2019 Hamilelik için uğraşanlar

Belirti arayanlar beni düşünsün kızlar. Sıfır belirti ile hamile oldugumu öğrendim. Tek ve yegane belirtimiz adet gecikmesi.. Onu bekleyin <3
Aynen ya bir hafta kala basliyoruz formlarda orda burda belirtiler neymiski bende bu var acaba gebemiyim sirtim agrio kasigim batio gogsum sisti agzima geldi,gozbebeklerim yerinden oynadi kirpiklerim halay cekiyor acaba acaba acaba...haril haril sağa sola saldirmalar (yani ben böyleyim)anam bi rahat birak garibi dimi yokkk erkenden ogrenip napacaksam.hele hele daha 1 hafta var benim pehh.en iyi orneklerden birisin canm Allah saglikli bi gebelik versin.bebegini sagsalim kucakladigin gunleride yazasin buraya

arkadaşım merhaba,
kusura bakma geç cevap veriyorum bayadır bakamadım foruma.
bu ay ki adetle normalde düşünüyorduk tüp bebek e başlamayı fakat olmadı Nisanda inşallah. üniversitede değil özelde yaptıracağız. daha önce üniversitede kontrole gidiyordum ama akşam 7-8e kadr bekliyorum ve randevu almak çok zor, bu yuzden özel biryerde yaptırmayı düşünüyoruz kısmet olursa

canım nasılsın var mı gelişme diyeceğim ama bat bekliyorsun galiba. ben de bekliyorum yine yarın olmam lazım. yine bir kendini dinlemeler, belirti aramalar başladı bende :)
Canım kendimi dinlemekten kafayı yicem en sonunda ben :) yok göğsüm sızladı yok kasığım battı diye diye delirttim kendimi yumurtlamam geçeli 6 gün oldu. Bu ay rahim filmi çektirdiğim için umutlanır gibiyim ama yine hüsran olcak sonu hissediyorum senin bat yarın mı süper inşallah vardır bebiş :) test yapmayı düşünüyor musun?

ay canım geçen ay ilk defa bukadar umutlandım, eşim de umutlandı çok ve sonra sonuç negatif çıkınca inanılmaz üzüldük ikimizde. oyuzden bu sefer adet gecikene kadar test yapmayı falan dusunmuyorum. pazar gününden beri kahverengi akıntım oldu iki kere peçeteye silince, adet oldum heralde dedim ama gelen giden yok. yarın olmam lazım bakalım bekliyorum. bir de adet olacakmışım gibi ağrım var her zamanki gibi o kadar.

Ben hamile oldugumu bu kahverengi akintilar ile anlamistim kuzum :)

Amiiinn hepimiz yazalim insallah guzel haberlerimizi :)
Ben gec dollenme olmus 1 hafta geçtikten sonra ancak erken gebelik testiyle ogrenebildim sabredin kuzularim beklemeye devam o cift çizgiler elbet görünecek <3

Merhabalar regl olmama 5 gun var. Bebek düşünüyoruz ve bu ayın ilk gununden beri korunmadık. Bu aralar surekli terliyorum geceleri çok bunaltıyor üstümü açıp yatıyorum bazen. Normalde su içmek aklıma gelmezken simdi surekli su içiyorum. Gögüslerim sisti ve dokununca agrıyor. Kasıgımda ara ara batmalar oluyor. Ve tuvalete cok cıkıyorum. Bunlar hamilelik belirtileri mi yoksa baska bir sey mi? Tam olarak bilmedigim icin sizden yardım istiyorum. Hamilelik belirtileri ne zaman baslar? Ve idrar testi ne zaman yapılmalı?

Merhaba benim cok merak ettigim bisey var adet döngulerimi cözemiyorum bir turlu oyuzden gebelik icin bazi seyleri belkide tutturamiyorum adet döngu ve tarihlerim şu sekilde ;
Kasim ayi 34. Gunumde oldum ayin 8
Aralik ayi 35. Gunumde ayin 12
Ocak ayi 34. Gunum ayin 14
Şubat ayi 32.gunun ayin 14 de olmusum
Adetleri tam döngulerinin oldugu gun bu durumda adetim duzensizmi benim bi uygulama kullaniyorum ve döngu soruyo 34 yazdim benim döngum ne ?
Ve hala adet olmadim bu ay simdi gecikmismi oluyorum yoksa daha günum varmi ?

Eklentiler

• Screenshot_20190319-173448_Flo.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 24
  • Screenshot_20190319-173632_Flo.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 26
Bence böyle ugrasma ovulasyon testi al öyle takip et. Bir gebenin günlüğü diye bi sayfa var instagramda youtubedada var ben hep ordan izlryip öğtendim ovulasyn testini çnkü benimde düzensiz. yada 12.günde falan başlayın ilişkiyr 12 14 16 diye iki günde bir değerlendirin

Bir çok belirti olmasına rağmen bu belirtileri yaşayıp hamilelikle alkası olmayabiliyorda oyüzden hiç belirti aramayın kendinizde. Şahsen ben bunu öğrendim çnkü kendini dinledikçe herşey belirtiymiş gibi geliyo

Doktora gidicem adetimi bekliorum insallah gebe olurum su an kafam cok karti ovlasyn onu bilmiom anlamiorum da acikcasi bu ay saldim ugrasmadim ugrasmicam da sadece duzenli olup olmadigini anlamiorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…