Hayırlı sağlıklı olsunMerhaba arkadaşlar, biz de oğlumla dün kavuştuk, normal doğumla dünyaya geldi bebeğim, anneannesi de yetişti doğuma çok şükür. Muhteşem bir duygu rabbim diğer bekleyen arkadaşlara da bir an önce nasip etsin
Gaz damlası biogaia kullanıuorum doktor devam edin dedi gaz olması çok normal masajla geçirmeye çalışın dedi damlalara ilaçlara çok güvenmeyin dediCanım su an hepimizin bebekelri ayni dueumda sanirim
HEpsi 2 besleme aarasi gazdan agliyo maalesef
Ne onerdi doktor sise
Allah analı babalı büyütsün ömürlü olsun amin :)Merhaba arkadaşlar, biz de oğlumla dün kavuştuk, normal doğumla dünyaya geldi bebeğim, anneannesi de yetişti doğuma çok şükür. Muhteşem bir duygu rabbim diğer bekleyen arkadaşlara da bir an önce nasip etsin
Allah analı babalı büyütsün ömürlü olsun :)Kızlar ben de 10/06 da epidural sezeryan ile kızımı kucağıma aldım çok şükür. Tecrübeli anne olmak çok güzelmişDarısı bekleyenlere❤
Kızlar ben de 10/06 da epidural sezeryan ile kızımı kucağıma aldım çok şükür. Tecrübeli anne olmak çok güzelmişDarısı bekleyenlere❤
Gözünüz aydın kızlarMerhaba arkadaşlar, biz de oğlumla dün kavuştuk, normal doğumla dünyaya geldi bebeğim, anneannesi de yetişti doğuma çok şükür. Muhteşem bir duygu rabbim diğer bekleyen arkadaşlara da bir an önce nasip etsin
Hayırlı evlat olsun Allah anali babalı büyütsünMerhaba arkadaşlar, biz de oğlumla dün kavuştuk, normal doğumla dünyaya geldi bebeğim, anneannesi de yetişti doğuma çok şükür. Muhteşem bir duygu rabbim diğer bekleyen arkadaşlara da bir an önce nasip etsin
Kızlar merhaba on gün oldu Doğum yapalı ben genel anesteziyle sezeryan Doğum yaptım on gündür sancılardan yataktan kalkamıyorum denebilir bebekte sarılık oldu bende onu saat başı beslemek için saatlerce kucağımda tutmak zorunda kaldım çünkü emmeyen bir bebeğim var maalesef
Önceki gün sol tarafta dikişlerimin üstünde şişlik be inceden sızlama olmaya başladı dün bu durum artmış doktora gittim ödem ve kanamalar oluşmuş dedi içtiğin antibiyotiği bırak şu ikisini kullan dedi ama geçmezse hastaneye yatışım yapılacakmış çok üzülüyorum bu duruma gerçekten daha rahat rahat bebeğimi kucağıma bile alamadımvarmı u durumu yaşayan aranızda ne zaman düzelir sizce ödemler acılar
Çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun canım...umarım kısa zamanda geçer sancıların bebeğini rahatça emzirirsin..
Ayy bir an okurken korktum ama çok şükür kötü birşey yok canım dediğin gibi inşallah uslu olurlarKızlar dün bebeğim ağlama krizlerine gidiyor diye doktora götürdül apar topar.
Karnı tok altı da temiz ama asla susmuyor bacaklarını topluyor kıvranıyor susturamıyoruz.
Doktorumuzda nurtopu gibi kolik bebeğiniz var dedi diğer emzirmeye kadar bile gaz çıkartıyor alttan üstten bitmeyen gazımız var hayırlı olsun
İnşallah doğurmayan annelerimizin kuzu gibi emdimi uyuyan yerine koyduğu gibi kalkan gazsız bebişleri olur
Rabbim analı babalı büyütsün inşallah maşallah bebişe inşallah bende alırım sağ salim kucağimaKızlar ben de 10/06 da epidural sezeryan ile kızımı kucağıma aldım çok şükür. Tecrübeli anne olmak çok güzelmişDarısı bekleyenlere❤
Çok geçmiş olsun canım inşallah hemen düzelirsin bebeğide sıkıntısız büyütürsün dualarım seninleKızlar merhaba on gün oldu Doğum yapalı ben genel anesteziyle sezeryan Doğum yaptım on gündür sancılardan yataktan kalkamıyorum denebilir bebekte sarılık oldu bende onu saat başı beslemek için saatlerce kucağımda tutmak zorunda kaldım çünkü emmeyen bir bebeğim var maalesef
Önceki gün sol tarafta dikişlerimin üstünde şişlik be inceden sızlama olmaya başladı dün bu durum artmış doktora gittim ödem ve kanamalar oluşmuş dedi içtiğin antibiyotiği bırak şu ikisini kullan dedi ama geçmezse hastaneye yatışım yapılacakmış çok üzülüyorum bu duruma gerçekten daha rahat rahat bebeğimi kucağıma bile alamadımvarmı u durumu yaşayan aranızda ne zaman düzelir sizce ödemler acılar
Rabbim şifalar versin arkadaşımKızlar merhaba on gün oldu Doğum yapalı ben genel anesteziyle sezeryan Doğum yaptım on gündür sancılardan yataktan kalkamıyorum denebilir bebekte sarılık oldu bende onu saat başı beslemek için saatlerce kucağımda tutmak zorunda kaldım çünkü emmeyen bir bebeğim var maalesef
Çok değişik bir şeymiş bakalım işe yarayacak mıDoğum yapmamış arkadaslar, geçen kontrol e gittiğimde dr.um bana probiyotik başladı suda eriyen,büyük ölçüde bebekte gaz sancilarinin önüne geçtiğini söyledi,sizde bir danışın isterseniz...çok sanmıyorum ama umut fakirin ekmeği
Antibiyotiğini düzsnli iç canım, benim doktorum ne kadar hareket edersen o kadar çabuk iyileşir demişti çok canım acısa da kalktım yürüdüm. Ama senin dikişinde kanaman varsa dikkat et, doktorun ne önerdiyse onu yap. 2. Gün gayet iyiydim. Ödemler 1 haftada toparlıyo yeşil çay ve maydanoz suyunun çok faydasını gördüm.Kızlar merhaba on gün oldu Doğum yapalı ben genel anesteziyle sezeryan Doğum yaptım on gündür sancılardan yataktan kalkamıyorum denebilir bebekte sarılık oldu bende onu saat başı beslemek için saatlerce kucağımda tutmak zorunda kaldım çünkü emmeyen bir bebeğim var maalesef
Chicconun var e bebekteEmzik konusunda bende sıkıntı yaşıyorum malesef bu damaklı emzikler midesini bulandırıyor eski bakkal emziklerinden bulan varmı acaba.kaucuk ve ucu şişman olanlar.bebekler onu hemen alıyor ama silikonlari almıyorlar.
Dışta görünen bişey yokta içte olmuş demekkiAntibiyotiğini düzsnli iç canım, benim doktorum ne kadar hareket edersen o kadar çabuk iyileşir demişti çok canım acısa da kalktım yürüdüm. Ama senin dikişinde kanaman varsa dikkat et, doktorun ne önerdiyse onu yap. 2. Gün gayet iyiydim. Ödemler 1 haftada toparlıyo yeşil çay ve maydanoz suyunun çok faydasını gördüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?