• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Aynı halsizlik bende de var sürekli uyuyorum işte zor dayanıyorm :) ama çok şükür öyle çok bi bulantı fln olmadı henüz. İnşallah böyle devam eder .. umarım yakın zamanda hepimiz normale döneriz :)

Günaydın herkese :) bugün bebişimizi görcez dualarınızı eksik etmeyin kızla r:KK200: belki kalp atışını bile duyabiliriz :KK200::eek:
Güzel haberlerinizi aliriz insAllah:KK200:
Kızlar çıktım şimdi kontroleden 6+0 mış. Bebiğimi gördük çok şükür:dua: kalp atışını duyamadık. Karından göremedi ilk başta alttan baktı . Dr. Kendisi cihazlar çok eski ondan duyamadık şimdi dedi. Olsun şimdilik işe gidiyorum. Birkaç gün daha bekleyip başka bir dr.a gideceğim.
Gozun aydin kalp atisini da duyarsin insAllah canim:KK200:

• Beğen
Reactions: BYV
Günaydın hanımlar
Dünden beri bir öksürük aldı beni. Üşüttüm sanırım. Temizlik yaparken terlemiştim. Üstümde soğudu. Hissettim rahatsız etti beni. Şuan Ciğerlerim acıyor sanki. Ne yapabilirim şu öksürük için?

Günaydın hanımlar
Dünden beri bir öksürük aldı beni. Üşüttüm sanırım. Temizlik yaparken terlemiştim. Üstümde soğudu. Hissettim rahatsız etti beni. Şuan Ciğerlerim acıyor sanki. Ne yapabilirim şu öksürük için?
Zencefil ile bal karistirip ye canim gecmis olsun korkma bebek icin zarari yok:)

Günaydın hanımlar
Geçmiş olsun canım , bal karabiber fln denesen ?

Günaydın hanımlar
Bir bardak ılık suya az limon az bal katıp içtim öksürüğüm geçti baya

Gunaydin kizlar.
Deli gibi saclarim yaglaniyor daha dun dus aldim.normalde 2 gunde bir alirim ama dusuk riskinden 3 gune çıkarmıştım.
Sanki haftlardir yikanmamis gibi yagli suan saclarim

• Beğen
Reactions: H E
Bende geldim ama gözük edi biley kan testi istedi bekliyorum:KK17:
Kötüyü düşünme hemen Allah hayırlısını versin. Benim 6+0 karından göremedi alttan baya uğraştıda gördü. Dünde bir arkadaşın gazdan görünmemişti. Gönlünü ferah tut stress yapma bebişide:dua:

• Beğen
Kızlar bu belirtiler , halsizlik meme ağrısı kasık ağrısı devam etsin
Bu gebeliğimde bebeğimi kollarıma alayım sağlıkla...
dördüncü gebeliğim bu
Ne olur dua edin ...
Amin insallah canim.
Benimde 3. hamileligim. Bende artik dünyaya getirmek istiyorum. Hic belirtim de yok. Bel ve kasik agrim vardi gecti. Simdi biraz bira gogus hassasiyeyim basladi. Kontrolume 1 hafta var. Meraktan catlayacagim.

• Beğen
Gunaydin kizlar.
Deli gibi saclarim yaglaniyor daha dun dus aldim.normalde 2 gunde bir alirim ama dusuk riskinden 3 gune çıkarmıştım.
Sanki haftlardir yikanmamis gibi yagli suan saclarim
Bu dönemde oluyormuş canim. Saclarda gürlesmede gorulebilir.
Benimde cildim cok kurudu.

• Beğen
Günaydın hanımlar
Sıcak suyun içine çok az toz zencefil,bir tatlı kaşığı bal birkaç damla limon sık ve karıştıra karıştıra iç,çünkü dibine çöküyor,geçmiş olsun

Back
X