- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
Aminnnn coooook sagolllll

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminnnn coooook sagolllll
evet canım sağlık ocağında verdimBu arada sağlık ocagıydı dimi
Gece 3te cıkmiş benimdeevet canım sağlık ocağında verdim
4+1 de oldu canım ögrendigimde yani. Kahverengi ve hatta hafif pembemsiydi. Inanilmaz bel agrim vardi. Doktor ara ara olabilir demisti. Tekrar olmadi cok sukur.Kaçıncı haftada oldu sende canım birde kahverengimiydi ve adet sancısına benzer ağrın varmıydı?
Sende ammaa ölücü çıktın heeeLastigi alana araba hediye kampanyasi varsa yapalim![]()
![]()
Ben zaten 5 günde bir vuruluyodum o iğneden proluton ismi. Extra olarak progestan verdi. Benide pazartesi çağırdı kesen gözüküyormu canımSana ıgne verdını bana uc gunde bır vurulmam ıcın ılac bıde progstan verdı fıtıl gıbı kullan dedı. :/ pazar bıdaha cagırdı kalbını duymamız gerekıyo dedı
Çok şükür hasretle bekliyorduk onu :) Allah hepimize bağışlasın yavrularımızı inşNe güzel çok bekletmemiş bebeğin seni :))
Canım kimse cevap verdi mi bilmiyorum ama ben yeni gördüm içini rahatlatayım dedim. Kahverengi akıntı genelde korkulacak bişey değil eğer keseye dokunmamışsa diyorlarKızlar benim kahverengi kanamam vardoktora gittik hemen acilden baktı kese gözüküyor düzgün hala bozulmamış dedi yolc sac kesesinide gördü 5+2 günlüğüm çok korluyorum. Yapabilecek bişeyimiz yok dedi. Progestan yazdı zaten proluton iğneside vuruluyorum sizce kahverengi leke düşük belirtisimi
![]()
Tedavi gördüysen tedavini anlat canım,değerlerini anlat,diğer doktorun keseyi gördüğünğ falan anlat ama doktorun yorumlarını anlatma bence ki o da özgün yorum yapsın:)Günaydın kızlar. Benim doktorum üniversitede hoca olduğu için haftanın sadece 2 günü çalışıyor. Dün aklıma şüphe düştüğü için bugün o yüzden başka doktora gideceğim. Siz başka doktora gidince ne diyorsunuz? Daha önce gittiğinizi anlatıyor musunuz ?
Kızlaaar günaydınn :) bugün öğlen kontrolüm var miniğimin kalbini duycaz inş:) sat 2 Eylül ama keseyi görünce doktor daha yeni demişti. Bugün öğrencem bebeğim kaç haftalık. Rüyamda birisi bana altın bileklik hediye edip takıyordu. Ne demek acaba siz bilirsiniz zehir gibi tecrübeli minnoş annelersiniz![]()
Ben zaten 5 günde bir vuruluyodum o iğneden proluton ismi. Extra olarak progestan verdi. Benide pazartesi çağırdı kesen gözüküyormu canım
Ay inşşşş canım benim:)Güzel haberler alacaksın insallahbugun
ay şaka gibi bende istiyorum yaEşim bu cihazları satıyo bebek buyusun ben eve getiririm diyo
Kullsnmasınıda biliyo aynı zamanda biyomedicalci![]()
keseyi 5. haftada gördük ama net olsun diye vajinal gördük. kalp atışını 7. haftada çağırdı karından duydukKızlar kese ve kalp atışı için ayrı ayrı mı gittiniz yoksa ikisi için bi kere mi? Birde kaçıncı haftada duydunuz kalp atışını vajinal mi abdominal mi?