keşke öyle olsaydı benım de ama sabah adet oldum maalesefEvet yaklasik 3 4 gun sürmüştü azar azar :)
Hayırlısı olsun canım bidahaki aya inşallah. Moral bozmayacağız bi gün olacak :)keşke öyle olsaydı benım de ama sabah adet oldum maalesef
İnşallah canım inşallah. güzel haberler sen verirsin inşallah :)Hayırlısı olsun canım bidahaki aya inşallah. Moral bozmayacağız bi gün olacak :)
erken gebelik testi satılmıyor bulundugum ilçede.. bende normalinden yaptım.. regl son 5 gun.. Negatiftamam canım
Hayirlisi Insallah heyecan dorukta son 7günBat’a son 7
Son 5 gün çok erken ama belli olmayabilir adet gününün geçmesini bekle eğer adet olmazsanerken gebelik testi satılmıyor bulundugum ilçede.. bende normalinden yaptım.. regl son 5 gun.. Negatif
Eki Görüntüle 2247850
Daha 5 günün varmis canim regl gününe kadar ümidini kesme bende ilk kimyalsal gebeligimde 3 kalmasina rahmen cikmamisti.regl günüm bir gün gectikten sonra silik cizgi görmüstüm ve hamile oldugumu ögrenmistim.senin icinde hayirlisi olur Insallah canim.erken gebelik testi satılmıyor bulundugum ilçede.. bende normalinden yaptım.. regl son 5 gun.. Negatif
Eki Görüntüle 2247850
Tamam canımSon 5 gün çok erken ama belli olmayabilir adet gününün geçmesini bekle eğer adet olmazsan
Amin canım insallahDaha 5 günün varmis canim regl gününe kadar ümidini kesme bende ilk kimyalsal gebeligimde 3 kalmasina rahmen cikmamisti.regl günüm bir gün gectikten sonra silik cizgi görmüstüm ve hamile oldugumu ögrenmistim.senin icinde hayirlisi olur Insallah canim.
İnşallah canım inşallah. güzel haberler sen verirsin inşallah :)
Hayirlisi Insallah heyecan dorukta son 7gündün aksam acayip sekilde bir bel agrisi yasadim regl olacakmis gibi oldu.bu ayda hüsrana ugrayacam gibime geliyor.
Kızlar merhaba. Aranıza yeni katıldım 4 tüp bebek denemem negatif sonuçlandı. Fsh 18 bu ay hayıt tohumu ve çörek otu bal tarçın denedim. Adetime 8 gün var ama adet belirtisi yok. Her ay göğüslerim siser acırdı kasiklarim agrirdi umutlanırdım. Ama garip adet belirtim yok bu şekilde hamile olan varmi.? Kafanızdan atın diyorlar ama maalesef ben yapamıyorum
Kanamam basladi bu ay da bende bisey yok sizler icin dua edicem
Kahverengi akinti ins adete cevirmz dua edin sizde dua edin bnm icinHayırlısı olsun Rabbim en kısa zamanda kucaklarımızı doldursun inşallah..
İnşallah adete cevirmez canımKahverengi akinti ins adete cevirmz dua edin sizde dua edin bnm icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?