• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bulantılar, donmeler, halsizlikler..
Clexane acısına da çare bulabilsek :(
Nasıl geçecek bu aylar :(

dunya bulaniyor :) ve yine bulaniyor sonra yine bulaniyor :halay::halay:
Allah yardımcın olsun canım senin ve tüm bulanan hamilelerin :) bende kesin sürekli midem bulanır benim dedim hep çünkü çok hassas midem ama şükür yok :) sadece dişlerimi fırçalarken oluyor kusturacak kadar hemde ama dislerimden vazgeçemem :)

Kızlar selam herkese.
Öncelikle baş ağrısından bahsedenler olmuş. Benim normalde migrenim var normalde gebelikten önce her hafta en az bir gün yataklara düşerdim hatta acile gidip iğne yaptırırdım ama maşallah hormonlarmı nedir bilmiyorum ama 8+1 im bugün ve hiç ağrımadı ( maşallah deyin):nazar:
Kontrollerde alttan bakmanın sağlık açısından bir riski yok siz rahatsız oluyorsanız ayrı:)
Maşallah henüz olumsuz bir etki yaşamıyorum:nazar:
Tek tiksindiğim balık oldu yiyemedim ve ilk çıkarma o zaman oldu normalde yok.
Birde kızlar hepimizden bir ricada bulunacağım. Lütfen olumsuz düşüncelerle olumsuzlukları çağarmayın. Ben buna çok inanırım hep olumlu düşünün. Hatta bir tavsiye bunu özetleyen bir program var. Netflix e girip ücretaiz bir ay üyeliği var. Orada secret diye bir film var izleyin. Düşünceşeriniz değişecek . Aman kanamam olursa aman düşük olursa aman korkuyorum hep düştü bunları düşünmemeyi öğreneceksiniz.
Aramıza yeni katılan bir sürü arkadaşımız var hoşgelmişler Allah herkesin bebişlerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Bu arada Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun Ulu Önder ATATÜRK’ünde ruhu şad olsun.En Büyük TÜRKİYE
Hava güzel ben gezmelere gidiyorum hepiniz sağlıcakla kalın:KK15:

Kizlar size bir sorun olucak. Benim mide bulantilarim aksama dogru basliyor. Sabahlari herhangi bise yok ama ne zaman kahvaltiyi yapip oglene dogru basliyo bulantilar. Sizde de oyle olan varmi acaba;)

Kizlar size bir sorun olucak. Benim mide bulantilarim aksama dogru basliyor. Sabahlari herhangi bise yok ama ne zaman kahvaltiyi yapip oglene dogru basliyo bulantilar. Sizde de oyle olan varmi acaba:KK66:
Benim sabah,öğlen,akşam hiç fark etmiyor,gece bile çıkarabiliyorum

Kızlar selam herkese.
Öncelikle baş ağrısından bahsedenler olmuş. Benim normalde migrenim var normalde gebelikten önce her hafta en az bir gün yataklara düşerdim hatta acile gidip iğne yaptırırdım ama maşallah hormonlarmı nedir bilmiyorum ama 8+1 im bugün ve hiç ağrımadı ( maşallah deyin):nazar:
Kontrollerde alttan bakmanın sağlık açısından bir riski yok siz rahatsız oluyorsanız ayrı:)
Maşallah henüz olumsuz bir etki yaşamıyorum:nazar:
Tek tiksindiğim balık oldu yiyemedim ve ilk çıkarma o zaman oldu normalde yok.
Birde kızlar hepimizden bir ricada bulunacağım. Lütfen olumsuz düşüncelerle olumsuzlukları çağarmayın. Ben buna çok inanırım hep olumlu düşünün. Hatta bir tavsiye bunu özetleyen bir program var. Netflix e girip ücretaiz bir ay üyeliği var. Orada secret diye bir film var izleyin. Düşünceşeriniz değişecek . Aman kanamam olursa aman düşük olursa aman korkuyorum hep düştü bunları düşünmemeyi öğreneceksiniz.
Aramıza yeni katılan bir sürü arkadaşımız var hoşgelmişler Allah herkesin bebişlerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Bu arada Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun Ulu Önder ATATÜRK’ünde ruhu şad olsun.En Büyük TÜRKİYE
Hava güzel ben gezmelere gidiyorum hepiniz sağlıcakla kalın:KK15:
Ne güzel yazmışsın canım:KK19:

En Büyük TÜRKİYEMerhaba Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun En Büyük TÜRKİYE
Bu sabah kontrole gittim kesemizi gördük kalp atışları için 15gün sonra dedi herşey yolunda şimdilik ağır kaldırma falan dedi klasik şeyler 4yada 5haftalık bi gebelik dedi 2hafta geriye gittik bu kötü oldu aslında kalp atışı duyduğumuzda kesin haftayı söyleyeceğim ve ozaman gebe olarak görüleceğimi söyledi doktor neyse sağlığı yerinde olsun da artık takılmıyorum bunlara​

Back
X