- 8 Ekim 2014
- 4.797
- 4.856
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzel haberlerinizi aliriz insAllahGünaydın herkese :) bugün bebişimizi görcez dualarınızı eksik etmeyin kızla rbelki kalp atışını bile duyabiliriz
![]()
Gozun aydin kalp atisini da duyarsin insAllah canimKızlar çıktım şimdi kontroleden 6+0 mış. Bebiğimi gördük çok şükürkalp atışını duyamadık. Karından göremedi ilk başta alttan baktı . Dr. Kendisi cihazlar çok eski ondan duyamadık şimdi dedi. Olsun şimdilik işe gidiyorum. Birkaç gün daha bekleyip başka bir dr.a gideceğim.
Karindan mi vajinal mi göründü canimCuma gunu kese gorundu. Cuma beta 3110 du.
Zencefil ile bal karistirip ye canim gecmis olsun korkma bebek icin zarari yok:)Günaydın hanımlar
Dünden beri bir öksürük aldı beni. Üşüttüm sanırım. Temizlik yaparken terlemiştim. Üstümde soğudu. Hissettim rahatsız etti beni. Şuan Ciğerlerim acıyor sanki. Ne yapabilirim şu öksürük için?
Geçmiş olsun canım , bal karabiber fln denesen ?Günaydın hanımlar
Dünden beri bir öksürük aldı beni. Üşüttüm sanırım. Temizlik yaparken terlemiştim. Üstümde soğudu. Hissettim rahatsız etti beni. Şuan Ciğerlerim acıyor sanki. Ne yapabilirim şu öksürük için?
Teşekkürler canım :)Güzel haberlerinizi aliriz insAllah
Gozun aydin kalp atisini da duyarsin insAllah canim![]()
Karindan canim. Gebelikte ben vajinal ultrason yaptirmiyorum. Tehlikeli bu haftalardaKarindan mi vajinal mi göründü canim
Bir bardak ılık suya az limon az bal katıp içtim öksürüğüm geçti bayaGünaydın hanımlar
zencefil bal limonGünaydın hanımlar
Kaç haftalıksınBende geldim ama gözük edi biley kan testi istedi bekliyorum![]()
Çok teşekkürler hepinizeGüzel haberlerinizi aliriz insAllah
Gozun aydin kalp atisini da duyarsin insAllah canim![]()
Kötüyü düşünme hemen Allah hayırlısını versin. Benim 6+0 karından göremedi alttan baya uğraştıda gördü. Dünde bir arkadaşın gazdan görünmemişti. Gönlünü ferah tut stress yapma bebişideBende geldim ama gözük edi biley kan testi istedi bekliyorum![]()

Amin insallah canim.Kızlar bu belirtiler , halsizlik meme ağrısı kasık ağrısı devam etsin
Bu gebeliğimde bebeğimi kollarıma alayım sağlıkla...
dördüncü gebeliğim bu
Ne olur dua edin ...
Bu dönemde oluyormuş canim. Saclarda gürlesmede gorulebilir.Gunaydin kizlar.
Deli gibi saclarim yaglaniyor daha dun dus aldim.normalde 2 gunde bir alirim ama dusuk riskinden 3 gune çıkarmıştım.
Sanki haftlardir yikanmamis gibi yagli suan saclarim
Sıcak suyun içine çok az toz zencefil,bir tatlı kaşığı bal birkaç damla limon sık ve karıştıra karıştıra iç,çünkü dibine çöküyor,geçmiş olsunGünaydın hanımlar