musunuz.iğneler hayatınızı etkılıyor mu ıse gıtmek vs etkıler mı

Yumurta toplama anestezili oluyor sonrasinda biraz agri oluyor regli de oldugundan bir tik fazla olmustu bende ama geciyor. Evet calisiyorum etkilemiyor ben aksam 19:00 da vuruyordum eve gelmis oluyordum. Hatta bir kere sehir disindan donerken otobanda arabada kenara cekip vurmuslugum var ama transfer sonrasi 2-3 gun izin alsan iyi olur

izin alabilirim iğne zamanlarında da alabilirim kamuda çalışıyorum. iğnenin belli bi saatı yok demekkı aksam da oluyosa iyimiş yoksa sabah falan ise giderken sıkıntı olablır. sız ne aşamadasınız. yasınız kac sorununuz neydı acaba

Genelde aksam saatine veriyorlar. Belli bir saatte hergun ayni saatte vuruyorsun. Ben pazartesi gunu negatif sonuc aldim. Yaşım 32 bizim sebepsiz infertilite butun tahliller histeroskopi rahim filmi hormonlar sperm testi hersey normal sebepsiz infertilite dediler. Daha once 2 asilam denemistim eylul ayinda da tup bebek denedik olmadi nasip inşAllah bir daha tedaviye gerek kalmaz diye dua ediyorum

inşallah en yakın zamanda bebeğiniz olur. ben de 30 yasındayım esımde inmemiş testis problemi war. hangı sehırdesiniz.

Yok daha tedavi biteli 1 hafta oldu dinlenmedeyim bir sure maddi manevi zorluyor tedavi o yuzden uzun bir sure ara verecegim
haklısınız maddı ve manevı zorluyor başlamadan bıle. canınızı sıkmayın bol bol dua edın ne güzel hıcbır sağlık problemınız yokmuş sanslısınız aslında ınsallah kendılıgınden bebegınız olur

Rabbim sizede tez vakitte nasip etsin inşAllah isteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…