Feeling07
canım hayırlı olsunn kalp atışlarını duymuşsun miniğinn bende yarın gidiyorum inşallah duyarız hep takipteyim ama yatmaktan yazamıyorum valla
Banada özellikle bu iki hastane uzerinde duruldu tekar ara teyit al istersen nasıl saymadilar anlamadim bende...
Medicalde diğer aile üyelerinin özel sigortası var turk nippon hiç sorun yaşanmadi hamileler için durum farklı sanirim..
Merhaba arkadaşlar bende bu hafta öğrendim hamile olduğumu çok şükür 3. Gebeliğim ama ilk çocuğum olacak iki kayıbım var inşallah bu sefer kavuşmak nasip olur.
Merhaba arkadaşlar bende bu hafta öğrendim hamile olduğumu çok şükür 3. Gebeliğim ama ilk çocuğum olacak iki kayıbım var inşallah bu sefer kavuşmak nasip olur.
Çok şaşırdım bu bebek mi şimdi? Bu kadar net görebiliyomuyuz artık..
Bende daha yolk u görücem sanıyordum. Yüzük şeklinde
Pzt bende mi böyle bişi görücem ay çok şaşkınım şuan
Çok şaşırdım bu bebek mi şimdi? Bu kadar net görebiliyomuyuz artık..
Bende daha yolk u görücem sanıyordum. Yüzük şeklinde
Pzt bende mi böyle bişi görücem ay çok şaşkınım şuan
Canlar günaydın :)
Yarın kısmetse kalp atışını duymaya gideceğiz ama okuduklarıma göre 5+2 haftalık bebeklerin keseleri genellikle benimkinden büyük. (benimki 4.9mmdi doktorum normal dedi ama korkuyorum) Biraz endişeliyim açıkçası.Dilerim hepimizin hamileliği gönlünce rahatça geçer. Sağlıkla alırız bebeklerimizi kucaklarımıza:)
Doktoruma sormamı istediğiniz bir şey olur ise buradan yazabilirsiniz kendisi baya muhabbettir, aklınıza takılan merak ettiğiniz bir şey var ise yazabilirsiniz gitmişken hepsini sorar cevaplarını yazarım :) Sevgiler..