Maşallah ne güzel darısı başımıza inşallah. Sağlıkla büyüsun miniginizGeçen sene bugün transferim olmuştu
İlk denemeydi
Miniğim 4 aylık şuanda onu uyutmaya çalışıyoruz
Yazmak istedim
Umarım hepiniz olumlu sonuçlar alırsınız
Böyle devam et sonuç alırsın.Ağır kaldırma dedi temizlik yapma dedi bir de protoin ağırlıklı Beslen dedi iğneler var hap var düzenli içiyorum.
İnşallah az kaldı test günüm 24 eylülBöyle devam et sonuç alırsın.
3. Gün empriyosu , ikisi de birinci kalite , biri 8 hücreli biri 10 hücreli . İnşallah tamamına erdirir allah’ımKaçıncı gün embriyosu kalitesi konusunda bir şey dediler mi?
Sizin kaçıncı gün empriyo ve hangi kalite ?İnşallah az kaldı test günüm 24 eylül
3. Gün empriyosu, 2 side 1. kalite, biri 8 hücreli diğeri 10. Size kaç empriyo transfer edildi ? Kalite ve hücre sayısı nasıl ?
3. Gün empriyosu, 2 side 1. kalite, biri 8 hücreli diğeri 10. Size kaç empriyo transfer edildi ? Kalite ve hücre sayısı nasıl ?
Benim 2 adet 2.gun 3 hücreli embriyo. Kalite ile ilgili bilgi alamadım. Ama transfer sonrası kalan 1 adet yumurta vardı 3.gune ulaşamadı. O yüzden transfer edilen 2 tanenin de kalitesi hakkında pek iyi fikirlerim yok
Benim 2 adet 2.gun 3 hücreli embriyo. Kalite ile ilgili bilgi alamadım. Ama transfer sonrası kalan 1 adet yumurta vardı 3.gune ulaşamadı. O yüzden transfer edilen 2 tanenin de kalitesi hakkında pek iyi fikirlerim yok
3. Gün embriyosu 2 tane grad 2 dediler 8 hücreliydiler ya bakalım.Sizin kaçıncı gün empriyo ve hangi kalite ?
Ben 1 hafta boyunca asiri kotuydum. Her doktoru aradigimda güzel dinlen geçecek dedi. Karnım aşırı şişti. Kabız olmamaya çalış. Oku benim için kısacası çok kötüydüOpu nun 3. Günü hala ağrım var sinir bozucu naz yapıyor muamelesi görüyorum evde. 4 saate bir minoset içiyorum. Kasık ağrım var. Hareketimi bile kısıtlıyor. Kanamam olmadığından doktorum normal dedi. Ya bende ebeyim eşim doktor. Opu islemim a plus hastanede oldu. Deneyimli ekip. Süreçte böyle uzun ağrısı olan oldu mu?
İnşallah pozitif sonuç alırsın canımBu gün 22 eylül test günüm 24 eylül
Nasıl geçti bir sor bakalım.İnşallah pozitif sonuç alırsın canımBenim 1 Ekim , düşünmeyim diyorum ama düşünmemek çok zor
Çok geçmiş olsun. Benim ilk opu tam bir faciaydı. Neredeyse 1,5 hafta agrım oldu. 4-5 gun ise gidemedim oturamadigim icin.Oturmam kalkmam hep agriliydi. Hızlı adımlarla yürüyemedim bile. Allah bir daha yasatmasin çok zordu.Opu nun 3. Günü hala ağrım var sinir bozucu naz yapıyor muamelesi görüyorum evde. 4 saate bir minoset içiyorum. Kasık ağrım var. Hareketimi bile kısıtlıyor. Kanamam olmadığından doktorum normal dedi. Ya bende ebeyim eşim doktor. Opu islemim a plus hastanede oldu. Deneyimli ekip. Süreçte böyle uzun ağrısı olan oldu mu?
Çok güzelGünler geçmek bilmiyor. Düşünceler beynimi terk etmiyor derken aklıma geldi bu kitabın sayfaların karıştırdım ve 21 eylül ve 22 eylül sayfalarını sizin için de buraya yüklüyorum. Kitabın adı "içimizdeki kapıları açmak". Özellikle dün okuduğumda bana bu kadar iyi geleceğini tahmin bile edemezdim. Size de iyi gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?