2019 Hamilelik için uğraşanlar

erken gebelik testi satılmıyor bulundugum ilçede.. bende normalinden yaptım.. regl son 5 gun.. Negatif
Eki Görüntüle 2247850
Daha 5 günün varmis canim regl gününe kadar ümidini kesme bende ilk kimyalsal gebeligimde 3 kalmasina rahmen cikmamisti.regl günüm bir gün gectikten sonra silik cizgi görmüstüm ve hamile oldugumu ögrenmistim.senin icinde hayirlisi olur Insallah canim.

Amin canım insallah

İnşallah canım inşallah. güzel haberler sen verirsin inşallah :)

İnşallah canım :)

Hayirlisi Insallah heyecan dorukta son 7gün dün aksam acayip sekilde bir bel agrisi yasadim regl olacakmis gibi oldu.bu ayda hüsrana ugrayacam gibime geliyor.

Bende hiçbir değişiklik belirti vs yok. Regl olucam eminim çok canım sıkılıyor

Kızlar merhaba. Aranıza yeni katıldım 4 tüp bebek denemem negatif sonuçlandı. Fsh 18 bu ay hayıt tohumu ve çörek otu bal tarçın denedim. Adetime 8 gün var ama adet belirtisi yok. Her ay göğüslerim siser acırdı kasiklarim agrirdi umutlanırdım. Ama garip adet belirtim yok bu şekilde hamile olan varmi.? Kafanızdan atın diyorlar ama maalesef ben yapamıyorum

Kizlar ben adet oldum psikolojik kesinlikle belirtiler tek gercek belirti adet gecikmesi galiba adetin 3.gunu doktoro gittim hiç bisi yok sadece yumurtaligin birazaz calisiyor problem olmaz daha omce kimyasal gebelik geçirmişsin olur bebegin dedi esim icinde ayni şekilde problem cikmadi hayirlisi artik

Ben de kafamdan atmayı başaramıyorum maalesef. Sürekli aklımda. Bizi bizden başkası anlayamıyor; ailem, eşim hep rahat ol diyorlar ama olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…