Tup bebek mi asilammi olacak takip edemedim ne yaptiracaginiz☺ilaçlar iğneler acıtıyor mu duygu durumlarınızı bozuyor mu. kaç gün sürüyor acaba biraz anlatır mısınız
tüp bebek olacak ınsallah. ben bıraz ıgnelerden korkuyorum yumurta toplamada çok acıyo dıyolar.adetımı bekliyorum sonrası başlayacak sanırım. peki çalışıyor musunuz.iğneler hayatınızı etkılıyor mu ıse gıtmek vs etkıler mıTup bebek mi asilammi olacak takip edemedim ne yaptiracaginiz☺
Igneler cok acitmiyor kalcadan vurulan kadar degil yani hem cok ince hem cok kisa insulin ignesi gibi ondan yana sıkıntınız olmasin caniniz acimiyor.Ben 13 gun kullandim ilk 5 gun tek igne 5. Gundan sonra bir igne daha eklediler yumurta baskilayici bunlarin yaninda bir de folik asit kullaniyordum. Duygular zaten tedavi dusuncesiyle degismisti bende ama biraz kasik agrisi oluyor yumurta buyumeye gectiginde o da normal zaten tedirgin olma kasik agrin olursa, sonra yumurta toplama oluyor toplamadan sonra bir de fitil verdi bana rahimi guclendiriyormus o biraz kabizlik yapiyor o yuzden bol su ic ve lifli gidalar tuket ben ciddi kabizlik yasamistim sakin ihmal etme su ve lifli gidalari zaten su icmek tutunmasina da yardimci oluyor diyenler var. Sonra transfer oluyor o da agrisiz acisiz 5 dk da oluyor sonrasi bebisinin sana sıkı skı tutunmasini beklemekle geciyor en heyecanli sureçumarim tum bunlarin sonunda bebisine kavusursun
Yumurta toplama anestezili oluyor sonrasinda biraz agri oluyor regli de oldugundan bir tik fazla olmustu bende ama geciyor. Evet calisiyorum etkilemiyor ben aksam 19:00 da vuruyordum eve gelmis oluyordum. Hatta bir kere sehir disindan donerken otobanda arabada kenara cekip vurmuslugum vartüp bebek olacak ınsallah. ben bıraz ıgnelerden korkuyorum yumurta toplamada çok acıyo dıyolar.adetımı bekliyorum sonrası başlayacak sanırım. peki çalışıyor musunuz.iğneler hayatınızı etkılıyor mu ıse gıtmek vs etkıler mı
izin alabilirim iğne zamanlarında da alabilirim kamuda çalışıyorum. iğnenin belli bi saatı yok demekkı aksam da oluyosa iyimiş yoksa sabah falan ise giderken sıkıntı olablır. sız ne aşamadasınız. yasınız kac sorununuz neydı acabaYumurta toplama anestezili oluyor sonrasinda biraz agri oluyor regli de oldugundan bir tik fazla olmustu bende ama geciyor. Evet calisiyorum etkilemiyor ben aksam 19:00 da vuruyordum eve gelmis oluyordum. Hatta bir kere sehir disindan donerken otobanda arabada kenara cekip vurmuslugum varama transfer sonrasi 2-3 gun izin alsan iyi olur
Genelde aksam saatine veriyorlar. Belli bir saatte hergun ayni saatte vuruyorsun. Ben pazartesi gunu negatif sonuc aldim. Yaşım 32 bizim sebepsiz infertilite butun tahliller histeroskopi rahim filmi hormonlar sperm testi hersey normal sebepsiz infertilite dediler. Daha once 2 asilam denemistim eylul ayinda da tup bebek denedik olmadi nasip inşAllah bir daha tedaviye gerek kalmaz diye dua ediyorumizin alabilirim iğne zamanlarında da alabilirim kamuda çalışıyorum. iğnenin belli bi saatı yok demekkı aksam da oluyosa iyimiş yoksa sabah falan ise giderken sıkıntı olablır. sız ne aşamadasınız. yasınız kac sorununuz neydı acaba
Genelde aksam saatine veriyorlar. Belli bir saatte hergun ayni saatte vuruyorsun. Ben pazartesi gunu negatif sonuc aldim. Yaşım 32 bizim sebepsiz infertilite butun tahliller histeroskopi rahim filmi hormonlar sperm testi hersey normal sebepsiz infertilite dediler. Daha once 2 asilam denemistim eylul ayinda da tup bebek denedik olmadi nasip inşAllah bir daha tedaviye gerek kalmaz diye dua ediyorum
hayırlı olsun ınsallah bebek tutsun :). acıdı mı nasıl geçti :)Kizlarr bugun transferim oldu benim icin de dua edin nolur rabbim isteyen herkese saglikli hayirli bebisler nasip etsin aminn
InşAllah Rabbim isteyen herkese tez vakitte nasip etsininşallah en yakın zamanda bebeğiniz olur. ben de 30 yasındayım esımde inmemiş testis problemi war. hangı sehırdesiniz.
InşAllah 12 gun sonra pozitifi gorursunKizlarr bugun transferim oldu benim icin de dua edin nolur rabbim isteyen herkese saglikli hayirli bebisler nasip etsin aminn
InşAllah Rabbim isteyen herkese tez vakitte nasip etsinBen istanbuldayim siz hangi sehirdesiniz
Yok daha tedavi biteli 1 hafta oldu dinlenmedeyim bir sure maddi manevi zorluyor tedavi o yuzden uzun bir sure ara verecegimizmir bende. su anda bı tedavı goruyo musnuz dınlenıyo musunuz.
haklısınız maddı ve manevı zorluyor başlamadan bıle. canınızı sıkmayın bol bol dua edın ne güzel hıcbır sağlık problemınız yokmuş sanslısınız aslında ınsallah kendılıgınden bebegınız olurYok daha tedavi biteli 1 hafta oldu dinlenmedeyim bir sure maddi manevi zorluyor tedavi o yuzden uzun bir sure ara verecegim
Ben de silik gibi gördüm canimBrnimkike baktinmi canim goruntuye oylemiydi :) belli belirsiz hayalet cizgi gibi :)
Tesekkur ederim canim, seninki de hayırlı uğurlu olsun inşallahCanım benim çok sevindim Rabbim sağlıkli sıhhatli hayırlı evlat nasip etsin inşallah benim de olumlu oldu ☺☺☺
Eger etkilenmeyeceksen dene canimistersen sabah ilk idrarla dene daha etkili oldugunu soyluyorlar Sende iyi ki varsin ❤ inşAllah bizlerede pozitif sonucun umut olsun
InsALLAH sonucum pozitif olur :) dilerim kimsenin kucagi bos kalmasin :)Ben de silik gibi gördüm canim
Rabbim sizede tez vakitte nasip etsin inşAllah isteyen herkese nasip etsinhaklısınız maddı ve manevı zorluyor başlamadan bıle. canınızı sıkmayın bol bol dua edın ne güzel hıcbır sağlık problemınız yokmuş sanslısınız aslında ınsallah kendılıgınden bebegınız olur
Amin canim inşAllah hadi az kaldi guzel habere :))))InsALLAH sonucum pozitif olur :) dilerim kimsenin kucagi bos kalmasin :)
canım benım ıyı kalplisin cok sagolRabbim sizede tez vakitte nasip etsin inşAllah isteyen herkese nasip etsin
Tesekkur ederim Allah razi olsun guzel kalplerimize gore versin Rabbim guzel saglikli bebislerimiz olsuncanım benım ıyı kalplisin cok sagol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?