- 3 Ağustos 2018
- 254
- 215
- 33
12 saat beklediler ama açılmam anca 2cm olmştu.. sabah gittiğim de nst de 100leri vuran sancım oldu ama hissetmedim..sunide en son 30-40larda çığlık atıyordum.. suni çok fenaydı..2dkkada 1 dakikayı bulan sancılarım oldu aslında o ara doğum eyleminin başlaması gerekirdi..doktora kalsa daha bekleyeblrdik ama 3-4ebe daha baktı bu kadar saat açılma olmadıysa çok zor dedi ki bende dayanamadım sezeryana geçtik..Şimdi gittim sancım görünüyor nstde ama ben hissetmiyorum. Açılmam da hiç yok. Bir gün daha bekleyecekler yoksa suni sancı..Sizde ne kadar beklediler sezaryen için?
34. Haftadan beri nst de sancim vardi. 39. Haftada düzenli 5 dkda bir 40. Haftada 3 dk da bir sancim cikti ama hissetmiyordm acilmam yoktu 40+2 de sezeryan yaptik kendim istedm. Suni istemedm cnku 1.5 aydir zaten sanci cekiyordum. Bi de benim bebegm kanala inmemisti basarisiz olcakti denesej bileŞimdi gittim sancım görünüyor nstde ama ben hissetmiyorum. Açılmam da hiç yok. Bir gün daha bekleyecekler yoksa suni sancı..Sizde ne kadar beklediler sezaryen için?
Bende kullandm hatta mastit oldum hala kullanıyorum doktor en az zararlı olanı veriyor emin ol heleki doğum sonrası verilen en hafifi ben 1000 mg lık kullan8yorum dah etkilisini emsirdiğim için veremedi doktor için rahat olsun enfeksiyon kapma kullan birde bol bol dinlenKızlar sezeryan sonrası doktorum bana kan sulandırıcı iğne, ağrı kesici ve 2 tane antibiyotik verdi. Ben de sorgulamadan kullanıyorum. Size de verildi mi acaba sonuçta süte geçiyodur illaki ama ameliyat olduğum için enfeksiyon riskine karşı verdi heralde bi bildiği vardır dedim emzirmeye de devam ediyorum
Kızlar soğuk yiyip içiyo musunuz. Bu havada oda sıcaklığında su tüketemiyorum. Bizim veled de gazlı baya acaba benim soğuk sudan mı
Kızlar yenidoğan bebek sürekli uyur diye bilirdim benimki uyumyo. Daha 10 günlük 2. Gün gaz başladı uyumadığı zamanlarda sürekli gaz sancısıyla ağlıyo. Resmen büyük insan gibi gaz çıkarıyo alttan üstten biogaia kullanıyoruz ama yine gaz problemlerini yaşıyoruz
Tabi canım acimiyor herhalde durduğunu göre mutlaka götür canım doktoraPazartesi götüreyim bari k8p k8rm8zı duruyor et gibi olmuş ama rahatsız olmuyor galiba 9yle huysuzluk yapmıyor da ben onu öyle görünce huzursuz oluyorum can8 çok yan8yor galiba diye ac8sa durmaz herhalde dimi
Bende de oluyor o malesef canımKızlar bazen uyandıramayıp bazen gece de kendim uyanamayıp bebeğimi emziremediğim oluyo korkunç bir vicdan azabı yaşıyorum o zamanlar. Şu an da öyle en son gece 3 buçukta emzirmiştim. 4 saat olmuş alarm çalmış duymamışım.
10 günlük. Hele ki ben kaynaklı gecikme olunca çok vicdan azabı çekiyorumBende de oluyor o malesef canımsarılık var diye iki saate bir emzirmek istiyorum ama bazı geceler 3-4 saati buluyor 23 günlük şuan benimki. Senin bebek kaç günlük?
Biz göbek düştükten 1 gün sonra yaptırdık tam 12.günümüzü denk gelmişti çok şükür şimdi de iyileştiOğlan anaları sünnet yaptırdınız mı? Biz doktora sorduk doktorumuz göbeği düşünce yaptırabilirsiniz dedi. Göbek yeni düştü kontrole gidince enfeksiyon vs o tarz bişey yoksa düşünüyorum
Peki sıkıntı yarattı mı hiç bebeğeBiz göbek düştükten 1 gün sonra yaptırdık tam 12.günümüzü denk gelmişti çok şükür şimdi de iyileşti
Biraz huysuzluk yaptı sünnet olduğu akşam ama düzenini bozacak kadar sıkıntı yapmadı çok şükürPeki sıkıntı yarattı mı hiç bebeğe
Evet canım bana da verdi bende kullandımKızlar sezeryan sonrası doktorum bana kan sulandırıcı iğne, ağrı kesici ve 2 tane antibiyotik verdi. Ben de sorgulamadan kullanıyorum. Size de verildi mi acaba sonuçta süte geçiyodur illaki ama ameliyat olduğum için enfeksiyon riskine karşı verdi heralde bi bildiği vardır dedim emzirmeye de devam ediyorum
12 saat beklediler ama açılmam anca 2cm olmştu.. sabah gittiğim de nst de 100leri vuran sancım oldu ama hissetmedim..sunide en son 30-40larda çığlık atıyordum.. suni çok fenaydı..2dkkada 1 dakikayı bulan sancılarım oldu aslında o ara doğum eyleminin başlaması gerekirdi..doktora kalsa daha bekleyeblrdik ama 3-4ebe daha baktı bu kadar saat açılma olmadıysa çok zor dedi ki bende dayanamadım sezeryana geçtik..
Allah bağışlasın, sana da geçmiş olsunBen de bu gece bebeğimi kucağıma aldım şükür. Geldiğimde açılmam yoktu suni sancı için odaya alacakları sabah 2 cm olmuş. Bekleyelim dediler ve 01.15te oğlum geldi. Suni sancıya da gerek kalmadı doktorlar da biraz şaşırdı. Fakat çok fazla dikişim var alttasezaryen çok daha kolay olurdu diyorum
Ahh sezeryan hiç kolay değil. Bugün 11.günüm hala hayat çok zor bazen eski halime dönemicem diye korkuyorum. Ne normal kolay ne sezeryanBen de bu gece bebeğimi kucağıma aldım şükür. Geldiğimde açılmam yoktu suni sancı için odaya alacakları sabah 2 cm olmuş. Bekleyelim dediler ve 01.15te oğlum geldi. Suni sancıya da gerek kalmadı doktorlar da biraz şaşırdı. Fakat çok fazla dikişim var alttasezaryen çok daha kolay olurdu diyorum
Amiiin hepimizin yavrusunu inşallahAllah bağışlasın, sana da geçmiş olsun
Dikiş olunca hepsi zor demek..Ahh sezeryan hiç kolay değil. Bugün 11.günüm hala hayat çok zor bazen eski halime dönemicem diye korkuyorum. Ne normal kolay ne sezeryan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?