2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ben de rahat davranmaya çalışıyorum bos stres yapmiyim diyorum ama naparsin bi tarafim kemiriyor beni
Yok canim simdi diyorum ne kadar evhamliymisim keske daha rahat bir hamilelik gecirseymisim bu kadar strese gerek yokmus bu yuzden herhalde bunda rahat duracagim

Ohhh şükür cevap vere vere geldim buralara
Kizlar nasılsınız gözden kacirdiklarim varsa hakkınızı helal edin valla hızlıca okuyup cevap vereyim dedim

şuan çok erken değil mi????
Ben de oyle dedim ama Dr bana katil katil dedi :)) bu haftalarda surekli gitmem belki ama iyi geldi bana guzel bir masaj nefes egzersizi ogrendim bazi bilgiler verdi faydali oldu

okadar rahatladımki gerçekten 10.000 iken kese görünmedimi canım

Eklentiler

• Screenshot_2018-10-11-12-24-38-998_com.whatsapp.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 47
Vallaha biraz sabır gerektiren bi süreç bende kendime şartlandırdım kese gözüktükten sonra 2 hafta gitmeyi düşünmüyorum ama tabi eğer dayanabilirsem.
Ben de kese gorunmeyecegini bildigimden sabrediyorum yoksa coktan gitmistim

Ben aksam doktora soracaklarimi yazsam mi
Mesela bu dusuk riskim neden kaynakli kanama keseye yakin mi gerci durdu cok şükür
Yada baska ne sorabilirim
En mantıklısı canım bende yazıyorum genellikle yoksa unutuyor insan sonrada ya şunu niye sormadım diye içim içimi yiyor

Kizlar dr un bana verdigi kitapcikta 1. Ayin sonunda hepatit B asisi yapilmasi gerektigi yaziyor yaptiran var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…