• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ama ben solda hıssettım hep solda tokluk vardı hatta ılk solda hareket ettı okadar emınım. Zaten buyudugu zaman heryerdeler de 8 9 haftalarda yerı bellı oluyor gıbı... benım kız oldugu ıcın sasırdım hele kı doktor soyledı dıyınce baya sasırdım:) bakalım sonuçlar nasıl olacak. Bende zaten cok emın degılım yasadıgımdan yola cıktım
Bende hep sağ kasigimda hissediyorum ilk günden beri kasik batmalari filan sagda kesede solda karina koyunca tam tersi yani ilk günden beri erkek hissediyorum bende bakalım doğru cikicakmi

:KK200::KK200:
Ama ben solda hıssettım hep solda tokluk vardı hatta ılk solda hareket ettı okadar emınım. Zaten buyudugu zaman heryerdeler de 8 9 haftalarda yerı bellı oluyor gıbı... benım kız oldugu ıcın sasırdım hele kı doktor soyledı dıyınce baya sasırdım:) bakalım sonuçlar nasıl olacak. Bende zaten cok emın degılım yasadıgımdan yola cıktım
Aynen zaten haftalarımız aynı büyük ihtimalle aynı tarihlerde öğreneceğiz :anneadayı:sağlıklı olsunlar da kız da evlat,erkek de evlat.Ama en hayırlısı kız evlat:KK200:

Sağ kese kız,sol kese erkek kalp atışı 140’ın altı erkek,140 üzeri kız demişti
3 arkadaşımda teori doğru çıktı.Kız kardeşimin soldaymış erkek,iki arkadaşımın da sağ da kızları oldu
Canım benim keseye bakar mısın :KK45:
Kalp atışı da 162 ydi ❤️
Vajinal ultrason bu.

Eklentiler

• 9110170F-0898-4696-AA24-4B2641BB5DD3.webp
    9110170F-0898-4696-AA24-4B2641BB5DD3.webp
    41,9 KB · Görüntüleme: 63
Kızlar maalesef iyi haberlerle gelemedim .
Yine kalp atışı alamadık .
Kese buyumuş ama bu kese içinde artık bebeği ve kalp atışını duymam lazımdı dedi .
Kafanda bitirmen için senı gönderiyorum dedi..
İstediğin zaman randevu al sonlandıralım dedi..

İlk gebeliklerde normalmiş . Rabbım kimseye yaşatmasın . Hepiniz inşallah sağlıkla sıhhatle gebeliklerinizi devam ettirirsiniz :dua:

Dualarım hep sizinle :dua::dua:

Çok üzüldüm canım :( benim ilk gebelikte öyle olmuştu kalp atışını duyamadık hiç Allah yardımcın olsun bidaha böyle bişey yaşamazsın inşallah Rabbim isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin

Bu akşam 2. Doktora gidemedim maalesef tahmın edersiniz çok üzgünüm .
Eşim biraz toparlan dedi . Hafta içi 2 3 doktora daha göüzkücez riskli gebeliklerle ilgili .
Kafamda bitirmiş sayılırım ama işte hep bi his ya kalbi atıyosa diyo bunu susturmanın en güzel yanı birkaç dpktor önerisi daha .

Şuan içinde oldugum en kötü durumda hamilelik belirtilerimin hale tam gaz devam etmesi .
Olmadıgını bile bile bunuda çekmek azap veriyor..

Bide sanırım kürtajdan çok korkuyorum .
Allahıma hamd olsun yine erken farkedildi diyorum . Ya biraz daha buyuseydı kalbını cinsiyetini bilseydim .
Sanırım ozaman toparlanmam daha zor olurdu .

Şuan çok zor olsa da her şerde bir hayır vardır demeye çalışıyorum ..

Eşim biraz toparlan dedi . Hafta içi 2 3 doktora daha göüzkücez riskli gebeliklerle ilgili .
Kafamda bitirmiş sayılırım ama işte hep bi his ya kalbi atıyosa diyo bunu susturmanın en güzel yanı birkaç dpktor önerisi daha .

Şuan içinde oldugum en kötü durumda hamilelik belirtilerimin hale tam gaz devam etmesi .

Allahıma hamd olsun yine erken farkedildi diyorum . Ya biraz daha buyuseydı kalbını cinsiyetini bilseydim .

Canım keşke gitseydin hem aklında soru işareti kalmazdı. Şimdi o ihtimal içini kemirecek. Ben olsam beklemezdim açıkçası bir doktora görün derim belki boşu boşuna moralini bozacaksın o güne kadar

Keşke gitseydin tatlım ya ;geçen hafta gittiğin doktora.Hem o dr.seni çok rahatlatmıştı.Tamamen riskli gebelikler ile ilgilenen doktorlar var,onlardan bir tanesine mutlaka git

• Beğen
Reactions: H E
Canım keşke gitseydin hem aklında soru işareti kalmazdı. Şimdi o ihtimal içini kemirecek. Ben olsam beklemezdim açıkçası bir doktora görün derim belki boşu boşuna moralini bozacaksın o güne kadar
İnan hiçbirşey yapacak halim yok şuan . Sabahtan akşama kadar uyudum . Hiçbirşey düşünmeyeyim diye şimdide doğal olrak uyku kalmadı ayaktayım . Pazartesi veya salı gitcem zaten .
Umudum olsa belki ama umudum yok .
Heryere bakıyorum 7 haftalık kesede bebek gözüküyor artık . Bende hiçbirley yok az bir grilik var sadece o zaten umudumu kırdı .
Başka doktor onayı almadan sonlandırmam zaten . Tam emin olup yapıcam Allah koruusn birde atan bir kalbin vebalını alamam ...

Keşke gitseydin tatlım ya ;geçen hafta gittiğin doktora.Hem o dr.seni çok rahatlatmıştı.Tamamen riskli gebelikler ile ilgilenen doktorlar var,onlardan bir tanesine mutlaka git
Öyle yapıcam canım eşim şuan araştırıyor pzrt. Veya salı giderim büyük ihtimalle şuan metanetimi korumaya çalışıyorum çünkü biraz fazla yıkıldım .

İşte ben hep takip ettirdim kimse bana kötü olur demedi şimdiye kadar ona çok kiziyorum ben :KK43: inşallah kolay olur tatlım doğumda alacaklar o yüzden riskli zaten extra çünkü miyomu almadan çocuğu alamıyorlar ve miyom kanama yapacakmış :KK43: Rabbim yardımcımız olsun hepimizin
Rabbim yardimcin olsun insallah canim ama iyi düsün simdiden gerilme bak bebegin saglikli sonucta bir yolu bulunur elbet ama takip ettirdiysen zamaninda niye almadilar ki ya saka gibi

Sağ kese kız,sol kese erkek kalp atışı 140’ın altı erkek,140 üzeri kız demişti
3 arkadaşımda teori doğru çıktı.Kız kardeşimin soldaymış erkek,iki arkadaşımın da sağ da kızları oldu
Sag kese mi sol kese mi oldugunu doktormu soledi ki nasil anlasiliyor o

Bende tiroid 4 çıktı doktorum ilaç verdi her ay kan verecegim takip edeceğiz.. 2,5 altında olmaliymis hamilelikte...
Sana da degeri düşürmek için ilaç vermeliydi..
ilaçla kontrol altına alınıyor..
Bebeğe zararı var deniyor ama bana doktorum bu değerle sagliksiz bir bebek olmaz merak etme dedi. 8-9 olunca kritik gibi biraz..
İçini ferah tut biran önce doktora git ilaca başlarsın.
Bu testleri kacinci haftada yapiolar ki acaba

Back
X