Kızlar gebelik takibi için hangi uygulamayı kullanıyorsunuz
Ben de Bi tane yüklü ama haftayı yanlış hesaplıyor sanırım. Şimdi ben 4+2 haftalık hamileyim ama buna 5 haftalık gebelik denmesi lazım.
Ama uygulama bana 4 haftalık gebelik yazıyor ve açıklama da henüz adet gecikmesi yaşamadın diyor. Yani hafta olarak geriden geliyor
Ben de Bi tane yüklü ama haftayı yanlış hesaplıyor sanırım. Şimdi ben 4+2 haftalık hamileyim ama buna 5 haftalık gebelik denmesi lazım.
Ama uygulama bana 4 haftalık gebelik yazıyor ve açıklama da henüz adet gecikmesi yaşamadın diyor. Yani hafta olarak geriden geliyor
Yaa benim de ağırıyo da benim bir düşüğüm oldu 3 sene önce kasık ağrılarım çoktu şimdi korkuyorum kasık ağrısı olunca( diğer kızlar da yazabilir mi oluyor mu böyle şikayeti olan
Bende sirtim agrir ara ara vurur kasiga Rabbim.guzelliklerle saglikla kavustursun bebislerimize bizi. Benimki supriz oldu 18aylik oglumdan sonra . Hayatimiza 2. Evlat gelecek insallah. Yarin ilkdefa doktora gidicem
Bende hiç ağrı yok ama ağrıda bir hamilelik belirtisi hatta kimisinde adet sancısından şiddetli oluyor benim sadece göğüs hassasiyeti var ve bi ishal bi kabız iki güne bir değişiyor sanırım çok kabızlık çekicem ama sıkıntı yaptığım anda çalışmaya başlıyor bağırsaklar
Bende hiç ağrı yok ama ağrıda bir hamilelik belirtisi hatta kimisinde adet sancısından şiddetli oluyor benim sadece göğüs hassasiyeti var ve bi ishal bi kabız iki güne bir değişiyor sanırım çok kabızlık çekicem ama sıkıntı yaptığım anda çalışmaya başlıyor bağırsaklar
Elanur4206
kızların dediği gibi iki günde yaptır kan testini iki katına çıkıyorsa sıkıntı yok endişelenme
Kızlar ben de buradan birinin tavsiyesi ile Banu çiftçi nin programını kullanmaya başladım ve çok sevdim
Makarnasever
endişelenme benim de geçen hafta vardı ama cumartesi doktora gittiğimde sordum korkacak bişey yok dedi rahim büyüyor ondan bu ağrılar dedi kanama idrarda kötü koku idrardan sonra yanma şikayetlerin beraberinde olmadıkça hiç korkma dedi haberin olsun canım