Ben simdiden duba gibi oldum surekli yiyorum. Nasil olcak hicbilmiyorumDeğişik bir tadını çıkarma bizimki hunharca yiyorum hep açım ac kilo olarak dönecek bu iştah bilmiyorum
Sodayi cok denedim sevemiyorum icemiyorum ben onu ya heryerimi yakiyo sanki hala butun gun elimde dolastirarak icmeye calisiyorum ama i ihhOo 3 ayva ben bır tane yıyorum soda ve ayva yenı kankalarım
Ben hamılelık oncesı hergun bır tane sade soda ıcıyordum cok severım:) ama hamıleyken acayıp yakıyo orası dogru :)Sodayi cok denedim sevemiyorum icemiyorum ben onu ya heryerimi yakiyo sanki hala butun gun elimde dolastirarak icmeye calisiyorum ama i ihh
O bana da oluyodu hatta adet zamaninda degil normalde ozellikle aksamlari kivrandiriyordu ama doktorum normal olmasi dedi tabiki her hamilelik farklidir sen yine doktorunla irtibatta ol canimİyi akşamlar kızlar ben şuan 2. Adet döngünün 2. Günündeyim ve çok hafif adet sancısı benzeri ağrım var bu normal bir şey mi ? Kontrol tarihime daha 2 haftam var sizce gitmeli miyim yoksa olağan bir durum mu ?
Ben hamilelikten oncede hic sevmiyordum ve icemiyordum hala da oyle alisacagim ama mecbur bebise cok faydali imisBen hamılelık oncesı hergun bır tane sade soda ıcıyordum cok severım:) ama hamıleyken acayıp yakıyo orası dogru :)
Ben hamilelikten oncede hic sevmiyordum ve icemiyordum hala da oyle alisacagim ama mecbur bebise cok faydali imis
Ne yiyip ne iciyorsun bize de soyleSagol canim 9+0 çıktı. Önden gitmis biraz. Elimden geldigince dikkat etmeye calisiyorum ama arada kaçamak oluyor tabi
Niye ki birsey mi oldu canim ?Kizlar kendimi hic hamile gibi hissetmiyorum artik
Oooo yarasin hem sana hem bebiseMaden suyu ıyıdır tabı olmasa da olur canım bısey eksılmez.
Bak bugun balıgımı yedımsımdı aklıma geldı
Masallah canim darisi basimiza Allah sag salim kucagina almani nasip etsin insallahBen de bugün bebeği gördüm ve kalp atışını duydum kızlar çok şükür bambaşka bir duyguymuş Allah isteyen herkese nasip etsin biz de yavrularımızı hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah. 0,7 cmmiş 6+3 ile uyumlu dedi ama 7+3tüm aslında inşallah sonradan yakalarız
Ayy ben acayip korkarim balondan sunu okuyunca bile bi icim urperdi cocugu birakirim korkudan yapmayin anacim boyle seylerValla bilmiyorumki bende :) Aslında ben bi balon patlatmak istiyorum ikimizinde haberi olmasın başkası öğrensin sadece deniz kenarında bi heycan olsun diye balon patlatarak öğrenelim istiyorum ama eşim çok sıcak bakmıyo bu duruma :))
Benimde bulantim yok gogus hassasiyetimde sadece bastirinca cok oluyor. Kasik agrisi ile bel agrisi da kendimi yorunca oluyor birtek belirtilerin yok diye takıyorsun sanirim bende oyleydim ama ordalar ve Rabbime cok sukur sagliklilar oyle dusun ve olumlu bak lutfenBulantim yok.. gogus hassasiyetimde yok iki gundur. Hafif sol kassigimda batma vardi bi kac saniye demin oda gecti.
Senın bulantıda yok neden yemıyosun?Oooo yarasin hem sana hem bebiseben bugün meyvenin disinda baya sagliksiz beslendim ya dışardan yemek cips cay falan
Canim sütü bende icemiyordum ama aksamlari muzla yada bilimum meyveyle harmanlayip birde laktoksuz aldim simdi icebiliyorum. Istersen bi dene sendeBir ara fazla mı büyümüş diye korktum. Her şeyden pimpiriklenir oldum.
Muz yiyemiyorum afedersin kabız oluyorum sürekli.
Kaşarı yiyorum. Zaten süt oranı fazla oldugu icin kaşarı öneriyorlar.
Ceviz ve badem yemeye calisiyorum. Ama süt icemiyorum
Neyi yemiyorum canim anlamadim afedersinSenın bulantıda yok neden yemıyosun?
Sen saglıksız beslendım dedın ya abur cuburla kalıyosun sandım prdonNeyi yemiyorum canim anlamadim afedersin
Yok hem saglikli yiyorum hem sagliksiz bunyem duzenli beslenmeye hamilelige ayak uydurmaya calisiyorSen saglıksız beslendım dedın ya abur cuburla kalıyosun sandım prdon
Bulantısıda yok nıye ıstahsız dıyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?