2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Sodayi cok denedim sevemiyorum icemiyorum ben onu ya heryerimi yakiyo sanki hala butun gun elimde dolastirarak icmeye calisiyorum ama i ihh
Ben hamılelık oncesı hergun bır tane sade soda ıcıyordum cok severım:) ama hamıleyken acayıp yakıyo orası dogru :)

O bana da oluyodu hatta adet zamaninda degil normalde ozellikle aksamlari kivrandiriyordu ama doktorum normal olmasi dedi tabiki her hamilelik farklidir sen yine doktorunla irtibatta ol canim

Masallah canim darisi basimiza Allah sag salim kucagina almani nasip etsin insallah

Ayy ben acayip korkarim balondan sunu okuyunca bile bi icim urperdi cocugu birakirim korkudan yapmayin anacim boyle seylero deilde gonlunden gectigi gibi olur insallah

Bulantim yok.. gogus hassasiyetimde yok iki gundur. Hafif sol kassigimda batma vardi bi kac saniye demin oda gecti.
Benimde bulantim yok gogus hassasiyetimde sadece bastirinca cok oluyor. Kasik agrisi ile bel agrisi da kendimi yorunca oluyor birtek belirtilerin yok diye takıyorsun sanirim bende oyleydim ama ordalar ve Rabbime cok sukur sagliklilar oyle dusun ve olumlu bak lutfen

Canim sütü bende icemiyordum ama aksamlari muzla yada bilimum meyveyle harmanlayip birde laktoksuz aldim simdi icebiliyorum. Istersen bi dene sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…