• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
İçiyorum canım ama genede oluyor, şimdi happy mom uygulamasındaki yazıları okudum bu haftanın belirtileri göğüste acıma baş ağrısı baş dönmesi ve canlı rüyalarmış. Baş dönmesi haricinde bütün belirtileri yaşıyorum :)
Ay benim dönüyor bendede bi tek o var :) tansiyon problemleri yaşıyorum resmen :)

Kızlar maalesef iyi haberlerle gelemedim .
Yine kalp atışı alamadık .
Kese buyumuş ama bu kese içinde artık bebeği ve kalp atışını duymam lazımdı dedi .
Kafanda bitirmen için senı gönderiyorum dedi..
İstediğin zaman randevu al sonlandıralım dedi..

İlk gebeliklerde normalmiş . Rabbım kimseye yaşatmasın . Hepiniz inşallah sağlıkla sıhhatle gebeliklerinizi devam ettirirsiniz :dua:

Dualarım hep sizinle :dua::dua:
kuzum benim çok üzüldüm rabbim yardımcın olsun bende bu süreçten geçtim yıpratma kendini nolur metanetli ol ben ağladığımda doktorum ağlama sağlıklı bebekler kendini bırakmaz vücudumuzun savunma mekanizması devreye giriyor vücut atmaya çalışıyor demişti.. ne diyeyim gerçekten zor..

• Beğen
Reactions: H E
Beni kabul etmediler riskli gebelik için hafta sınırı 10 muş ne yazikki :KK43:
Offff üzüldüm canım ya ;işte ben en başından beri bu sayfada 12.haftaya kadar hastane kayıt yapıyor dedim,çoğu arkadaş da “yok öyle birşey “demişti.Peki hangi hastanede devam edeceksin?Gata’yı düşünürmüşüm?Ulaş Fidan hoca da riskli gebelik ile ilgileniyor.

H E H E canım öncelikle geçmiş olsun. Burada hepimiz iyisiyle kötüsüyle birşeyler paylaşıyoruz. Hayatta her şey güzel olsaydı kimse değerini bilmezdi. Umarım senin ve eşin için hayırlısı olur. Ve en kısa zamanda ailenizi bir bebişle tamamlarsınız. Allah yüzünüzü en kısa zamanda güldürsün inşallah:dua:

• Beğen
Kese buyumuş ama bu kese içinde artık bebeği ve kalp atışını duymam lazımdı dedi .

İlk gebeliklerde normalmiş . Rabbım kimseye yaşatmasın . Hepiniz inşallah sağlıkla sıhhatle gebeliklerinizi devam ettirirsiniz :dua:

Canım hemen bir doktorla karara varma başka doktora daha git.
İlk haftalarda benim de kese göründü bebek görünmedi simdi cok şükür önde gidiyor gelişim.
Hepimizin duaları seninle..
içini ferah tut moralini bozma sakın.

Son düzenleme:
  • Beğen
H E H E canım benim içini ferah tut umarım akşam iyi haberler alirsin alamazsanda Rabbim bizim için hep iyisini bilir bumu unutma inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir bebek sahibi olursun allah yardımcın olsun

• Beğen
Kızlar nasılsınız?
Umarım herkes iyidir , benim doktor kontrolüm vardı gittim ve benim fındığın kalp atışlarını duydum :nazar: çok şükür :dua:
Haftası uyumlu, herşeyiyle iyi dedi. Darısı bekleyenlerin başına :dua:

Birazdan kaçırdığım postları okumaya başlarım :halay:

Offff üzüldüm canım ya ;işte ben en başından beri bu sayfada 12.haftaya kadar hastane kayıt yapıyor dedim,çoğu arkadaş da “yok öyle birşey “demişti.Peki hangi hastanede devam edeceksin?Gata’yı düşünürmüşüm?Ulaş Fidan hoca da riskli gebelik ile ilgileniyor.
Özelde yapmiyolar hacettepeye almıyorlar gataya gitmeyi düşünüyorum tekrar ama çok kapsamlı bir kadın doğum bölümü yok bugün zubeyde hanıma gittik eşimle haccettepe den olumsuz yorum alınca onlar bile emin olamadı kabul etsek mi diye ciddi anlamda sıkıntı varmış allah yardımcımız olsun bir kaç tanıdık sokacağız araya sanırım orda Doğum yapacağım çünkü başka bi yer kabul etmiyor eden yerler de garanti veremiyor hep şüpheli konuşuyor nolcak bilmiyorum :KK43:

Kızlar nasılsınız?
Umarım herkes iyidir , benim doktor kontrolüm vardı gittim ve benim fındığın kalp atışlarını duydum :nazar: çok şükür :dua:
Haftası uyumlu, herşeyiyle iyi dedi. Darısı bekleyenlerin başına :dua:

Birazdan kaçırdığım postları okumaya başlarım :halay:
oku canım :(

Çok çok üzüldüm. Ne diceğimi bilemiyorum. Yolk kesesini görmüş doktor ama bebek nasıl oluşmadı çok şaşkınım. Benim 5+6da bebek göremedi doktor yolk kesesi gördü ama yolk kesesini görmemiz bebeğin oluşcağı anlamına geliyor boş gebelik olma ihtimali yok dedi. Senin biraz daha beklemeni istiyorum belki gerçekten geç döllenmedir inşallah akşam alttan bakar ve bebeği küçücükte olsa görür. Dua et akşama kadar herşey allahtan..

• Beğen
Bugün aşırı mide bulantısı yaşıyorum.
Kusmaktan nefret ediyorum tüm bedenim kasılıyor :(

hamilelik ve bebek gelişimi ile ilgili kitap alan var mı? önerebileceğiniz bir kitap var mı hanımlar :kahve:
Arlene esinberg
Heidi e.murkoff
Sandee e.hathaway in
Bebegimkzi beklerken bizi neler bekler
Bebeginizin ilk yilinda sizi neler bekler
Cocugunuz buyurken sizi neler bekler
Diye 3 kitabi var.kizimda cok faydasini gordum.

Back
X