2019 Eylül ayı tüp bebek yaptıranlar

Herkese Günaydın arkadaşlar.
bel ve kasık ağrılarından ve stres kaynaklı olarak dün gece 1.00 den 5.30 a kadar bölük pörçük uyudum uyandım. çok stres yapıyorum. dün neslican ın ölümüne de çok ağladım. kafamın arkası resmen uyuşuk.
kendinizi rahatlatmak için ne yapıyorsunuz?
bitkisel bir şeyler kullanıyor musunuz? ne yiyip ne içmeliyim ki biraz olsun kafamı rahatlatayım. çok kötüyüm gerçekten

Benim 2 adet 2.gun 3 hücreli embriyo. Kalite ile ilgili bilgi alamadım. Ama transfer sonrası kalan 1 adet yumurta vardı 3.gune ulaşamadı. O yüzden transfer edilen 2 tanenin de kalitesi hakkında pek iyi fikirlerim yok

Opu nun 3. Günü hala ağrım var sinir bozucu naz yapıyor muamelesi görüyorum evde. 4 saate bir minoset içiyorum. Kasık ağrım var. Hareketimi bile kısıtlıyor. Kanamam olmadığından doktorum normal dedi. Ya bende ebeyim eşim doktor. Opu islemim a plus hastanede oldu. Deneyimli ekip. Süreçte böyle uzun ağrısı olan oldu mu?

Ben 1 hafta boyunca asiri kotuydum. Her doktoru aradigimda güzel dinlen geçecek dedi. Karnım aşırı şişti. Kabız olmamaya çalış. Oku benim için kısacası çok kötüydü

Çok geçmiş olsun. Benim ilk opu tam bir faciaydı. Neredeyse 1,5 hafta agrım oldu. 4-5 gun ise gidemedim oturamadigim icin.Oturmam kalkmam hep agriliydi. Hızlı adımlarla yürüyemedim bile. Allah bir daha yasatmasin çok zordu.

Günler geçmek bilmiyor. Düşünceler beynimi terk etmiyor derken aklıma geldi bu kitabın sayfaların karıştırdım ve 21 eylül ve 22 eylül sayfalarını sizin için de buraya yüklüyorum. Kitabın adı "içimizdeki kapıları açmak". Özellikle dün okuduğumda bana bu kadar iyi geleceğini tahmin bile edemezdim. Size de iyi gelsin

Eklentiler

• 20190922_153402.webp
    54,5 KB · Görüntüleme: 46
  • 20190922_153417.webp
    49,6 KB · Görüntüleme: 44
Çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…