Maşallah çok tatlılarO zaman çocuklarım tüm annişlere sevgilerini ve öpücükleri versin ve biz yatalım. Herkese iyi geceler![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah çok tatlılarO zaman çocuklarım tüm annişlere sevgilerini ve öpücükleri versin ve biz yatalım. Herkese iyi geceler![]()
Ben crinone jel kullaniyorum canim.
Geçmiş olsun canım dişten bende çekiyorum malesef 20 lik dişim üstelik gömülü ameliyatla alınması gerek ayda bikere şişio konuşamıyorum bile inş bu hamilelikte beni zorlamazKızlar iki gündür diş agrısından ağlıyıp duruyorum bu sabah başimin ağrısı beynimin üyüştüğünü hissediyom resmen adım atcak halim yok yarın köntrol günüm var dr a danışmadan dişçiye gitmek istemiyorum yarın umarım bu sorunu çözerim yoksa bu hamilelikle çekilcek gibi değil
Ben kullanıyorum cnm doktor önlem amaçlı verdi bi haftadır 200 lük kullanıyorumMerhaba Kızlar,
Aranızda vajinal yolu ile progeston kullanan var mı acaba?
çok şanslısın ben işteyim tek hayalim öyle yapmak :-(Megan a ayri gicigim suslenmis geziyor utanmadan.
Bense aksam alkolu fazla kacirdigim zamanlarda ki gibi bi sersem bi kussam mi kusmasam mi bi bas donmeleri 24 saat pijamalar bel agrisi ergen sivilvelerimle oda odaya geziyorum ancak
Kafamdan tekrar dusuk yapacagim konusunu cikaramiyorumhic keyfini cikaramiyorum hamileligimin
Bundan onceki hamileligimde 6+1 ve 8+5 kontrollerinde bebegim cok guzel buyuyordu hersey yolundaydi.. 11+3 gittigimde ise kalbi durmustu. Sanki hamile olsamda hic anne olamayacakmisim ve yine ayni seyleri yasayacakmisim gibi geliyor bana. Daha kontrolume 2 hafta var. Zaman gecmiyor adeta
Allah hepimizin bebegini korusun kizlar...![]()
Cnm ilacın faZlasını akıntı gibi atıyo ilaç herkesde olur bu merak etme vajina almıştır ilacı hiç korkmaHer akşam 2 tane dedi kullandıktan sonra beyaz akıntı şeklinde leke geliyor mu sende de?
Yani o kafamı karıştırdı biraz yapamadım mı acaba?
çok fazla akıntım oluyor bez hijyenik değil bence. pedi günlük olarak değil sürekli değiştiriyorum uzun süre kalırsa tabi mantar olur :-(Bildiğim kadarıyla günlük ped kullanımı çok zararlıymış mantar hastalığına neden oluyormuş kız kardeşim dr u önermiyordu normal temiz bez kullanmak daha sağlıklıymış canım
Yok sevmedim saldikca saliyorsun sonra.yarin toparlanicam karar aldimçok şanslısın ben işteyim tek hayalim öyle yapmak :-(
henuz karar asamasinda ama uygulayabilirim benceaa anladım canım değerlere çok takılmamak lazım demekki.5534 tü canım geçen hafta 6 haftalıktı dün gittim yine 6 halftalık dedi
aa çok şaşırdım aynı doktorda değil mi?Canım haftalara takılma. Ben dün gittim sata göre 6+0 olması gerekirken 5+5 dedi bugün gittim 6+4 dedi. Pirinç tanem bir günde nasıl da büyüdün diye seviyorum şimdi onu![]()
anladım canım çok takılmamak gerekiyo herkesinki farklı oluyo. en güzeli sakince beklemek galibageçen hafta salı kan verdim 895 çıkmıştı. bir daha vermedim canım
gözlerim yanıyor içim uyuyor bazen acaip bi şekilde bazen konuşmaktan iğreniyorum :-DYok sevmedim saldikca saliyorsun sonra.yarin toparlanicam karar aldimhenuz karar asamasinda ama uygulayabilirim bence
Hamile oldugunu ogrenene kadar hamile sayilmazsin.Kızlar ben bişey sorucam hamile olduğumu bilmeden endodkopi yaptırmıştım 4 ekimde narkozla bayılttılar sonra hamile olduğumu öğrendim doktora sordum keseyi göremicek kadar küçük olduğu için endişelencek bişiyok dedi ama tabi tatmin olmadım yaşan duyan warmı zararı olur mu ilerki zamanlarda doğduktan sonra nette baya kötü şeyler okudum
Ayni ben gibisin.kizimda hic olmamıştı bolr hamilelik hastalik degildir ne bu kendinizi yaymaniz diyordum herkese Allah cezami veriyor bence benimgözlerim yanıyor içim uyuyor bazen acaip bi şekilde bazen konuşmaktan iğreniyorum :-D
Oluyor canim. Normalmiş doktorum soylemisti.Sende geri akma veya tortu problemi oluyonu
İçim rahatladı kız saolHamile oldugunu ogrenene kadar hamile sayilmazsin.
Bende babama hastanede ref.kaliyordum kac defa rontgene girdim.
2 3 defa kiz gecemiz raki balik oldu.
Nettende cok fazla okuma.basin agrisa okuduklarinla kanser diye teshis koydurur net insana
İçim rahatladı kız saol
Ben 6+2 günlük hamileyim
Geçen hafta doktora gittim kesenin altında kanama duvarı oluşmuş dedi.Hafta sonu çok yoruldum ve leke geldi doktora söyledim gel dedi dün gittim kanama alanı çoğalmış hemen progeston kullacaksın her gece 2 tane dedi dün başladım ama dogru mu yaptım bilmiyorum ilk kez kullandım nasıl desem ki bilemedim ilacı tam ileri itemedim ayrıca 5 günde bir düşük iğnesi vurulacağım..