2019 Hamilelik için uğraşanlar

Adet gunume 5 gun var suan test yapsam cıkar mı?

Gununu denk getiremiosn tam olarak da bi duzenin yoksa gun asiri iliskiyi deneyin bence

Tamam canım sağol biraz daha bekliyim yapıcam

Merhaba bende pcosluyum ve bununda duzeyleri var diye biliyorum ben adet gormeye basladigimdan beri surekli duzensiz oluyor senede 1-2 oluyordu simdi 2 senedir kendi kendime hic adet olamiyorum doktor ilac veriyor anca oyle sokuluyor yani duzenli adet olan pcoslular hamile kalmakta zorlanmiyor ben 2 senedir ugrasiyorum bi gelisme yok hala

Soğan kürünü denediniz mi

Bencede canım eğer kahverengi lekelenmen olduysa ve drvamı gelmediyse büyük ihtimal hamilesindir:)
Canim bana da polikistik over dendi amh degerim yuksek . Fakat su yasima kadar hic adrt duzensizligi yasamadim. Gel gor ki bebis icin ugrasali 2sene
Olacak

Canim bana da polikistik over dendi amh degerim yuksek . Fakat su yasima kadar hic adrt duzensizligi yasamadim. Gel gor ki bebis icin ugrasali 2sene
Olacak
Kisiden kisiye farklilik gösteriyor iste hormon bozukluğu adet duzensizligi kıllanma hepsi bende var maalesef ne olacak bilmiyorum

Olacak

Canım amh değerin kaç? Benim de 4,17 çıktı üst sınırda gibi gözüküyor

Canım hiç belirtin falan var mı?? Bende hiçbir şey yok... Bu ay da olmadı hissediyorum
Canim 5 yil artik belirti aramaktan vazgectim.ama yumurtalama zamanimda cok sancim oldu sol bacagimin üzerine basamiyordum.akintim coktu ve hala akintim var kasiklarimda batmalar var.artik hayirlisi ikimizde güzel haberler aliriz Insallah:)

Canım amh değerin kaç? Benim de 4,17 çıktı üst sınırda gibi gözüküyor
Benim 5,78 cikti son tahlilde ki bu dusmus hali. 8in uzerindeydi daha once. yasima gore cok yuksek bulmadigini soyledi doktorum.polikistik over i destekliyor sonuc ama adet duzensizligim yok, yumurta olusuyor catliyor hepsi kendiliginden oluyor bunun da takibini yaptik iki ay hic ilac kullanmadan. Ama olmuyor iste.kismet boyle demekki diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…