- 13 Haziran 2016
- 1.571
- 1.283
- 83
Çok sağol canım benim. Yavrunu sağlıklı ve hayırlı bir şekilde büyütürsün inşallah.Evet genelde kahverengi oluyordu. Uzan ve bolca dinlen canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sağol canım benim. Yavrunu sağlıklı ve hayırlı bir şekilde büyütürsün inşallah.Evet genelde kahverengi oluyordu. Uzan ve bolca dinlen canim
Allah yardımcın olsun canım . Bebeğin sana sıkı sıkı tutunsun inşallahArkadaşlar merhaba gece kanamam başladı çok korktm hastanede yatyprm şu an kese etrafı kanama başlamş yüreğim ağzıma geldi inanır msnz nolır dua edin bana
Ay maşallaaahhhhhhH E şimdi aradılar hastaneden 1000li bişeyler çıktı doktorla görüştük 15 gün sonra gelsin bakalım demiş tamam dedim de zaten 15 güne kendi doktoruma gidicem
neyse rahatladım bari yükselme varmış
Özelde gömerler valla paracıkları .Allah yardımcın olsun canım . Bebeğin sana sıkı sıkı tutunsun inşallah
Ay maşallaaahhhhhh
Ben de şu testler için enfeksıyon bolumunden randevu aldım . Cuma gunu kendı doktorumdan sonra oraya gidicem.
İnşallah yaparlar şu testlerı yoksa özelde yaptırıcam![]()
hee bizinkinler geç döllenme sanırım ben saana diyem biz temmuzda doğururuzÖzelde gömerler valla paracıkları .
Karı 1000li değere 3 haftalık dedi ya la ben şokanzi![]()
Ben de o yüzden şaşırmıştımbenimde sat 30 ağustos canım
arkadaşın belki geç dölleme oldu ondan olabilir
Kızlarr kalp atışını duydum minnoşumun şükür Allah bize bağışlasın inş. Peki ys ve crl ne ultrason kağıdında gözüküyor???
Böyle canım nasılGozunaydin ultrasonda nasil görünüyor
Canim artisin 2 gunde bir en az %60 artmasi lazim. Seninde normal gorunuyor. Azalmadigi surece hicbir sorun olmaz.Arkadaşlar sağlık ocağından geldim betalarım aşağıda. takvime göre 5 haftalık diyo. Artış az mı sizce yoksa normal mi?
16 ekim 1300
19 ekim 2570
Anladım6+3 tü baktığında
Evet canım benim karından daha hic alttan olmadı.
Sonunda geldim geldim arkadaslar..
Şükürler olsun kalbinide duyduk..
Kendisinide gördük..İnanılmaz bir histi o kalbini duymak pıt pıt atıyordu.
![]()
Sonunda geldim geldim arkadaslar..
Şükürler olsun kalbinide duyduk..
Kendisinide gördük..İnanılmaz bir histi o kalbini duymak pıt pıt atıyordu.
![]()
Gözün aydın canım:)Kızlarr kalp atışını duydum minnoşumun şükür Allah bize bağışlasın inş. Peki ys ve crl ne ultrason kağıdında gözüküyor???
4,5 yaşında bir kızım var o da aynıGünaydın yine uyumusum kizim aradi okuldan anne kardesimin kalp atisini dinlemedin dimi diye.
Yok dinlemedim dedim allah affetsin
Yarın ilk beraber dinleyecegiz biliyorsun dedi kapatti.
10 yaşında ki cocugumun icina kaynana kacti
Günaydın yine uyumusum kizim aradi okuldan anne kardesimin kalp atisini dinlemedin dimi diye.
Yok dinlemedim dedim allah affetsin
Yarın ilk beraber dinleyecegiz biliyorsun dedi kapatti.
10 yaşında ki cocugumun icina kaynana kacti
Allah yardımcın olsun canım tez zamanda sorun sıkıntı geçsin sağlığınıza kavuşun inşallahArkadaşlar merhaba gece kanamam başladı çok korktm hastanede yatyprm şu an kese etrafı kanama başlamş yüreğim ağzıma geldi inanır msnz nolır dua edin bana