- 16 Nisan 2018
- 4.715
- 3.470
- 133
Klomen kullandım bu ay ilk ay ve kaldımOndan olsa şuandada olmazdı bence. Sonuçta bir ilaç kullanmamışsın o kadar çok neden varki doktorlar hepsine bakmıyorlar![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Klomen kullandım bu ay ilk ay ve kaldımOndan olsa şuandada olmazdı bence. Sonuçta bir ilaç kullanmamışsın o kadar çok neden varki doktorlar hepsine bakmıyorlar![]()
Evet baktımm yalanlıyorum kızımın yuvarlak degıl bıraz yatık seklı uzun gbı kızım varSekli Yuvarlaksa erkek fasulye gibiyse kiz diyorlar ama bilimsel değil tabi:)
Kaynanan nıye cıkarsın kı? Bende sezeryan oldum cıkınca ıkı hemsıre odamda benı guzelce temızleyıp uzerımı gıydırdı onuda orda cıkarıp hasta bezı koydular.Ben sezeryan olmak istiyorum sondaj bağlıyorlar ya özelde kim cikariyor diye sordum hemşireler dedi kaynanam cikarsin istemiyorum
Kızlar bu arada o sonda degıl mı ya? :) benmı yanlış bılıyorumBana sondaj takmadılar 25 dk da çıktım zaten
Ha ha evet sonda cahilliğin közü körolsun hamile kafasi daha beta degeri mi bile ögrenemedim amaKızlar bu arada o sonda degıl mı ya? :) benmı yanlış bılıyorum
Ay olur mu canım bende bılmıyorum unuttum 3,5yıl oldu sondaj dıyınce sasırdımHa ha evet sonda cahilliğin közü körolsun hamile kafasi daha beta degeri mi bile ögrenemedim ama
Ne güzel çok bekletmemiş bebeğin seni :))Klomen kullandım bu ay ilk ay ve kaldım![]()
Kızlar bu arada o sonda degıl mı ya? :) benmı yanlış bılıyorum
Doktor şu kdrsın demedi ama ındırdıgım uygulamalar 4+5 diyor suanda buyuk ıhtımalle vajınadan baktırmayacagımı söyledım çünküCanim senn kac arti kacsin :)karindan mi gorunucekmis 2 gun sonra
Hcg yok canim burdaArkadaşlar bu gebelik sonucu varmı ya
Eki Görüntüle 2199109 Eki Görüntüle 2199109 Eki Görüntüle 2199109
Bende göremedim saolasınHcg yok canim burda
Eşim bu cihazları satıyo bebek buyusun ben eve getiririm diyoHee iyi adammsınn
aslında gel biz mini doppler alalım gitmeye gerek yok![]()
O zaman gorulebilir evet 5 inci haftaya giriyorsun cunku ama daha ileri tarihe alman daha iyi olmus garanti olur:)Doktor şu kdrsın demedi ama ındırdıgım uygulamalar 4+5 diyor suanda buyuk ıhtımalle vajınadan baktırmayacagımı söyledım çünkü
Birar tanede bize yolla kizEşim bu cihazları satıyo bebek buyusun ben eve getiririm diyo
Kullsnmasınıda biliyo aynı zamanda biyomedicalci![]()
Olmadı bizim evde toplanırızBirar tanede bize yolla kiz![]()
Bende hic inanmiyorum bunlara :))Evet baktımm yalanlıyorum kızımın yuvarlak degıl bıraz yatık seklı uzun gbı kızım varbu sefer kı top gıbı
![]()
Olmaz gebe gebe o kadar yolu nasil gelelim sen yolla kargoylaOlmadı bizim evde toplanırız![]()
He tamam yolların ..Olmaz gebe gebe o kadar yolu nasil gelelim sen yolla kargoyla![]()
Kendin mi sıkıyorsunBende hergun iciyodum simdi 2 gunde bir su bardağı icmeye basladim
Faydali yazmış herkes
Devam edicem icmeye
Para peşin kirmizi mesin diyosunHe tamam yolların ..
hesabıma bilmem kaç milyon alam![]()