• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Küçük bir oğlan geliyooo:KK200::emir_bebek:
1541705014868361687318.webp
1541705014868361687318.webp

Eklentiler

• 15417050862351175945584.webp
    15417050862351175945584.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 26
Oy çok tatlı maşalalh
Ben normal peynir yemedigim icin yiyorum.
Normalde kasar peynirde yemem.
Ama illa birini yemem gerekiyor bende bebegr yarayacak olani seciyorum kasari secerek.
Ve evet kizim 42.haftada dogdu ama simdi bebeğim erken alinacak kilolu olmasi avantaj olur benim icin. Yogurt yemem ama yiyorum.muz ayva elma.bebek iyi beslensin diye.
Gonlumuz gs den yana :KK200:
sağlıklaa alın kucağınıza

öyle ust uste yazınca bır an ne yıyoruz oldum :) baktım hatta kaşar hakkında :) ben yıyorum sonucta zararı olmaz yararı olur dıye dusunuyorum.

Ben kızım dogdugunda 3aylıkken ılk tatılıne gıtmıstı :KK55: valla 3,5 yasına geldı 7 kere tatil yaptık gezdıkkkk dınlendık bol bol foto cekıldık anı bırıktırdık...
Cocukla delılıkmı bence evet ınsallah ıkı de eve kapanmam :KK53: :KK53:
Bırıncı olmadan cocuk olunca gorucem senı dıyorlardı gördüler... sımdı ıkı olacak ıkıncıde goruceklermıs gorsunler bakalım:süslü: anne olunca enerjı hem yerlere ınıyor hemde tepelere cıkıyor
Böyle güclü kadinlari gormek bana da umut veriyor valla kaynanam simdiden cocuk olunca gezemezsin istediginde cikamazsin demelere basladi ben de dedim krese veririm gerekirse yine cikarim esimle de simdiden pazarlik yapiyorum:halay:

Böyle güclü kadinlari gormek bana da umut veriyor valla kaynanam simdiden cocuk olunca gezemezsin istediginde cikamazsin demelere basladi ben de dedim krese veririm gerekirse yine cikarim esimle de simdiden pazarlik yapiyorum:halay:
Yok valla daha çok geziyorsun ben yurtdışı turuna çıkıcam mesela (inşallah )

Saglıklı olsun yeter kı Rabbım saglık problemı vermesın heryere gıder herseyı yaparsın.
Bızım ınsanlarımızı bılırsın hemen salmanı beklerler cocugu yük gorenler var..
Aslaa oyle olmadım her zaman kendıme de baktım cocuguma da tabı kı bencıl bır esın yoksa hersey cok daha guzel oluyor:KK50: sen boşver hele bır dogsun gosterırsın herkese :sopa:

Back
X