Adet gunume 5 gun var suan test yapsam cıkar mı?Bir çok belirti olmasına rağmen bu belirtileri yaşayıp hamilelikle alkası olmayabiliyorda oyüzden hiç belirti aramayın kendinizde. Şahsen ben bunu öğrendim çnkü kendini dinledikçe herşey belirtiymiş gibi geliyo
Gununu denk getiremiosn tam olarak da bi duzenin yoksa gun asiri iliskiyi deneyin benceMerhaba benim cok merak ettigim bisey var adet döngulerimi cözemiyorum bir turlu oyuzden gebelik icin bazi seyleri belkide tutturamiyorum adet döngu ve tarihlerim şu sekilde ;
Kasim ayi 34. Gunumde oldum ayin 8
Aralik ayi 35. Gunumde ayin 12
Ocak ayi 34. Gunum ayin 14
Şubat ayi 32.gunun ayin 14 de olmusum
Adetleri tam döngulerinin oldugu gun bu durumda adetim duzensizmi benim bi uygulama kullaniyorum ve döngu soruyo 34 yazdim benim döngum ne ?
Ve hala adet olmadim bu ay simdi gecikmismi oluyorum yoksa daha günum varmi ?
Tamam canım sağol biraz daha bekliyim yapıcamGec dollenme vs gibi ihtimalleri de elemek istiyorsan 5 6 gun daha beklemen iyi olabilir. Ancak dayanamam dersen 1 2 gun geçtikten sonra erken gebelik testi al gec dollenme olsa bile silik cizgi de olsa cikar diye düşünüyorum. Çünkü benim 5 6 gun gecmis olmasina ragmen gec dollenme oldugu icin erken gebelik testiyle ancak görmüştüm:)
Çıkmaz daha erken adet günün gelsin öyle yapAdet gunume 5 gun var suan test yapsam cıkar mı?
Merhaba bende pcosluyum ve bununda duzeyleri var diye biliyorum ben adet gormeye basladigimdan beri surekli duzensiz oluyor senede 1-2 oluyordu simdi 2 senedir kendi kendime hic adet olamiyorum doktor ilac veriyor anca oyle sokuluyor yani duzenli adet olan pcoslular hamile kalmakta zorlanmiyor ben 2 senedir ugrasiyorum bi gelisme yok halamerhaba arkadaşım,
pcos gebeliğe engel değil evet zorlaştırdığı söyleniyor fakat şmkansız değil. pcos u olan çok yakın bir arkadaşım evlenir evlenmez hamile kaldı .ne tedavi gördü ne de başka birşey. kafaya takmamak gerekiyor ve oluruna bırakmak lazım. becerebilirsek tabi :)
Soğan kürünü denediniz miMerhaba bende pcosluyum ve bununda duzeyleri var diye biliyorum ben adet gormeye basladigimdan beri surekli duzensiz oluyor senede 1-2 oluyordu simdi 2 senedir kendi kendime hic adet olamiyorum doktor ilac veriyor anca oyle sokuluyor yani duzenli adet olan pcoslular hamile kalmakta zorlanmiyor ben 2 senedir ugrasiyorum bi gelisme yok hala
Bencede canım eğer kahverengi lekelenmen olduysa ve drvamı gelmediyse büyük ihtimal hamilesindir:)
Canim bana da polikistik over dendi amh degerim yuksek . Fakat su yasima kadar hic adrt duzensizligi yasamadim. Gel gor ki bebis icin ugrasali 2seneMerhaba bende pcosluyum ve bununda duzeyleri var diye biliyorum ben adet gormeye basladigimdan beri surekli duzensiz oluyor senede 1-2 oluyordu simdi 2 senedir kendi kendime hic adet olamiyorum doktor ilac veriyor anca oyle sokuluyor yani duzenli adet olan pcoslular hamile kalmakta zorlanmiyor ben 2 senedir ugrasiyorum bi gelisme yok hala
Devami gelecek sanirim karin agrim artti iyice adrt gunum yaklastikca belirtiler cogaldi:)Bencede canım eğer kahverengi lekelenmen olduysa ve drvamı gelmediyse büyük ihtimal hamilesindir:)
Kisiden kisiye farklilik gösteriyor iste hormon bozukluğu adet duzensizligi kıllanma hepsi bende var maalesef ne olacak bilmiyorumCanim bana da polikistik over dendi amh degerim yuksek . Fakat su yasima kadar hic adrt duzensizligi yasamadim. Gel gor ki bebis icin ugrasali 2sene
Olacak
Olacak insallah hepimiz bebislerimize kavusacagiz canim uzulme.moralini bozmaKisiden kisiye farklilik gösteriyor iste hormon bozukluğu adet duzensizligi kıllanma hepsi bende var maalesef ne olacak bilmiyorum
InsALLAH canım ALLAH'ın izniyleOlacak insallah hepimiz bebislerimize kavusacagiz canim uzulme.moralini bozma
Canim bana da polikistik over dendi amh degerim yuksek . Fakat su yasima kadar hic adrt duzensizligi yasamadim. Gel gor ki bebis icin ugrasali 2sene
Olacak
Canim 5 yil artik belirti aramaktan vazgectim.ama yumurtalama zamanimda cok sancim oldu sol bacagimin üzerine basamiyordum.akintim coktu ve hala akintim var kasiklarimda batmalar var.artik hayirlisi ikimizde güzel haberler aliriz Insallah:)Canım hiç belirtin falan var mı?? Bende hiçbir şey yok... Bu ay da olmadı hissediyorum
Benim 5,78 cikti son tahlilde ki bu dusmus hali. 8in uzerindeydi daha once. yasima gore cok yuksek bulmadigini soyledi doktorum.polikistik over i destekliyor sonuc ama adet duzensizligim yok, yumurta olusuyor catliyor hepsi kendiliginden oluyor bunun da takibini yaptik iki ay hic ilac kullanmadan. Ama olmuyor iste.kismet boyle demekki diyorumCanım amh değerin kaç? Benim de 4,17 çıktı üst sınırda gibi gözüküyor
gerçekten miihiç umutlanmak istemiyorum ama elimden gelmiyor. tek çare beklemek napalım
Adet gunume 5 gun var suan test yapsam cıkar mı?
Anladim denerim ts ederimGununu denk getiremiosn tam olarak da bi duzenin yoksa gun asiri iliskiyi deneyin bence
tamam canımBu belirtileri yasayacak kadar hamileysen testte de silik de olsa cikar bence canim. Bi de garanti olmasi icin erken gebelik testi al bi yap bakalim bizi de haberdar et :)
laparaskopi ile tek tüpü alınan hamile kalabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?