2019 Eylül ayı tüp bebek yaptıranlar

Arkadaşlar merhaba, bugün transferin 6.günü, iki tane beşinci gün embriyosu koyulmuştu biri iyi biri orta kalite demişti doktorumuz ve çift çizgiyi gördük şükürler olsun İnşallah kan testinde de hayırlı bir sonuç çıkar ve en önemlisi 9 ay sonra evimize sağ Salim getirmek nasip olsun hepimize Allah’ım

Eklentiler

• 9851F221-E7F8-4B01-AB48-A1F87563B3CE.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 56
Daha önce tek koyuldu yazmıştım çünkü çift olduğunu sonradan öğrendik ama ikinci için hiç umutlu değildi doktor yani çok zor tutar ama diğeri iyi demişti, bizde hep dua ediyoruz tek çift fark etmez yeterki sağlıklı hayırlı evlat ya da evlatlar olsunlar

Amin inşallah. Gözünüz aydın çok sevindim .

Ay çok sevindim çok şükür Allah, a .inşallah bize de nasip olur çift çizgi.

Evt carsamba günü yaptim 77 60 cikti iki gun sonra tekrar yaptim iki kati olmus yani pozitif
Hayırlı olsun darısı bize olsun yarın test günüm değil mi pozitif olması yetmiyor kese görünecek mi telaşı var inan bana ben de aynı pozitif olsa bile acaba kese görünecek mi tek mi çift mi ahh deli sorular Rabbim yardımcı lsun bu yolda hepimize. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…