• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Merhaba kızlar size bişey danışmak istiyorum hamileliğin daha basindayiz kalp atışlarıni duymadım daha 1-2 gündür ailelerden kaynaklı sinirleniyorum geriliyorum 5-10 dakika suruyo rahatliyorum sonra bişey kalmıyor sinirlenince sanki karnim ağrıyo biliyorum iyi bişey değil ama önüne gecemiyorum engelleyemiyorum haklı olduğum için şimdide kendime kızıyorum bebeğime bişey olmusmudur diye ya kalp atışını duymazsak haftaya diye korkuyorum bana fikir verirmisiniz lütfen

Merhaba kızlar size bişey danışmak istiyorum hamileliğin daha basindayiz kalp atışlarıni duymadım daha 1-2 gündür ailelerden kaynaklı sinirleniyorum geriliyorum 5-10 dakika suruyo rahatliyorum sonra bişey kalmıyor sinirlenince sanki karnim ağrıyo biliyorum iyi bişey değil ama önüne gecemiyorum engelleyemiyorum haklı olduğum için şimdide kendime kızıyorum bebeğime bişey olmusmudur diye ya kalp atışını duymazsak haftaya diye korkuyorum bana fikir verirmisiniz lütfen
Canım stres yapma hatta mümkünse uzak dur.
Sorunlar gelip geçer, kim sıkıntı veriyorsa uzak dur.
Korkma bir şey olmaz bebeğine karnına ağrı giriyor diye.

Kafanı rahat tut.
Sıkma canını .
Sürekli dua et ve iyi şeyler düşün haftaya bebeğimin kalp atışıonı duyucam de onla konus .

Kızlar selam. Gebelik tahlillerinden Torch ve Tit'i sağlık ocağı yapmıyormuş, internetten araştırdım devlet hastanesinde de yapılmadığı yönünde bilgiler gördüm. Peki bunlar özelde yaptırsak ücreti nedir? Yaptıranlar var mı bilgilendirirseniz sevinirim.:KK200:

Kızlar selam. Gebelik tahlillerinden Torch ve Tit'i sağlık ocağı yapmıyormuş, internetten araştırdım devlet hastanesinde de yapılmadığı yönünde bilgiler gördüm. Peki bunlar özelde yaptırsak ücreti nedir? Yaptıranlar var mı bilgilendirirseniz sevinirim.:KK200:
Bu testlerı henuz benden ıstemedıler .
Ne için bunlar ?

İşte mesela o tahmini doğumları yazmışlar ama haziran anneleri :) benim 06.07.2019 yani temmuz da 40. haftam dolduğu için benim gibi temmuza kalanlar var mı demek istemiştim :)
Anladım canım zaten bebişler erkenci oluyormuş bakalım ne zaman gelmek isteyecekler :) benim 13 haziran ama bir arkadaş 5 inde gelir dedi nasip kısmet sağlıkla gelsinler :))

Anladım canım zaten bebişler erkenci oluyormuş bakalım ne zaman gelmek isteyecekler :) benim 13 haziran ama bir arkadaş 5 inde gelir dedi nasip kısmet sağlıkla gelsinler :))

evet sadece %15i zamanında doğuyormuş :) 37. haftadan sonra normal zaten beklenir hayırlı zamanda sağlıkla gelsinler :)

Merhaba anneler:))
Ben doktora gittim
Ovulasyonumu da bildigim icin kolay oldu bebis ona gore uyumlu elhamdulillah
Bu ay gec yumurtlamistim 1 hafta kadar :)
5+4 su an bebek kesemiz ortaya dogru yerleşmiş
8 gun sonra bir daha cagirdi kalp atışı icin:))
Maşallah , gözünaydın canım :nazar::KK68:

Bu testlerı henuz benden ıstemedıler .
Ne için bunlar ?

Bilmiyorum ki, bir düzine test verdi çoğunu gebelik tahlilleri adı altında sağlık ocağından yaptırabiliyorsun. Zaten herkese yapılıyormuş. Ama Torch ve Tit yani Tam idrar tesi ni orada yapmıyorlarmış yalan olmasın internette fiyat olarak 1000 tl gibi bir fiyat gördüm şoka girdim. Sizlere sormak istedim bunları. zorunlu mudur olmasa ne olur gibisinden. :emir_bebek:

Bilmiyorum ki, bir düzine test verdi çoğunu gebelik tahlilleri adı altında sağlık ocağından yaptırabiliyorsun. Zaten herkese yapılıyormuş. Ama Torch ve Tit yani Tam idrar tesi ni orada yapmıyorlarmış yalan olmasın internette fiyat olarak 1000 tl gibi bir fiyat gördüm şoka girdim. Sizlere sormak istedim bunları. zorunlu mudur olmasa ne olur gibisinden. :emir_bebek:
tit özel hastanede 10-20 tl gibi bişey canım :) Torch testini hiç bilmiyorum ama en yakın özelden telefonla bilgi alsan daha sağlıklı olur olmadı pahalıysa devlette araştırırsın

sağlıkla gelsin mercimeklerin :KK200:
Merhaba
benimde adetîmden 2 gün geçti.bizde bebek istiyoruz tahminime göre hamileyim fajat henüz test yapmadım.eğer hamile isem 6 temmuza filan denk geliyor.böyle bir grup olmadığo için haziran annelerine yaxdım

Senin son adet günün ne zamandı

Merhaba
benimde adetîmden 2 gün geçti.bizde bebek istiyoruz tahminime göre hamileyim fajat henüz test yapmadım.eğer hamile isem 6 temmuza filan denk geliyor.böyle bir grup olmadığo için haziran annelerine yaxdım

Senin son adet günün ne zamandı
29 eylül canım inşallah hamilesindir :) ben çok erken öğrendim adetime 6 gün kala gölgeyi 4 gün kala çizgiyi gördüm kanlada teyit ettirdim 4. gecikme günündeyim :)

Back
X