2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Hayırlı sağlıklı olsun Doğum hikayeni bekliyoruz müsait bir zamanında

Meraba kızlar uzun zamandır giremiyorum bebeğim sürekli ağlıyor artık kucakta uyumak istiyo o uyuduğunda anca uyuyabiliyorum ağlaması içi ne yapabilirim bide nasil giydiriyosunuz

Kızlar ben de 10/06 da epidural sezeryan ile kızımı kucağıma aldım çok şükür. Tecrübeli anne olmak çok güzelmiş Darısı bekleyenlere❤
Gözünüz aydın kızlar Allah sağlıkla büyütmenizi nasip etsin
Darısı biz bekleyenlerin başına

Kızlar merhaba on gün oldu Doğum yapalı ben genel anesteziyle sezeryan Doğum yaptım on gündür sancılardan yataktan kalkamıyorum denebilir bebekte sarılık oldu bende onu saat başı beslemek için saatlerce kucağımda tutmak zorunda kaldım çünkü emmeyen bir bebeğim var maalesef
Önceki gün sol tarafta dikişlerimin üstünde şişlik be inceden sızlama olmaya başladı dün bu durum artmış doktora gittim ödem ve kanamalar oluşmuş dedi içtiğin antibiyotiği bırak şu ikisini kullan dedi ama geçmezse hastaneye yatışım yapılacakmış çok üzülüyorum bu duruma gerçekten daha rahat rahat bebeğimi kucağıma bile alamadım varmı u durumu yaşayan aranızda ne zaman düzelir sizce ödemler acılar

Çok geçmiş olsun canım...umarım kısa zamanda geçer sancıların bebeğini rahatça emzirirsin..

Ayy bir an okurken korktum ama çok şükür kötü birşey yok canım dediğin gibi inşallah uslu olurlar

Çok geçmiş olsun canım inşallah hemen düzelirsin bebeğide sıkıntısız büyütürsün dualarım seninle

Doğum yapmamış arkadaslar, geçen kontrol e gittiğimde dr.um bana probiyotik başladı suda eriyen,büyük ölçüde bebekte gaz sancilarinin önüne geçtiğini söyledi,sizde bir danışın isterseniz...çok sanmıyorum ama umut fakirin ekmeği

Rabbim şifalar versin arkadaşım
Umarım bir an evvel toparlarsın

Çok değişik bir şeymiş bakalım işe yarayacak mı

Antibiyotiğini düzsnli iç canım, benim doktorum ne kadar hareket edersen o kadar çabuk iyileşir demişti çok canım acısa da kalktım yürüdüm. Ama senin dikişinde kanaman varsa dikkat et, doktorun ne önerdiyse onu yap. 2. Gün gayet iyiydim. Ödemler 1 haftada toparlıyo yeşil çay ve maydanoz suyunun çok faydasını gördüm.

Kızlar bugun birşey keşfettim bebeğimin gazı da azaldı gibi uyuyor çok şükür bugun daha iyiyiz :)
Emzirme aralıklarını 2 saatte bire çıkardım daha rahat ediyor minnoşum acıktığında mızmızlanıyor zaten yine gazımız oluyor gerçide azaldı gibi böyle :)

Dışta görünen bişey yokta içte olmuş demekki
Öyle inçe ince batıyor gibi ağrıyor ki yataktan kalkasım gelmiyor yatarken de aynıyım ama sanırım ben şu süreçte psikolojik olarakta bittim sadece uyuyım uyanayım herşey bitsin artık istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…