Çok şükür canım gözün aydınKızlar çok şükür bin şükür meleğim benimle İnşâAllah sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz evlatlarımızı
Bugün kan verdim pozitif bide salı günü vercem İnşâAllah sağlıkla devam eder sağlıkla artar değerim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok şükür canım gözün aydınKızlar çok şükür bin şükür meleğim benimle İnşâAllah sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz evlatlarımızı
Bugün kan verdim pozitif bide salı günü vercem İnşâAllah sağlıkla devam eder sağlıkla artar değerim![]()
Geçmiş olsun kardeşim inşallah kötüye gitmezKizlar cok cok kotuyum 6 haftalik benimki kan deferlerim cok gguzel bu sabah kahverengi kanama oldu ogkeye dogru hafif pembe adet baslar gbi bi his oldu doktora gttik acile kesenin etrafi kan dedi igne yaptrdik ilk muayenem boyle oldu kizlar agla agla bi bi saattr cok kkotu oldum.. smdi de bildginiz kan bayaa bayaa adet gbi oldu
Bilmiyorum ki canım yaa normalde uykuya daldım mı kolay kolay kalkamayanlardandım ama gebelik olduğundan beri uyuyamıyom ve uykuya hasretim resmenAcaba o mu uyutmuyor dicemde. Ben folidoce kullanıyorum akşam içiyodum asla uyutmuyodu.
Akşam içiyosan eğer içme bence canım sabahları iç belki folik asit uyutmuyodur.Bilmiyorum ki canım yaa normalde uykuya daldım mı kolay kolay kalkamayanlardandım ama gebelik olduğundan beri uyuyamıyom ve uykuya hasretim resmen
Şuan var mı canım senin.Benimde ole
Canım ben de yarın 6+0 olucam ve yarın duymayı bekliyorum. geçen hafta pzt keseyi gördük. Bu hafta kalp atışı için çağırdıBu hafta gidicem canim kalp atisi icin. Bu hafta belli olur inşallah. Kalp atisi duyanlar kacinci gun duydunuz benim 6+0 bugun. Bu hafta duyarmiyim acaba
Geçmiş olsun canım,ağrın falan var mıydı nasıl olduKizlar cok cok kotuyum 6 haftalik benimki kan deferlerim cok gguzel bu sabah kahverengi kanama oldu ogkeye dogru hafif pembe adet baslar gbi bi his oldu doktora gttik acile kesenin etrafi kan dedi igne yaptrdik ilk muayenem boyle oldu kizlar agla agla bi bi saattr cok kkotu oldum.. smdi de bildginiz kan bayaa bayaa adet gbi oldu
Evet.Şuan var mı canım senin.
Bat ne acaba
nick benzerliğiymişAyniymis haftamiz. Yarin 6 olcam. Kalp atisi duyulur mu acaba yarin doktora gitsem.Canım ben de yarın 6+0 olucam ve yarın duymayı bekliyorum. geçen hafta pzt keseyi gördük. Bu hafta kalp atışı için çağırdı
keseyi ne zaman gördün?Ayniymis haftamiz. Yarin 6 olcam. Kalp atisi duyulur mu acaba yarin doktora gitsem.
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsunÇok şükür canım gözün aydın![]()
canım dur bakalım. yarın bi hastaneye git tekrar. iğne vs. bişiler yapsınlar fazla da hareket etmeKizlar cok cok kotuyum 6 haftalik benimki kan deferlerim cok gguzel bu sabah kahverengi kanama oldu ogkeye dogru hafif pembe adet baslar gbi bi his oldu doktora gttik acile kesenin etrafi kan dedi igne yaptrdik ilk muayenem boyle oldu kizlar agla agla bi bi saattr cok kkotu oldum.. smdi de bildginiz kan bayaa bayaa adet gbi oldu
Kızlar keseden sonra bebek nezaman gözükür acaba ?
Kızlar mide bulantısı sürekli olupta birden kesilen var mı? 6 gündür bulantı ve kusmam vardı bugün hiçbir şey yok normal mi ?
Teşekkür ederim canım . inş keseyi de görürüm kalp atışını da duyarım son mucizeminÇok silikte olsa görünüyor gözün aydın olsun inşallah canım

İnş duyarsn canm ben de bugün 6+0 m duyamam dye bekliyorum perşembe gdecem 6+5 olunca inşallah her şey yolundadır gönlünce olsun yaz buraya da gelişmeleriCanım ben de yarın 6+0 olucam ve yarın duymayı bekliyorum. geçen hafta pzt keseyi gördük. Bu hafta kalp atışı için çağırdı